Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

3 χρόνια τα λάστιχα; Για 4 ήξερα ή γύρω στις 40 χιλιάδες.

Και εγω θυμομουν 4,αλλα με μια προχειρη ερευνα ειδα οτι ειναι απο 3 εως 4.

Γραφω λοιπον 3 για να ειμαι μεσα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Έτσι κι αλλιώς είμαι για αλλαγή σύντομα και είναι και ακριβά ρε γμτ!

Χεχε εγώ όταν το αγόρασα φόραγε καινούργια, οπότε ακόμα έχω ήσυχο το κεφάλι μου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Έτσι κι αλλιώς είμαι για αλλαγή σύντομα και είναι και ακριβά ρε γμτ!

Εγω ειμαι απο καιρο για αλλαγη,αλλα δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε,δε μπορω να του ριξω 3 κατοσταρικα ετσι ενω χρωσταω αλλα 700 ρευμα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, evoracing είπε

Χεχε εγώ όταν το αγόρασα φόραγε καινούργια, οπότε ακόμα έχω ήσυχο το κεφάλι μου 

Κι εγώ όταν το αγόρασα καινούργια είχε :P 

Ωραίο αμάξι πήρες, το συμπαθώ!

1 λεπτό πριν, webparts είπε

Εγω ειμαι απο καιρο για αλλαγη,αλλα δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε,δε μπορω να του ριξω 3 κατοσταρικα ετσι ενω χρωσταω αλλα 700 ρευμα..

Εγώ το χρησιμοποιώ, κάνω και ταξιδάκια συχνά. Γύρω στα 300 είναι και τα δικά μου και έχουν πέσει κιόλας. Πριν 6-7 χρόνια τα είχα βάλει 400+!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Κι εγώ όταν το αγόρασα καινούργια είχε :P 

Ωραίο αμάξι πήρες, το συμπαθώ!

Εγώ το χρησιμοποιώ, κάνω και ταξιδάκια συχνά. Γύρω στα 300 είναι και τα δικά μου και έχουν πέσει κιόλας. Πριν 6-7 χρόνια τα είχα βάλει 400+!

Παροιμοιως,350 στο renault και μαλιστα απο φιλο.

Ασχετως που το renault εκανε με τα λαστιχα μαζι 1000 ευρω :P

Τωρα στο golf οταν συνελθω λιγο απο την ανεργια θα του περασω ενα σετακι,αλλα οχι πανω απο 250.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, webparts είπε

10 προβληματα απο τα πρωτα  2 χρονια,στον τριτο αλλαξαμε σασμαν..

Ελλατωματικη φουρνια,κατα τα αλλα σαν αμαξι τα σπαει.

Πήρα την Glanol Car Polish που λέει έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε κερί. Να το περάσω? είχα πάρει ένα ελληνικού παραγωγού αλλά δεν με εντυπωσίασε. Το νερό καθόταν πάνω στο αμάξι αλλά σε πολύ ψιλές σταγόνες και έτσι με την πρώτη βροχή το αμάξι γινόταν πουα. 

Γενικά τι προτείνετε για κερί? 

Όπως και για αφαίρεση γρατσουνιών πρέπει να το τρίψω με 2000 γυαλόχαρτο και μετά glanol πχ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, evoracing είπε

Πήρα την Glanol Car Polish που λέει έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε κερί. Να το περάσω? είχα πάρει ένα ελληνικού παραγωγού αλλά δεν με εντυπωσίασε. Το νερό καθόταν πάνω στο αμάξι αλλά σε πολύ ψιλές σταγόνες και έτσι με την πρώτη βροχή το αμάξι γινόταν πουα. 

Γενικά τι προτείνετε για κερί? 

Όπως και για αφαίρεση γρατσουνιών πρέπει να το τρίψω με 2000 γυαλόχαρτο και μετά glanol πχ? 

