sas-agapaw-olous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 καλησπερα.παιδια εχω το dell 5520 και επειδη ειναι χρονος και βαλε π το εχω παρει ειπα λγ να το ξεσκονησω,ανοιξα το λαπτοπ συμφωνα με ενα βιντεακι στο youtube και ολα κομπλε.ξεσκονησα τα παντα μητρικη φανακι πληκτρα κλπ.το ξανα συναρμολογησα,παταση το κουμπι εκιννησης ανοιξε γ 3 δευτερα και μετα σταματησε να λειτουργει,ουτε με εβγαλε τπτ στην οθονη. ξεκινανε ολα κανονικα να λειτουργουνε ομως μετα απο 3 δευτερολεπτα ολα σταματανε εκτος απο το λαμπακι του κουμπιου της εκκινησης και βγαζει κ ενα σπαστικο ηχο καθε δευτερολεπτο το ξαναανοιξα μηπως ειχα ξεχασει κανα κουμπωμα ο0μως τζιφος.λετε να το εκανα ζημια; ημουν πολυ προσεκτικος ομως
soteras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ο ηχος ειναι καποιο σφαλμα ισως δεν εχει κουμποσει καλα καμια μνημη
sas-agapaw-olous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 λες ν μηβ εχω κουμπωσει σωστα την ραμ;δλδ αμα δν κουμπωσει η ραμ δεν λειτουργγει το pc? help κανεις πλιζ;
soteras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ναι αν καποια ραμ δεν εχει κουμποσει καλα δεν ανοιγει και αρχιζει τα μπιμ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εμενα αυτον τον ηχο μου τον ειχε κανει οταν ειχα βαλει προβληματικη CPU. Ξεκουμπωσες μηπως την CPU απ' το Socket?
genius_13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ο σπαστικός ήχος που λες σου δηλώνει και που βρίσκεται το πρόβλημα. Θα πρέπει να μετρήσεις πόσα beep κάνει και να αναζητήσεις τι σημαίνει αυτό ανάλογα με το μοντέλο του λαπτοπ που έχεις.
sas-agapaw-olous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 σας ευχαριστω ολους ! η ραμ ηταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα