geomagas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Σαν παιδί κι εγώ, αποφάσισα να ανεβάσω το πρώτο μου plugin στο repository του WordPress.org.Για πρώτη προσπάθεια, διάλεξα ένα που είναι ...μικροσκοπικό, αλλά παρέχει λειτουργικότητα που θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε αρκετό κόσμο. Το συγκεκριμένο λοιπόν, παρέχει ένα [if] shortcode που μας επιτρέπει να μαρκάρουμε περιεχόμενο σαν conditional, και αυτό να εμφανίζεται μόνο αν ισχύουν κάποιες συνθήκες, που τις περνάμε σαν attributes.Όσοι λοιπόν έχετε την όρεξη, δοκιμάστε το και πείτε μου τη γνώμη σας. Είναι τόσο μικρό, που θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει ακόμα και τον κώδικα.Μπορείτε να το κατεβάσετε είτε από το admin του WordPress ψάχνοντας για "if shortcode" είτε από εδώ.Thanx! 1
oneirobatis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεν το δοκιμασα αλλα αρκετα χρησιμο !! Σιγουρα θα το δοκιμασω!
geomagas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά! Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μία πρώτη "αναγνωριστική" προσπάθεια για να δω πως λειτουργούν τα πράγματα. Για τα "σπουδαία"... επιφυλάσσομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα