Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς δεν ξέρεις από BB10. Downgrade από android δεν είναι για κανέναν λόγο και δεν ισχύει αυτό με τις υπηρεσίες.

Καλά μην τον κάψουμε τον άνθρωπο με το blackberry και μας βρίζει μετά για την υπόλοιπη ζωή του... :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LG G2 pro 

Sony xperia ultra z

Lumia 1520

G2 pro μου αρεσει. Δε βλεπω λογο να το παρω αλλα δε βλεπω λογο να μην το παρω.

Xperia z ultra-αληθεια? ειναι απλα μεγαλυτερο απ το note αλλα σε specs οχι. Δε μου αρεσει.

Lumia 1520-δεν εχω επαφη με windowsphones. Τελευταιο που ειχα ηταν το lumia 710. Δεν ηταν κακο αλλα δεν ηταν καλο, δε με βολευε δηλαδη ακομα και για βασικα, οπως facebook, twitter, youtube. Με τρομαζει οτι ειναι windowsphone. Κατα τα αλλα δεν ξερω, ενδιαφερουσα προταση μου φαινεται χιχιχι.

Δημοσ.

G2 pro μου αρεσει. Δε βλεπω λογο να το παρω αλλα δε βλεπω λογο να μην το παρω.

Xperia z ultra-αληθεια? ειναι απλα μεγαλυτερο απ το note αλλα σε specs οχι. Δε μου αρεσει.

Lumia 1520-δεν εχω επαφη με windowsphones. Τελευταιο που ειχα ηταν το lumia 710. Δεν ηταν κακο αλλα δεν ηταν καλο, δε με βολευε δηλαδη ακομα και για βασικα, οπως facebook, twitter, youtube. Με τρομαζει οτι ειναι windowsphone. Κατα τα αλλα δεν ξερω, ενδιαφερουσα προταση μου φαινεται χιχιχι.

Δεν ξερω πραγματικα τι περιμενεις να ακουσεις ή και το τι ψαχνεις υποτιθεται εχεις ενα απο τα καλυτερα android μεγαλης οθόνης. Οπότε ή πας σε κατι με μεγαλυτερη οθόνη ή και αλλαζεις λειτουργικο. Τα WP8 εχουν πολύ μεγάλες βελτιωσεις σε σχεση με τα 7.5-7.8 παραμενοντας smooth χωρις τη νευρικη κυλιση του android αλλα με την ελλειψη υπερπροσφορας apps.  Πλέον υπάρχει και το facebook beta καμια σχεση με αυτο που ηξερες με την παλαιοτερη εφαρμογη αν ηθελες κατι περισσοτερο απο την ενσωματωση του FB στο λειτουργικο το οποιο εμενα με βολευει αφανταστα. Για youtube περα απο τα προβληματα που δημιουργει η ιδια η google στην εφαρμογη της MS υπαρχουν πολυ καλες τριτων μπορει να μην τις ηξερες πριν. Γενικα ειναι βελτιωμενα σε παρα πολλα πραγματα ειδικα στο multitasking καποιων εφαρμογων που χαλουσαν την εικονα του λειτουργικου αλλα αν δε θες καταλαβαινω δε θα στο ταισω και με το ζόρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω πραγματικα τι περιμενεις να ακουσεις υποτιθεται εχεις ενα απο τα καλυτερα android μεγαλης οθόνης. Οπότε ή πας σε κατι με μεγαλυτερη οθόνη ή και αλλαζεις λειτουργικο. Τα WP8 εχουν πολύ μεγάλες βελτιωσεις σε σχεση με τα 7.5-7.8 παραμενοντας smooth χωρις τη νευρικη κυλιση του android αλλα με την ελλειψη υπερπροσφορας apps.  Πλέον υπάρχει και το facebook beta καμια σχεση με αυτο που ηξερες με την παλαιοτερη εφαρμογη αν ηθελες κατι περισσοτερο απο την ενσωματωση του FB στο λειτουργικο το οποιο εμενα με βολευει αφανταστα. Για youtube περα απο τα προβληματα που δημιουργει η ιδια η google στην εφαρμογη της MS υπαρχουν πολυ καλες τριτων μπορει να μην τις ηξερες πριν. Γενικα ειναι βελτιωμενα σε παρα πολλα πραγματα ειδικα στο multitasking των εφαρμογων αλλα αν δε θες καταλαβαινω δε θα στο ταισω και με το ζόρι. 

δεν ειναι οτι δε θελω. θα πανατοδω, να δω αν το εχει κανεις να το παρω για τεστ ντραηβ.

Ρε εχω συνδρομο υπερκαταναλωτισμου και γενικα εχω δικα μου θεματα τα οποια επιλεγω να διαχειριζομαι ετσι αυτη τη στιγμη, δεν ειναι οτι δε μου αρεσει το note 3. Θελω απλα μια αλλαγη. Ενα αδιαβροχο note. Χωρις τη γραφιδα. Με image stabilization.

Δημοσ.

Καλά μην τον κάψουμε τον άνθρωπο με το blackberry και μας βρίζει μετά για την υπόλοιπη ζωή του... :P

Προφανώς ούτε εσύ ξέρεις.. :P

Άσε που τρέχει πλέον και τα πατατοapps του android..

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι έχεις το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί εκεί έξω, και το ότι δεν χρησιμοποιείς το πενάκι δεν είναι λόγος να το αλλάξεις. Λεφτά για πέταμα έχεις;; εκτίμησε την τηλεφωνάρα σου, και περίμενε μέχρι να βγει κάτι πραγματικά καλύτερο. Αυτή την στιγμή ότι άλλο πάρεις θα σου φανεί downgrade...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι έχεις το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί εκεί έξω, και το ότι δεν χρησιμοποιείς το πενάκι δεν είναι λόγος να το αλλάξεις. Λεφτά για πέταμα έχεις;; εκτίμησε την τηλεφωνάρα σου, και περίμενε μέχρι να βγει κάτι πραγματικά καλύτερο. Αυτή την στιγμή ότι άλλο πάρεις θα σου φανεί downgrade...

+1 και από εμένα.

Ειδικά φέτος είναι η πρώτη χρονιά που αν έχεις ναυαρχίδα του '13 δεν αξίζει να πάρεις του '14 εκτός αν είσαι maniac ή θες να αλλάξεις brand.

Αν πάλι θες να χαλάσεις τα λεφτά σου βρες κάποιο άλλο gadget να ξεδώσεις. Θα αξίζει περισσότερο. Ρίξτο στα tablet ας πούμε.

Δημοσ.

δεν ειναι οτι δε θελω. θα πανατοδω, να δω αν το εχει κανεις να το παρω για τεστ ντραηβ.

Ρε εχω συνδρομο υπερκαταναλωτισμου και γενικα εχω δικα μου θεματα τα οποια επιλεγω να διαχειριζομαι ετσι αυτη τη στιγμη, δεν ειναι οτι δε μου αρεσει το note 3. Θελω απλα μια αλλαγη. Ενα αδιαβροχο note. Χωρις τη γραφιδα. Με image stabilization.

Δεν μπορεις να κανεις upgrade απο το νοτε 3 , μονο ασημαντο sidegrade. Επισης συνδρομο υπερκαταναλωτισμου και μαλακιες, σε ενα μηνα θα σου περασει και ουτε καν θα το σκεφτεσαι .

Και maniac να εισαι οπως ανεφερε ο φιλος παλι upgrade ΔΕΝ μπορεις να κανεις.Περιμενε τουλαχιστον το νοτε 4. Η βασικα αμα δεν εχεις παρε ενα Ipad air η ενα macbook.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς ούτε εσύ ξέρεις.. :P

Άσε που τρέχει πλέον και τα πατατοapps του android..

Χειριζόμουν το μεγαλύτερο εταιρικό πακέτο εταιρικών χρηστών blackberry στην Ελλάδα με 6.000 users και συνομιλούσα απευθείας με στελέχη τους που ερχόταν στην Ελλάδα αποκλειστικά για μας. Παίζαμε με αρκετά πρωτότυπα συσκευών κλπ κλπ και ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με apps ειδικά για τους εταιρικούς χρήστες. Μετά ήρθε η καταστροφή και τώρα όλα αυτά τα "στελέχη" τα έχω απλά friends στο facebook... :P

Δημοσ.

Χειριζόμουν το μεγαλύτερο εταιρικό πακέτο εταιρικών χρηστών blackberry στην Ελλάδα με 6.000 users και συνομιλούσα απευθείας με στελέχη τους που ερχόταν στην Ελλάδα αποκλειστικά για μας. Παίζαμε με αρκετά πρωτότυπα συσκευών κλπ κλπ και ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με apps ειδικά για τους εταιρικούς χρήστες. Μετά ήρθε η καταστροφή και τώρα όλα αυτά τα "στελέχη" τα έχω απλά friends στο facebook... :P

Γι'αυτό σου είπα δεν ξέρεις από ΒΒ10. Προφανώς μιλάς για OS5-7.. Oh well.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτό σου είπα δεν ξέρεις από ΒΒ10. Προφανώς μιλάς για OS5-7.. Oh well.

Δεν θες να σου αναλύσω την εμπειρία μου με το BB10 γιατί μετά σε βλέπω να αλλάζεις ακόμη κι εσυ συσκευή! :P

Το μόνο που θα κρατούσα είναι το πληκτρολόγιο...

Δημοσ.

Δεν θες να σου αναλύσω την εμπειρία μου με το BB10 γιατί μετά σε βλέπω να αλλάζεις ακόμη κι εσυ συσκευή! :P

Το μόνο που θα κρατούσα είναι το πληκτρολόγιο...

PM me :P

• Super Moderators
Δημοσ.

PM me :P

Δεν χρειάζεσαι pm για να καταλάβεις πως η πλατφόρμα πλεον είναι νεκρή! Εκτός αν μιλάμε για χρήστη που δεν κάνει τίποτα πέρα από τα apps που υπάρχουν στη συσκευή. Η ίδια η πλατφόρμα είναι σταθερή κλπ όπως είναι και τα windows phone αλλά δεν αρκεί πλεον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...