Δε γνωριζω,καθως δεν φημιζομαι για την προσοχη μου στα αυτοκινητα μου.

http://fanpage.gr/plus/auto-moto/θα-παθετε-πλάκα-δείτε-πωσ-να-αφαιρέστε/

Για τις γρατζουνιες εδω,με καθε επιφυλαξη..

Αν ξερεις κανα τροπο για home βαψιμο στις ζαντες πες μου,γιατι πριν απο μενα το ειχε η αδερφη μου το αμαξι και τις εχει ξεφτιλισει.

Ασε που θελω πολυ να κανω μαυρες τις ζαντες στο ασπρο γκολφ,το ειδα και επαθα πλακα !!

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, webparts είπε

Δε γνωριζω,καθως δεν φημιζομαι για την προσοχη μου στα αυτοκινητα μου.

http://fanpage.gr/plus/auto-moto/θα-παθετε-πλάκα-δείτε-πωσ-να-αφαιρέστε/

Για τις γρατζουνιες εδω,με καθε επιφυλαξη..

Αν ξερεις κανα τροπο για home βαψιμο στις ζαντες πες μου,γιατι πριν απο μενα το ειχε η αδερφη μου το αμαξι και τις εχει ξεφτιλισει.

Ασε που θελω πολυ να κανω μαυρες τις ζαντες στο ασπρο γκολφ,το ειδα και επαθα πλακα !!

Μπορείς να δεις την λύση του plastidip, δεν έχω ιδέα όμως πόσα σπρέι θα χρειαστείς. Το ένα έχει 10-15€. Αλλιώς γυαλοχαρτάκι, τριψιματάκι, ασταράκι και σπρει. Το θετικό μεν με το plastidip είναι πως βγαίνει. 

Αν ασχοληθείς μόνος σου όμως είναι να ξέρεις χρονοβόρα διαδικασία. Σκέψου πως ή θα βγάλεις όλες τις ζάντες και να βάλεις το αμάξι πάνω σε κανένα τούβλο ή κούτσουρο ή μια μια τις ζάντες, να περιμένεις να στεγνώσουν κτλπ. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, evoracing είπε

Μπορείς να δεις την λύση του plastidip

Καλο φαινεται,ισως το δοκιμασω.
Θα το χρησιμοποιησω και για να μονωσω κανενα καλωδιο !

Δημοσ.

Θέλω να πάω να βάλω φιμέ στο κολντακι. ξέρετε κανέναν που να κάνει καλή δουλειά με καμιά καλή τιμούλα? 

Επίσης, υπάρχει κάποια μεμβράνη που να "κόβει" το έντονο φως? Τι εννοώ, σε μια καινούργια mercedes που είχα πει το βράδυ τα ανερχόμενα αυτοκίνητα δεν σε τυφλώνουν και βλέπεις κανονικά τον δρόμο Δεν είναι καθαρό τζάμι, έχει κάποιο φιλμ (γενικά τα καινούργια) που καθρεφτίζει πιο έντονα και δεν βλέπεις καλά από έξω προς τα μέσα. Με το δικό μου άμα βρεθεί αμάξι σε ερημιά, κοινός την γ@μ..σα... Δεν θέλω να βάλω φιμέ κυρίος γιατί το βράδυ με το φιμέ δεν θα βλέπω την τύφλα μου έξω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, paylidis είπε

Nexfil nanoceramic από εμένα ψάξε κάποιον να τις βάζει είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει (και έχω δοκιμάσει και 3Μ και llumar). 

Ξέρεις κάποιον στην Αθήνα? 

Δημοσ.

Για λαστιχα παιδια ποτε δεν εβαλα τετραδα.2 καινουρια μπροστα και οποία ηταν καλυτερα πισω.Κοστος 110€ καθε 2 χρονια.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, XronisR είπε

Για λαστιχα παιδια ποτε δεν εβαλα τετραδα.2 καινουρια μπροστα και οποία ηταν καλυτερα πισω.Κοστος 110€ καθε 2 χρονια.

Είναι καλύτερο αυτό από το να άλλαζες μια τετράδα κάθε περίπου 4 χρόνια;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...