Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να κάνω μια,ίσως και δυο σύντομες ερώτησης  για μια αγορά που θέλω να κάνω!

Σκέφτομαι να μπω στο ''τριπακι'' της κονσόλας και λέω να αρχίσω απο τα χαμηλά αφού υπάρχουν τοσα video games που δεν εχω παιξει ακομα( halo κτλπ).

Τι μου προτείνετε το Xbox 360 E ή το Slim?Δεν εχουν καποια διαφορα ως προς το θεμα του hardware αλλα απο το E (που ειναι και πιο καινούργιο) λείπουν καποιες θυρίδες απο πισω για ΗDMI κτλπ......θα παιξει καποιο αρνητικο ρολο στο κομματι του gaming.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε PS3... με το ps plus θα μπορείς να παίξεις πολύ καλά παιχνίδια πληρώνοντας 5 ευρώ τον μήνα περίπου σε σχέση με τα παιχνίδια που δίνει το xbox live που είναι απαράδεκτα σχεδόν. και μην τσιμπήσεις οτι το xbox τα δίνει για πάντα γιατί απλά όταν είναι να πάρεις νέα κονσόλα δνε σε ενδιαφέρουν τι θα γίνουν τα παλιά digital games). Κάτοχος XBOX :)

Το S και το E είναι το ίδιο ακριβώς hardware νομίζω απλά αλλάζει η εμφάνιση όπου το ένα μοιάζει στο XBOX ONE και καλά...

Να επισημάνω οτι κατά την γνώμη μου το Ps 3 έχει και περισσότερες επιλογές από μεταχειρισμένα παιχνίδια σε σχέση με το XBOX

Επεξ/σία από VonLoutsos
Δημοσ.

Νομίζω, πως δεν έχει καμιά διαφορά, έτσι κι αλλιώς το S είναι φανταστικό μηχάνημα, αθόρυβο και η πλειοψηφία λέει πως δεν χαλάει σε σχέση με το phat. Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις καμιά αγγελία που δίνουν και πολλά παιχνίδια. Υπάρχουν αγγελίες που με 150-200ε δίνουν και 20 ΑΑΑ τίτλους. Θα σε κρατήσει για πάααρα πολύ καιρό.

ΜΗΝ κάνεις το λάθος όμως να πάρεις το 4gb, μόνο το 250.

• Like 1
Δημοσ.

Το Ε δεν έχει οπτική έξοδο , η θύρα ΑV είναι διαφορετική και τα παλιά καλώδια δεν ταιριάζουν και έχει 2 usb θύρες πίσω αντί για 3 του S.Άλλες διαφορές δεν έχει , α και το σχήμα΄της  έχει αλλάξει.

Δημοσ.

Αν θες έχω εγω xbox slim 250gb με κουτί και 2 χειριστήρια με games όπως skyrim +all dlc- gta v!!-minecraft- pro 13 -halo 4 και αλλα που δεν θυμάμαι τώρα :) εχχχ σκέφτομαι να το πουλήσω αμα θες πες μου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...