giorgos147 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, έχουμε: ένα PC με e8400, ένα Samsung F5550, μία LG 47' και ένα PS4 το οποίο προς το παρόν (θέλω να ελπίζω) δε προσφέρει δυνατότητες Media Player. Να προσθέσω ότι όλα τα μηχανήματα είναι με Ethernet. Τόσο καιρό βολεύομαι με τον PS3 Media Server. Δε λέω, όλα καλά. Αν και στο παρελθόν πολλές φορές μου χάλασε βραδιές αφού δε μπορούσα να παίξω ταινία λόγω Java, πλέον όμως δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Ψάχνομαι όμως. Δοκίμασα τον Plex. Πολλά υποσχόμενος Media Server, όμως δεν υπάρχει σωστή υποστήριξη από μεριάς του HT ως προς Plex App. Αν και θυμάμαι ότι υπάρχει App, για κάποιο λόγο τον είχα απεγκαταστήσει. Δε θυμάμαι όμως το γιατί ακριβώς. Στα συν του Plex: θυμάμαι μου έκαναν εντύπωση οι πληροφορίες για κάθε ταινία που σου περνούσε και άλλα τέτοια τα οποία ο PS3 Media Server δε τα προσφέρει. Άρα, έχουμε να προτείνουμε κάτι άλλο; Αν ναι, ποια τα βέλτιστα settings; Προσπάθησα και με XMBC, αλλά και πάλι: δε μπορεί να το υποστηρίξει το Home Cinema (ή εγώ κάνω κάτι λάθος). Χίλια ευχαριστώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα