necroboy12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για σας παιδεςςΛοιπωνΥπαρχει καποια καρτουλα που μπορω να την βαλω στο pc και να μπου λεει την θερμοκρασια του σημειου που επιθυμω????? (εξωτερικο σημειο)Ευχαριστω Πολυυ.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από necroboy12
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 υπαρχουν οθονες με αισθητηρες γιαυτη την δουλεια αλλα και fan controllers.
herkul Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 τι εννοεισ να σου λεει την θερμοκρασια του σπιτιου σου δηλαδη σαν θερμομετρο?
necroboy12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 εχω μια μεταλικη επιφανεια και θελω π.χ να βαλω πανω ενα καλοδιακι που θα πηγενει αυτο στο pc σε μια καρτα για παραδηγμα και να μου λεει την θερμοκρασιααν υπαρχει κατι παρομοιοΓια fun controler ειναι ακριβα και κανουν περισσοτερα απο οτι θελωω
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 VoltStorm In-Line Temperature Display Blue 2 x G1/4" inner thread 15.95€ κατι τετοιο θελεις?
necroboy12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 οχι ακριβοςςςγενικα για να καταλαβω δεν υπαρχει καποια καρτουλα ετσι????
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 βρε αγορι μου.εχεις μια μεταλλικη επιφανεια.οκ ως εδω.θελεις να βαλεις εναν αισθητηρα θερμοκρασιες σε αυτη την μεταλλικη επιφανεια και αυτος ο αισθητηρας να συνδεετε με μια καρτα οπως λες στο pc για να σου δειχνει την θερμοκρασια της μεταλλικης επιφανειας? που να στην δειχνει την θερμοκρασια,στην οθονη του υπολογιστη σου η να εχει ξεχωριστη οθονη?
herkul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ρε φιλε αμα θελεισ να μετρασ την θερμοκρασια τησ επιφανειασ οπωσ λεσ αν καταλαβα καλα! παρε ενα θερμομετρο κανονικο κολλησετο πανω και βλεπε την θερμοκρασια
necroboy12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 παιδια αυτο που ρωτησα ηταν απλοαν υπαρχει καποια καρτα που θα μπορερω να την βαλω στον υπολογιστη για να μου λεει την θερμοκρασια στο σημειο που θελω π.χ σε ενα μηχανιμαΑν δεν υπαρχει καλος το εξωτερικο θερμομετρο το ξερωΕυχαριστωωω πολυ
d_chronis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει τέτοια κάρτα. Ίσος να βτρεος κάτι τέτοιο σε USB device. Γενικα αν θέλεις να έχεις τον έλεγχο μιας συσκευής υπάρχουν κάρτες PCI που δέχονται "καταστάσεις" 0-1 περνάει η όχι τάση. Οπότε θα μπορούσες να βάλεις ένα θερμοστάτη για να δωσει Sent from my RM-914_eu_greece_363
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Κατι σαν αυτο θες εσυ...... http://www.amazon.com/TEMPer-USB-Thermometer-w-Alerts/dp/B002VA813U http://www.amazon.com/Huhushop-TM-Powered-Thermometer-Temperature/dp/B0054U4YKI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα