Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμενα ηταν το PES6, μετα σταματησα να ασχολουμαι με τα ποδοσφαιρακια. Εγιναν αρκετα ρεαλιστικα για τα γουστα μου και με πολυ δυσκολες τριπλες πλεον.

Τα 5,6 τα ελιωνα, απλα..

Δημοσ.

Για εμενα ηταν το PES6, μετα σταματησα να ασχολουμαι με τα ποδοσφαιρακια. Εγιναν αρκετα ρεαλιστικα για τα γουστα μου και με πολυ δυσκολες τριπλες πλεον.

Τα 5,6 τα ελιωνα, απλα..

Παιζω Pro απ' το 97' στο Play Station. Δυσκολα θα το ξε-αγαπησω αν και στο τελευταιο μας τα FIFιασε λιγακι τα πραγματα. 11-13' παντως ειχαμε μια παρα πολυ καλη ανοδικη πορια στην βελτιωση! Εμενα ο ρεαλισμος μου αρεσει. Καλυτερα να ληγουν τα ματς με πραγματικα (σχετικα) σκορ, και οχι 5-4 και 7-2 :P

Δημοσ.

Πέντε δαγκωτό. Μετά σταθερή πτώση. Το τελευταίο - αν και δεν το έχω παίξει πολύ - μου άρεσε όμως. Ίσως κι επειδή το FIFA έχει πάρει την κατιούσα από το '12 και μετά.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι το pes5-6 ήταν κορυφαία,όπως και το 9 πιστεύω ήταν πολύ καλό, αν και μετά άρχισαν να γίνονται χειρότερα.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το pro παιζόταν μια χαρά μέχρι το pes 2012 μέτα προσπαθήσανε να το κάνουνε πιο ρεαλιστικό και ως που φτάσαμε στο pes 2014 ,οπου το παιχνίδι απλά δε παίζεται,το καταστρέψανε.τα κάνανε σαλάτα,σαν καραγκιόζηδες στρίβουν οι παίχτες

Δημοσ.

Το 5 καλύτερο κια κοντα το δεύτερο 6. Απο το 8 και μετά το χάος.

Απο εκεί και πέρα, μεγαλώσαμε με PES αλλά πλέον το FIFA καλώς ή κακώς έχει ξεφύγει κι απο το 9 και μετά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2.

Δημοσ.

Εχω παιξει ολα τα πες απο 6 και μετα σε ps2 και το 12 και 14 σε pc.  Το 14 οταν το πρωτοεπαιξα λυπηθηκα τα λεφτα που εδωσα αλλα εχω παιξει καμια 100αρια παιχνιδια μεχρι στιγμης και μπορω να πω οτι το ευχαριστιεμαι και τα γραφικα του, με το fox engine, ειναι παρα πολυ καλα-κυριος οταν παιζεις μερα.  Αυτο που δε μ'αρεσε στην αρχη ειναι οτι η μπαλα δε κολλαει στα ποδια και μπορει να τη χασεις ευκολα αλλα και να τη κερδισεις ευκολα, αυτο δε μ'αρεσε πριν τωρα νομιζω ειναι αυτο που μ'αρεσει περισσοτερο γιατι μου φενετε πιο ρεαλιστικο.   Οσο καλυτερος και αν ειναι ο αντιπαλος με λιγη πιεση θα τη κανει τη μ*λακια και  βγαινω αντεπιθεση η στελνει τη μπαλα ουτ κανοντας λαθος πασα.

Το 6 ειναι σιγουρα το καλυτερο αλλα και το 14 ειναι παρα πολυ ωραιο αν του δωσεις χρονο το μαθεις και το συνηθησεις

Δημοσ.

τα iss pro τότε που τους γράφανε τους φιφατζήδες στα @@ τους και έφτιαχναν ποδοσφαιράκια που γούσταραν, μετά στο ps2 άρχισε η κατρακύλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...