alxlightning Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Γεια! Εχω εδω και τρεις τεσσερις μηνες το note 3 και ειμαι ευχαρσιτημενος. Δε χρησιμοποιω ΠΟΤΕ το πενακι βεβαια. Και βλεπω συνεχεια καινουρια κινητα και σκεφτομαι οτι ισως θελω καποιο αλλο, οποτε αν ηταν να πουλησω το note. Αλλα δεν ξερω ποιο θα μπορουσα να θελω. Δε θελω να εχει πενακι γιατι νιωθω noob που δεν το χρησιμοποιω, αλλα δε θελω να υστερει σε τιποτα σε σχεση με το note, ουτε θα επεφτα κατω απο 5,5 ιντσες οθονη. First world problem. Θα χαρω να ακουσω αποψεις
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Να υποθεσω θες να μεινεις σε Android, ετσι? Το budget?
Hawk7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Eισαι σιγουρος γι'αυτο που πας να κανεις; Αν παλι το σκεφτηκες πολυ,επιλογες σε τοπ κατηγορια δεν υπαρχουν πολλα και αξιοπιστες εταιρειες. LG G2 32 GB. Μονο αυτο μου ερχεται στο μυαλο.
Hyphen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Tσεκαρε http://www.skroutz.gr/s/4435720/LG-G-Pro-2-32GB.html σ5 http://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html και g2 http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html
Neo106 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Γιατι δε δοκιμαζεις καποιο κινεζικο? Οπως αυτο: http://www.to2c.com/zopo-zp990-tf-card-solution.html
jmirko15 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Άμα θες κάτι διαφορετικό: http://www.bestprice.gr/item/2153714088/blackberry-z30
alxlightning Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δε βλεπω το λογο να φυγω απο android. Σε blackberry μου φαινεται downgrade να παω, συν οτι δε με ψηνει να πληρωνω υπηρεσιες bb. Τα lg g2 και pro2 μου φαινονται χειροτερα σε specs. Το κινεζικο δεν καταλαβαινω καν πως ειναι συγκρισιμο με το note3. S5 δεν εχω κατασταλαξει αν μου αρεσει, με απογοητευσε γιατι δεν ειδα τιποτα groundbreaking, αλλα δεν μου περνα αδιαφορο, με φοβιζει λιγο το θεμα μπαταριας και δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο note. Ισως το g flex μου αρεσει αλλα με χαλαει η αναλυση της οθονης. Και το z2 μου αρεσει αλλα μου φαινεται μικρο.
james000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δες κ το z1 compact πεταει το κινητο απο επιδοσεις...δεν εχει την οθονη του note βεβαια αλλα ειναι πολυ καλο στα specs.20 mp camera κ στο antutu αν δεις βιντεακι αφηνει πισω το note... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Γεια! Εχω εδω και τρεις τεσσερις μηνες το note 3 και ειμαι ευχαρσιτημενος. Δε χρησιμοποιω ΠΟΤΕ το πενακι βεβαια. Και βλεπω συνεχεια καινουρια κινητα και σκεφτομαι οτι ισως θελω καποιο αλλο, οποτε αν ηταν να πουλησω το note. Αλλα δεν ξερω ποιο θα μπορουσα να θελω. Δε θελω να εχει πενακι γιατι νιωθω noob που δεν το χρησιμοποιω, αλλα δε θελω να υστερει σε τιποτα σε σχεση με το note, ουτε θα επεφτα κατω απο 5,5 ιντσες οθονη. First world problem. Θα χαρω να ακουσω αποψεις Περίμενε να έρθει το Galaxy S5 και θα μπορέσεις εύκολα να το αλλάξεις με το Note3.
chrisxkar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ενταξει μετα απο το δεν πεφτω κατω απο το 5,5 inches και το 5.2 (Ζ2) σου φενεται μικρο πραγματικα δε ξερω αν υπαρχει κατι που πρεπει να υποθει.Δες το lenovo k910 δεν υπαρχει κατι αλλο μετα πας σε κατι οπως galaxy samsung tab 3.Πως σας αρεσουν ρε παιδια οι γκουμουτσες δεν μπορω να καταλαβω.
jmirko15 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δε βλεπω το λογο να φυγω απο android. Σε blackberry μου φαινεται downgrade να παω, συν οτι δε με ψηνει να πληρωνω υπηρεσιες bb. Τα lg g2 και pro2 μου φαινονται χειροτερα σε specs. Το κινεζικο δεν καταλαβαινω καν πως ειναι συγκρισιμο με το note3. S5 δεν εχω κατασταλαξει αν μου αρεσει, με απογοητευσε γιατι δεν ειδα τιποτα groundbreaking, αλλα δεν μου περνα αδιαφορο, με φοβιζει λιγο το θεμα μπαταριας και δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο note. Ισως το g flex μου αρεσει αλλα με χαλαει η αναλυση της οθονης. Και το z2 μου αρεσει αλλα μου φαινεται μικρο. Προφανώς δεν ξέρεις από BB10. Downgrade από android δεν είναι για κανέναν λόγο και δεν ισχύει αυτό με τις υπηρεσίες.
alxlightning Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ενταξει μετα απο το δεν πεφτω κατω απο το 5,5 inches και το 5.2 (Ζ2) σου φενεται μικρο πραγματικα δε ξερω αν υπαρχει κατι που πρεπει να υποθει.Δες το lenovo k910 δεν υπαρχει κατι αλλο μετα πας σε κατι οπως galaxy samsung tab 3.Πως σας αρεσουν ρε παιδια οι γκουμουτσες δεν μπορω να καταλαβω. Ειμαι ολη μερα στο ποδι και δε μπορω να κουβαλαω μαζι μου tablet, χρειαζομαι ενα κινητο που να τα κανει ΟΛΑ και να την παλευει απο θεμα μπαταριας και να μην ξεστραβωνομαι. Καποιοι δεν εχουμε την πολυτελεια να αραζουμε σε pc Προφανώς δεν ξέρεις από BB10. Downgrade από android δεν είναι για κανέναν λόγο και δεν ισχύει αυτό με τις υπηρεσίες. εδω η Jul Maggot εφυγε απο τα blackberry και πηγε σε sgn. Δες κ το z1 compact πεταει το κινητο απο επιδοσεις...δεν εχει την οθονη του note βεβαια αλλα ειναι πολυ καλο στα specs.20 mp camera κ στο antutu αν δεις βιντεακι αφηνει πισω το note... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App πανμικρο ειναι το compact, να περιμενω z2 αμα ειναι χιχιχιχι
kataramenos32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δες κ το z1 compact πεταει το κινητο απο επιδοσεις...δεν εχει την οθονη του note βεβαια αλλα ειναι πολυ καλο στα specs.20 mp camera κ στο antutu αν δεις βιντεακι αφηνει πισω το note... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Ναι καλα τωρα αν αρχισουμε τις συγκρισεις στα benchmark θα σκοτωθουμε οποτε αστο.Επισης ο TS τονιζει οτι δεν πεφτει κατω απο 5.5" και εσυ του προτεινεις να παει στις 4.3???
alxlightning Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Περίμενε να έρθει το Galaxy S5 και θα μπορέσεις εύκολα να το αλλάξεις με το Note3. μικροτερη μπαταρια, μικροτερη οθονη και λιγοτερη ραμ αλλα καλυτερη καμερα και φινγκερπριντ σκανερ και μετρητης παλμων. Δε με ψηνει ακριβως. Δεν καταλαβαινω τι σκεφτοντουσαν στη Σαμμυ Ναι καλα τωρα αν αρχισουμε τις συγκρισεις στα benchmark θα σκοτωθουμε οποτε αστο.Επισης ο TS τονιζει οτι δεν πεφτει κατω απο 5.5" και εσυ του προτεινεις να παει στις 4.3??? ισως να σκεφτομουν δηλαδη και για αηφον χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα -.-'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα