mypagio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Επειδή έψαχνα καιρό, και γύρισα και τις άλλες εταιρείες, είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει μέχρι στιγμής σε αυτά τα χρήματα με δώρο τη συσκευή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσφορά είναι ΜΟΝΟ μέσω internet. Μην πάτε και ρωτάτε σε κατάστημα δεν έχουν ιδέα.http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-me-sumvolaio/wind-mobile-broadband-10gb/
parasaser Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 καλή προσφορά η από πάνω, ΑΛΛΑ αν είσαι φοιτητής ή έχεις κάποιον συγγενή που είναι φοιτητής νομίζω αξίζουν με τα 1.000 τα παρακάτω πακέτα της CU
karasardelis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όποιος είχε προλάβει αυτή την προσφορά Site: ΕΔΩ (όπως εγώ), ακόμα απολαμβάνει τα προνόμια....
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Επειδή έψαχνα καιρό, και γύρισα και τις άλλες εταιρείες, είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει μέχρι στιγμής σε αυτά τα χρήματα με δώρο τη συσκευή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσφορά είναι ΜΟΝΟ μέσω internet. Μην πάτε και ρωτάτε σε κατάστημα δεν έχουν ιδέα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-me-sumvolaio/wind-mobile-broadband-10gb/ Προσφορά;;; lol δηλαδή εγω είμαι σε συμβόλαιο θαύμα τις wind 20ευρω τα 30gb ε;;;
mypagio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Προσφορά;;; lol δηλαδή εγω είμαι σε συμβόλαιο θαύμα τις wind 20ευρω τα 30gb ε;;; Τυχερός απλά. Εγώ επειδή ήθελα και τη συσκευή με βολεύει. Πάντως καμμία από τις άλλες 2 δεν έχει τα 10gb στα 20 ευρώ. Όποιος είχε προλάβει αυτή την προσφορά Site: ΕΔΩ (όπως εγώ), ακόμα απολαμβάνει τα προνόμια.... Το ξαναλέω ότι σκοπός του post είναι προσφορές που τρέχουν τώρα και όχι τι έχει κάνει ο καθένας. Εγώ το θεωρώ προσφορά οπότε και το πρότεινα. 1
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Του κλεψίματος είναι και οχι προσφορά αλλα τεσπά...Περι ορέξεως δηλαδή ελληνοαντιανταγωνιστικότητα Μάλλον χρωστάει και η wind στη τρόικα και ψάχνει θύματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα