paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Στις 18/2/2018 στις 12:31 ΠΜ, evoracing είπε Ξέρεις κάποιον στην Αθήνα? σου εστειλα πμ
evoracing Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρετε που μπορω να βρω αυτά τα λάστιχα με τις τριχουλες που είναι στα πλαϊνά παράθυρα και καθαρίζει απο νερά κτλπ? Έχουν σκληρύνει και δεν ακουμπάνε στο παράθυρο
Joshua21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, evoracing είπε Ξέρετε που μπορω να βρω αυτά τα λάστιχα με τις τριχουλες που είναι στα πλαϊνά παράθυρα και καθαρίζει απο νερά κτλπ? Έχουν σκληρύνει και δεν ακουμπάνε στο παράθυρο Γλίστρες τα λένε. Σίγουρα τα βρίσκεις στις αντιπροσωπείες, και για μερικά μοντέλα ενδέχεται να βρεις και σε καταστήματα ανταλλακτικών. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Joshua21 1
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Είναι κάτι που δεν ξέρεις για τα αυτοκίνητα ρε συ;; Ωραίος, δίνεις μεγάλη βοήθεια!
evoracing Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Θέλω να φτιάξω αυτό: Έχω στόκο, αστάρι, χρώμα, βερνίκι. Έχω 3 ερωτήσεις, είναι σημεία που έχει ανοίξει η μπογιά (ράγισμα και η μπογιά βγαίνει με το νύχι). Αυτό πρέπει να αφαιρέσω όσο χρώμα δεν είναι κολλήμένο στο πλαστικό και μετά στοκάρισμα? Πρέπει να μαρκάρω το σημείο ή να το κάνω ανοιχτά? μετά για να "ταιριάξω" το γυάλισμα μπορώ με ψιλό γυαλόχαρτο και μετά γυάλισμα? και πάνω από το φανάρι η λαμαρίνα έχει στραβώσει λίγο προς τα μέσα, αυτό πως το ισιώνω? με σφυράκι ή με καμιά πένσα?
Postmort3m Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Για σπασμένο φανάρι που πρέπει να πάω? Σε συνεργείο αυτοκινήτων? Μου έσπασε το φως ομιχλής όπως έκανα όπισθεν να παρκάρω..
evoracing Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Postmort3m είπε Καλησπέρα, Για σπασμένο φανάρι που πρέπει να πάω? Σε συνεργείο αυτοκινήτων? Μου έσπασε το φως ομιχλής όπως έκανα όπισθεν να παρκάρω.. Σήμερα πήγα στον Λαγιο στον Ασπρόπυργο, 30€ το παραπάνω φανάρι.
Postmort3m Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, evoracing είπε Σήμερα πήγα στον Λαγιο στον Ασπρόπυργο, 30€ το παραπάνω φανάρι. Ευχαριστώ αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.. Σε οποιοδήποτε συνεργείο αυτοκινήτων να παω μπορούν να το φτιάξουν? Η πρεπει να παω σε φαναρτζιδικο? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Postmort3m
AristidisZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, Postmort3m είπε Ευχαριστώ αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.. Σε οποιοδήποτε συνεργείο αυτοκινήτων να παω μπορούν να το φτιάξουν? Η πρεπει να παω σε φαναρτζιδικο? Αν έσπασε τι να φτιάξουν ; Φαναρτζίδικο δε χρειάζεται, εφόσον η ζημιά έχει περιοριστεί εκεί και δεν έχεις χτύπημα αλλού Αν δε θες να μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις μόνος σου ανταλλακτικό, πήγαινε ή πάρε τηλέφωνο κάνα δυο συνεργεία να σου πουν τιμή για προμήθεια & τοποθέτηση 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ή απλά παρ' το από autodoc με μερικά touch στο κινητό σου και βάλτο εσύ!
Postmort3m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 12:14 ΜΜ, AristidisZ είπε Αν έσπασε τι να φτιάξουν ; Φαναρτζίδικο δε χρειάζεται, εφόσον η ζημιά έχει περιοριστεί εκεί και δεν έχεις χτύπημα αλλού Αν δε θες να μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις μόνος σου ανταλλακτικό, πήγαινε ή πάρε τηλέφωνο κάνα δυο συνεργεία να σου πουν τιμή για προμήθεια & τοποθέτηση Αυτό εννοούσα να το αλλάξουν..τελικά πήγα σε ενα συνεργείο εδώ της γειτονιάς και μου είπε να πάω σε φαναρτζίδικο δεν κάνει αντικατάσταση αυτός.
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Εμ φανάρι - φαναρ-τζίδικο, έπρεπε να το σκεφτείς!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Όπα μισό λεπτό, σου είπαν σε συνεργείο ότι δεν βάζουν ένα ανταλλακτικό φανάρι;
christopher0016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Όπα μισό λεπτό, σου είπαν σε συνεργείο ότι δεν βάζουν ένα ανταλλακτικό φανάρι; γιατι σου φαινεται περιεργο ? κανονικα δουλεια ηλεκτρολογου ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα