dimev Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 καλησπέρα έχω ένα laptop hp pavilion g6.to laptop διαθέτει δυο usb3 και μια usb2 είναι το μοντέλο HP Pavilion g6-2204 εν (η7-3632QM/6GB/500GB).και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν έχω συνδεδεμένο στη usb3 θήρα τον σκληρό δίσκο μου και συνδέσω και το ασύρματο ποντίκι στη δεύτερη usb θήρα τότε κολλάει το ποντίκι και δεν μπορώ να το μετακινήσω μόλις "ξεσινδεσω" το σκληρό το ποντίκι λειτουργεί κανονικά το ίδιο γίνετε με οποια σειρά και να τα συνδέσω έχω έχω το ido αποτέλεσμα .....κολλάει το ποντίκι τι μπορεί να φταίει ??λέτε να αντιμετωπίζω κάποιο σοβαρό πρόβλημα? τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?
dimev Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 κάποιο αλάνι μια βοήθεια στο θέμα μου είναι όντως σοβαρό το πρόβλημα?
Neo4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μην ανησυχείς είναι πρόβλημα του chipset ( intel έχεις; ) δεν επηρεάζει αλλού. Το έχω και εγώ στο δικό μου laptop , οτιδήποτε ασύρματο (πληκτρολόγιο -ποντίκι) συνδεδεμένο στη θύρα δίπλα στην usb 3.0 δημιουργεί πρόβλημα Εγω έχω συνδέσει ένα hub σε αυτή τη θύρα και εκεί κουμπωνω οτι χρειαστεί Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
dimev Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ok δηλαδή να μην το πάω για service θα μου πουν ότι είναι ένταξη?η να το πάω έτσι και αλλιώς με καλύπτει η εγγύηση..... παιδιά ακούω γνώμες βοηθήστε λιγάκι ναουμ
dimev Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ρε boyzz καπιος που εχει τεχνικες γνωσεις η ξερει τι φταιει να εκφερει μια αποψη για το προβήμα μου? thanx
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 λογικα δεν επαρκει η ταση που δινει και για τις 2 θυρες ταυτοχρονα. Βαλε 2 συσκευες που δεν τραβανε πολυ(πχ στικακι και ποντικι)λογικα δεν θα εχεις κανενα θεμα.
ramarg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 λογικα δεν επαρκει η ταση που δινει και για τις 2 θυρες ταυτοχρονα. Βαλε 2 συσκευες που δεν τραβανε πολυ(πχ στικακι και ποντικι)λογικα δεν θα εχεις κανενα θεμα. Ακριβώς..θέμα τασης ειναι..μην ξεχνας πως οι θυρες usb δεν ειναι πλεον onboard πανω στη μητρικη..ειναι σε ξεχωριστη πλακετα που συνδεεται με ribbon στη μητρικη..θεμα τασης ειναι..ο σκληρος τραβαει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα