Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σας παιδεςς

Λοιπων
Υπαρχει καποια καρτουλα που μπορω να την βαλω στο pc και να μπου λεει την θερμοκρασια του σημειου που επιθυμω????? (εξωτερικο σημειο)

Ευχαριστω Πολυυ..

Επεξ/σία από necroboy12
Δημοσ.

εχω μια μεταλικη επιφανεια και θελω π.χ να βαλω πανω ενα καλοδιακι που θα πηγενει αυτο στο pc σε μια καρτα για παραδηγμα και να μου λεει την θερμοκρασια
αν υπαρχει κατι παρομοιο
Για fun controler ειναι ακριβα και κανουν περισσοτερα απο οτι θελωω

Δημοσ.

βρε αγορι μου.εχεις μια μεταλλικη επιφανεια.οκ ως εδω.θελεις να βαλεις εναν αισθητηρα θερμοκρασιες σε αυτη την μεταλλικη επιφανεια και αυτος ο αισθητηρας να συνδεετε με μια καρτα οπως λες στο pc για να σου δειχνει την θερμοκρασια της μεταλλικης επιφανειας?

που να στην δειχνει την θερμοκρασια,στην οθονη του υπολογιστη σου η να εχει ξεχωριστη οθονη?

Δημοσ.

ρε φιλε αμα θελεισ να μετρασ την θερμοκρασια τησ επιφανειασ οπωσ λεσ αν καταλαβα καλα!

παρε ενα θερμομετρο κανονικο κολλησετο πανω και βλεπε την θερμοκρασια

Δημοσ.

παιδια αυτο που ρωτησα ηταν απλο
αν υπαρχει καποια καρτα που θα μπορερω να την βαλω στον υπολογιστη για  να μου λεει την θερμοκρασια στο σημειο που θελω π.χ σε ενα μηχανιμα
Αν δεν υπαρχει καλος το εξωτερικο θερμομετρο το ξερω
Ευχαριστωωω πολυ

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοια κάρτα. Ίσος να βτρεος κάτι τέτοιο σε USB device. Γενικα αν θέλεις να έχεις τον έλεγχο μιας συσκευής υπάρχουν κάρτες PCI που δέχονται "καταστάσεις" 0-1 περνάει η όχι τάση. Οπότε θα μπορούσες να βάλεις ένα θερμοστάτη για να δωσει

Sent from my RM-914_eu_greece_363

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...