Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WIND GR

entos city 

αφήστε τις άλλες 2, στον χαβά τους!

στάνταρ.

εγώ με voda έχω με 4Ε: 1000' προς όλους + 300' προς CU + 900MB internet [και καλύτερο σήμα από wind]

Μια πεντάευρη ανανέωση κάθε μήνα και είσαι κυριλέ και σου μένουν και λεφτά.

Μπορεις να μας ενημερωσεις πως τα εχεις αυτα?Sent from my GT-I9505 using Insomnia
Δημοσ.

Που τα βρισκεται αυτά ρε παιδια

Προχθες περασα απο Ομονοια και ειναι ακομα τα παιδια της Wind με την προσφορα.1000 προς ολους + 1GB με 5 ευρω

Αυτο της Voda προφανως θελει επιδειξη της φοιτητικης καρτας σωστα;;;

Δημοσ.

Προχθες περασα απο Ομονοια και ειναι ακομα τα παιδια της Wind με την προσφορα.1000 προς ολους + 1GB με 5 ευρω

ναι,δεν μπορεις να παρεις διαφορετικα κατι

η wind απλα θελει να μαζεψει κοσμο!

Δημοσ.

Εγώ πάντως από Αθήνα καλύτερο σήμα 3G από την cosmote δεν έχω βρει. Το γύρισα πρόσφατα σε vodafone και βρίζω όλη την ώρα!!!Εκεί που έχεις 3G χάνεται και μετά επανέρχεται. Τι κακό είναι αυτό δεν ξέρω...

Δημοσ.

εγω παντως που δεν εχω συσκευη 3G και δεν μου εχει χρειαστει ποτε,με την voda δεν εχω το παραμικρο προβλημα στο να μιλησω στο κινητο με αλλα voda.
Αντιθετα μου εχει τυχει πολλες φορες κλησεις απο κοσμοτε σε κοσμοτε να τερματιζουν μετα απο λιγα λεπτα ενω με voda-cosmote να μην εχουν τρομερο θεμα.

Βεβαια ειμαι παντα σε 2G και εχω παρατηρησει στο 90% των περιοχων(νικαια-πειραιας-αιγαλεω)που κυκλοφορω η voda να εχει 25-50% παραπανω σημα(ακομα και μεσα στο τει αθηνας η κοσμοτε μου πασχιζει να βρει σημα ενω με τη βοντα μιλαω κανονικα και σε κλειστους χωρους)

Δημοσ.

Εγω στο χαιδαρι σε καποια σημεια με την κοσμοτε δεν μπορουσα να μιλησω απο τις διακοπες που εκανε , ουτε επιανε το 3G  ενω με την wind ουτε διακοπες ουτε τιποτα στα ιδια σημεια και το 3G μια χαρα.

Εδω στο σπιτι μου περιοχη νικαια κανενα προβλημα με καμια εταιρια(wind,cosmote,vodafone) .

Μαλλον πρεπει να ειναι αναλογος την περιοχη...

Δημοσ.

εγω παντως που δεν εχω συσκευη 3G και δεν μου εχει χρειαστει ποτε,με την voda δεν εχω το παραμικρο προβλημα στο να μιλησω στο κινητο με αλλα voda.

Αντιθετα μου εχει τυχει πολλες φορες κλησεις απο κοσμοτε σε κοσμοτε να τερματιζουν μετα απο λιγα λεπτα ενω με voda-cosmote να μην εχουν τρομερο θεμα.

Βεβαια ειμαι παντα σε 2G και εχω παρατηρησει στο 90% των περιοχων(νικαια-πειραιας-αιγαλεω)που κυκλοφορω η voda να εχει 25-50% παραπανω σημα(ακομα και μεσα στο τει αθηνας η κοσμοτε μου πασχιζει να βρει σημα ενω με τη βοντα μιλαω κανονικα και σε κλειστους χωρους)

Από κλείσεις δεν έχω και εγώ κανένα πρόβλημα με vodafone. Στα δεδομένα μου τα χαλάει που γυρίζει το iphone σε "κυκλάκι" (3G = 0)

Δημοσ.

τι ωρα περιπου τους πέτυχες στην ομονοια;

Δημοσ.

Ακυρο τελικα σημερα που σταματησα για να ρωτησω ειχαν μονο την προσφορα για 200 λεπτα με 5 ευρω,πιο περα και η vodafone με το ιδιο πακετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...