Mam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα.Ένα Honda 50cc παρατημένο σε μια αποθήκη γύρω στα 10 χρόνια πόσο περίπου περιμένετε να στοιχίσει για να επισκευαστεί ? Δεν ξέρω αν είναι κολημένο ή όχι. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει και για τις 2 εκδοχές.
ktikti Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 αν δεν ειναι κολλημενο το κοστος επισκευης με καινουργια ανταλλλακτικα και λαδια και ενα γενικο σερβις φρενα-αλυσιδα-λαστιχα-μπαταρια.θελεις 300-400 ευρο.το μηχανακι μετα απο τοσο καιρο στην αποθηκη θελουν αλλαγη ολα.εκτος του μοτερ.που φανταζομαι μενα κυλινδροπιστονο και ειναι κομπλε.αν εχει κολλησει με ενα μοτερ λιφαν στα 200-250 ευρο εισαι κομπλε.
frabalas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τέσερα κατοστάρικα να μαζευτεί ο πάπιος; Δεμπαμεκαλά,έδινα το CBδάκι μου (CB500S) ένα χιλιάρικο (είχε και καινούργια λάστιχα,ατρακάριστο και μου κάνανε και παζάρια (μέχρι που το "έθαψα" σε ένα υπόγειο) και υπάρχει άνθρωπας που θα δώσει μισή χιλιάδα να συνεφέρει ένα πενηνταράκι;
elvisjedi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 πενηνταρακια παλια χοντα (ιδιως στρογγυλοφαναρα) αν ειναι ανακατασκευασμενα σε γνησια κατασταση μπορει να πιασουν και εναμιση χιλιαρικο... αλλιως υπαρχει η λυση να βαλεις αυτο το μοτερ με 170ε ερχεται κομπλε με καρμπυρατερ και τα παντα
haris_216 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τέσερα κατοστάρικα να μαζευτεί ο πάπιος; Δεμπαμεκαλά,έδινα το CBδάκι μου (CB500S) ένα χιλιάρικο (είχε και καινούργια λάστιχα,ατρακάριστο και μου κάνανε και παζάρια (μέχρι που το "έθαψα" σε ένα υπόγειο) και υπάρχει άνθρωπας που θα δώσει μισή χιλιάδα να συνεφέρει ένα πενηνταράκι; Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Καλώς ή κακώς το κλασσικό παπάκι έχει όνομα. Και στην εποχή του σαν "εργαλείο" στην κατηγορία, αλλά και σήμερα σαν αντίκα. Δηλαδή αν πας να πάρεις λάστιχα Michelin για ένα citroen 2cv και σου πουν καμιά 300άρα εσύ θα πεις "με τα ίδια φράγκα παίρνω μια τετράδα για το gti μου"; Και πιστεύω ότι όσο και να διαφωνείς με την "κοστολόγηση" του παπιού, αν θελήσεις ποτέ να το δώσεις (ακόμα και όπως είναι τώρα, άφτιαχτο) δε νομίζω να σκεφτείς "αφού είναι παλιό και χαλασμένο ας το δώσω για 100 ευρώ"
ktikti Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τέσερα κατοστάρικα να μαζευτεί ο πάπιος; Δεμπαμεκαλά,έδινα το CBδάκι μου (CB500S) ένα χιλιάρικο (είχε και καινούργια λάστιχα,ατρακάριστο και μου κάνανε και παζάρια (μέχρι που το "έθαψα" σε ένα υπόγειο) και υπάρχει άνθρωπας που θα δώσει μισή χιλιάδα να συνεφέρει ένα πενηνταράκι; 200 euro το μοτερ.αλιως κυλινδροπιστονι-καδενα και φλαντζες κανα 100ρικο.θελεις σιγουρα λαστιχα.τα φθηνοτερα 60 ευρο.αλυσιδα κια γραναζια.ενα 50ρικο.λαδια-μπουζι 15 ευρο.ταμπουρα ισως με λιγο ξυσιμο να δουλευουν.αλλιως μπρος πισω 20ρικο.και η μπαταρια κανα 20ρκο.+ τα μαστορικα.ετσι ομως αυριο το πρωι το πουλας.φανταζομαι οτι εχεις καταθεσει πινακιδες γιατι αν δεν το χεις κανει θα πληρωσεις για ολα αυτα τα χρονια ενα παραβολο+ ανανεωση αδιας(νομιζω κανα 25αρι κανει) δεν ειμαι σιγουρος 100%.π;ντως αν το σκεφτεσαι να το φτιαζξεις..αξιζει.και αν δεν το γουσταρεις το πουλας την επομενη μερα και πιστεψε με θα βρεις σιγουρα ατομο.
haris_216 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το καταλάβαμε (εγώ τουλάχιστον). Εσύ κατάλαβες ότι ανάλογα την εποχή και τις ιδιαιτερότητες κάποια πράγματα αξιολογούνται διαφορετικά; Πάρε δύο αγγελίες από το car.gr Αυτή και αυτή. Δες τες και πες μου.
elvisjedi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 μερικα ακομα παραδειγματα: honda cub 1971 honda cb 500s 2000 βεβαια υπαρχει και αυτο το cb αλλα ειναι τελειως αλλη φαση γενικα το κλασικο και ιδιως το κλασσικο που εχει αποδειχθει καλο (στην περιπτωση των cub αλεξισφαιρο) το πλήρωνεις
frabalas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ρε που πάμε... Αντίκα το χρέπι! Αυτοί ζητάνε,βρίσκουνε όμως;
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Τέσερα κατοστάρικα να μαζευτεί ο πάπιος; Δεμπαμεκαλά,έδινα το CBδάκι μου (CB500S) ένα χιλιάρικο (είχε και καινούργια λάστιχα,ατρακάριστο και μου κάνανε και παζάρια (μέχρι που το "έθαψα" σε ένα υπόγειο) και υπάρχει άνθρωπας που θα δώσει μισή χιλιάδα να συνεφέρει ένα πενηνταράκι; Τώρα τελευταία λόγω κρίσης τα παλιά 50άρια made in japan παπιά της honda έχουν γίνει ανάρπαστα. Σε σημείο ένα αρκετά ταλαιπωρημένο που απλώς δουλεύει και έχει ανανεωμένη την άδεια να πουλιέται 300-400€. Όποιος θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο ή να συνεφέρει αυτό που έχει, το κάνει επειδή είναι φτηνό σε χρήση/συντήρηση, βολικό και ταυτόχρονα τέρας αξιοπιστίας. Το CBδάκι σου για αυτόν τον άνθρωπο είναι εντελώς αδιάφορο, δεν θα το έπαιρνε ακόμα και αν του το "χάριζες". Είναι εντελώς άκυρη πιστεύω η σύγκριση που έκανες.
agrio.imeros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Είναι περιζήτητα τα cub αλλά και το CB είναι γαμάτο ...
zeys13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ΑΝ δεν είναι κολλημένο το μόνο που θες είναι λάδια, μπουζί και μπαταρία, και το μηχανάκι θα πάρει μπροστά. Τώρα αλυσίδες και λάστιχα αμα θές τα αλλάζεις.....
kage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πουλανε γιατι ειναι οικονομικα και γιατι ολα τα 16-17χρονα θελουν φτηνο-γρηγορο 50αρη
lary7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ΑΝ δεν είναι κολλημένο το μόνο που θες είναι λάδια, μπουζί και μπαταρία, και το μηχανάκι θα πάρει μπροστά. Τώρα αλυσίδες και λάστιχα αμα θές τα αλλάζεις..... Σωστος,ουτε καν μπαραρια, με την μανιβελα το βαζει μπρος για να δει. Αμα παρει μπρος βλεπει τι μαζεματα χρειαζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα