Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρετε που μπορω να βρω αυτά τα λάστιχα με τις τριχουλες που είναι στα πλαϊνά παράθυρα και καθαρίζει απο νερά κτλπ?

Έχουν σκληρύνει και δεν ακουμπάνε στο παράθυρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, evoracing είπε

Ξέρετε που μπορω να βρω αυτά τα λάστιχα με τις τριχουλες που είναι στα πλαϊνά παράθυρα και καθαρίζει απο νερά κτλπ?

Έχουν σκληρύνει και δεν ακουμπάνε στο παράθυρο

Γλίστρες τα λένε. Σίγουρα τα βρίσκεις στις αντιπροσωπείες, και για μερικά μοντέλα ενδέχεται να βρεις και σε καταστήματα ανταλλακτικών.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θέλω να φτιάξω αυτό:
28822689_10210498157481961_1735979638_o.

Έχω στόκο, αστάρι, χρώμα, βερνίκι. Έχω 3 ερωτήσεις, είναι σημεία που έχει ανοίξει η μπογιά (ράγισμα και η μπογιά βγαίνει με το νύχι). Αυτό πρέπει να αφαιρέσω όσο χρώμα δεν είναι κολλήμένο στο πλαστικό και μετά στοκάρισμα? Πρέπει να μαρκάρω το σημείο ή να το κάνω ανοιχτά? μετά για να "ταιριάξω" το γυάλισμα μπορώ με ψιλό γυαλόχαρτο και μετά γυάλισμα? και πάνω από το φανάρι η λαμαρίνα έχει στραβώσει λίγο προς τα μέσα, αυτό πως το ισιώνω? με σφυράκι ή με καμιά πένσα? 

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Για σπασμένο φανάρι που πρέπει να πάω? Σε συνεργείο αυτοκινήτων? Μου έσπασε το φως ομιχλής όπως έκανα όπισθεν να παρκάρω..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Postmort3m είπε

Καλησπέρα, 

Για σπασμένο φανάρι που πρέπει να πάω? Σε συνεργείο αυτοκινήτων? Μου έσπασε το φως ομιχλής όπως έκανα όπισθεν να παρκάρω..

Σήμερα πήγα στον Λαγιο στον Ασπρόπυργο, 30€ το παραπάνω φανάρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, evoracing είπε

Σήμερα πήγα στον Λαγιο στον Ασπρόπυργο, 30€ το παραπάνω φανάρι.

Ευχαριστώ αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.. Σε οποιοδήποτε συνεργείο αυτοκινήτων να παω μπορούν να το φτιάξουν? Η πρεπει να παω σε φαναρτζιδικο?

Επεξ/σία από Postmort3m
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Postmort3m είπε

Ευχαριστώ αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.. Σε οποιοδήποτε συνεργείο αυτοκινήτων να παω μπορούν να το φτιάξουν? Η πρεπει να παω σε φαναρτζιδικο?

Αν έσπασε τι να φτιάξουν ; 

Φαναρτζίδικο δε χρειάζεται, εφόσον η ζημιά έχει περιοριστεί εκεί και δεν έχεις χτύπημα αλλού 

Αν δε θες να μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις μόνος σου ανταλλακτικό, πήγαινε ή πάρε τηλέφωνο κάνα δυο συνεργεία να σου πουν τιμή για προμήθεια & τοποθέτηση 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/9/2018 στις 12:14 ΜΜ, AristidisZ είπε

Αν έσπασε τι να φτιάξουν ; 

Φαναρτζίδικο δε χρειάζεται, εφόσον η ζημιά έχει περιοριστεί εκεί και δεν έχεις χτύπημα αλλού 

Αν δε θες να μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις μόνος σου ανταλλακτικό, πήγαινε ή πάρε τηλέφωνο κάνα δυο συνεργεία να σου πουν τιμή για προμήθεια & τοποθέτηση 

Αυτό εννοούσα να το αλλάξουν..τελικά πήγα σε ενα συνεργείο εδώ της γειτονιάς και μου είπε να πάω σε φαναρτζίδικο δεν κάνει αντικατάσταση αυτός.

• Moderators
Δημοσ.

Όπα μισό λεπτό, σου είπαν σε συνεργείο ότι δεν βάζουν ένα ανταλλακτικό φανάρι;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Όπα μισό λεπτό, σου είπαν σε συνεργείο ότι δεν βάζουν ένα ανταλλακτικό φανάρι;

γιατι σου φαινεται περιεργο   ?  κανονικα δουλεια ηλεκτρολογου ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...