Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι έχεις το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί εκεί έξω, και το ότι δεν χρησιμοποιείς το πενάκι δεν είναι λόγος να το αλλάξεις. Λεφτά για πέταμα έχεις;; εκτίμησε την τηλεφωνάρα σου, και περίμενε μέχρι να βγει κάτι πραγματικά καλύτερο. Αυτή την στιγμή ότι άλλο πάρεις θα σου φανεί downgrade...

Ακριβώς ό,τι ήθελα να γράψω, έχεις ίσως το κορυφαίο smarphone/phablet που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή γιατί να κάνεις πειράματα?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εφτιαξε ενα καλο κινητο φετος η samsung, αυτο ειναι το note 3. Ακομα και το galaxy 5 , τοσους μηνες μετα, δεν ειναι πραγματικα καλυτερο. Αν δεν ηταν τοσο μεγαλο το note 3, θα το ειχα παρει και εγω. Ειναι το καλυτερο ολων για μενα, για πολλους λογους. Επειδη εχω θεμα στην μεταφορα και δε βολευει το note 3 σε τσεπη, πηγα στη 2η καλητερη (για μενα λυση) το g2 που συνδιαζει τη μεγαλυτερη δυνατη οθονη στο μικροτερο δυνατο μεγεθος. Εφοσον δεν εχεις θεμα μεταφορας στο note, οπου και να.πας downgrade ειναι. Εγω οταν βαριεμαι ενα κινητο, αλλαζω τα παντα. Γινεται ετσι νεο κινητο. Ολα μια οθονη ειναι. Το interface, ui , launcher αλλαζει. Για απλους νορμαλ χρηστες, θα προτεινα ενα αλλο launcher πχ nova, αλλαγη του αριθμου εικονιδιων πχ στο g2 αντι για 5χ6 εχω 8χ10, αλλο θεμα εικονιδιων κλπ. Αμα εισαι διαθετημενος να κανεις και root κλπ με xposed plugin, αλλαγη dpi κλπ θα αποκτησεις στην κυριολεξια αλλο κινητο, στα παντα.. Θα αλλαζεις πολυ ποιο αραια κινητα, και φαε τα λεφτα σουβλακια.. 

Δημοσ.

Χειριζόμουν το μεγαλύτερο εταιρικό πακέτο εταιρικών χρηστών blackberry στην Ελλάδα με 6.000 users και συνομιλούσα απευθείας με στελέχη τους που ερχόταν στην Ελλάδα αποκλειστικά για μας. Παίζαμε με αρκετά πρωτότυπα συσκευών κλπ κλπ και ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με apps ειδικά για τους εταιρικούς χρήστες. Μετά ήρθε η καταστροφή και τώρα όλα αυτά τα "στελέχη" τα έχω απλά friends στο facebook... :P

εισαι φιλος της Jul δηλαδης χιχιχιχοχοχο

οκ νομιζω ειναι ασφαλες να καταληξουμε οτι ο καπιταλισμος με απογοητευει και δε μπορει να θρεψει τον καταναλωτισμο μου.

Ευχαριστω ολους σας για τις συμβο(υ)λες. Πολυ ΠΑΣΟΚ-ικο θεμα ανοιξα και με μισω λιγο αυτη τη στιγμη, τωρα που τα ξαναδιαβαζω. Περαστικα μου εμενα, ισως ασχοληθω με το να αλλαξω launcher η κατι τετοιο. Μου φαινεται πολλη δουλεια και βαριεμαι λιγο να το κανω.

Δημοσ.

Περαστικα μου εμενα, ισως ασχοληθω με το να αλλαξω launcher η κατι τετοιο. Μου φαινεται πολλη δουλεια και βαριεμαι λιγο να το κανω.

Σε αυτο δεν εχεις αδικο, ειναι πολυ δουλεια.

Ειναι απειρως πιο ευκολο να αλλαξεις κινητο(δηλαδη να βαλεις αγγελια να πουλησεις το δικου σου και να αγορασεις μετα καινουριο) απο το να αλλαξεις launcher!

Just kidding!  B)

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτο δεν εχεις αδικο, ειναι πολυ δουλεια.

Ειναι απειρως πιο ευκολο να αλλαξεις κινητο(δηλαδη να βαλεις αγγελια να πουλησεις το δικου σου και να αγορασεις μετα καινουριο) απο το να αλλαξεις launcher!

Just kidding!  B)

δε θα εβαζα αγγελια, ανταλλαζω κινητα σε συγκεκριμενο μαγαζι που με ξερουν οποτε γλιτωνω αυτο, απλα παω και ανταλλαζω χιχιχι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

lg g flex φιλε μου!!!! το εχω κ πιστεψε με κανει θαυματα. περα ο,τι ειναι κοσμημα το εργαλειο.!!!! προσωπικα δεν το αλλαζω με κανενα, κ ουτε το συγκρινω. αυτο με την αναλυση οθονης, μην το λετε ομως γενικα. πρωτα κοιταμε την καινοτομια τεχνολογιας, κ μετα κρινουμε σωστα. η μπαταρια με βγαζει 2 μερες πολυ χαλαρα, εχω παει κ τρεις, χωρις να το σβηνω την νυχτα. τους φιλικους μου χαιρετισμους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...