Erazer_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιάπιο από τα δυο προτείνεται?έπαιξα με το gpad και μου φαίνεται μικρό,χρήση,internet,ταινίες,pdfείναι ο exynos τόσο argos σε σχέση με τον snapdragon?θα δω μεγάλη διαφορα?έχει κανεις kit κατ στο nexus? είναι γρήγορο? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2014 από Erazer_
C1oud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγώ μπορώ να μιλήσω για το nexus αλλά το έχω αφήσει στην 4.3 γιατί από την 4.4 ο aosp browser που χρησιμοποιώ δεν παίζει flash και βλέπω πολύ livestreaming αγώνες και λοιπά. Γενικά από ταχύτητα το tablet είναι μια χαρά. Το ίντερνετ με aosp browser (και με άλλα) πάει απίστευτα γρήγορα. Οι ταινίες παίζουν πολύ καλά. Να φανταστείς έβαλα αρχείο ανάλυσης "2Κ" mp4 και το έπαιζε χωρίς κολλήματα με mxplayer. Επίσης για διάβασμα είναι πολύ βολικό λόγω του μεγέθους και της ανάλυσης. Όταν το βάζω ειδικά δίπλα στο note 10.1 με τα 720p η διαφορά στο διάβασμα είναι χαοτική! Εγώ στο προτείνω το nexus 10. Για το gpad δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δε με βολεύει το μέγεθος του οπότε δεν το έχω κοιτάξει ιδιαίτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα