Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα....μπορει καποιος να μου πει τι σκληρο φοραει το laptop turbo-x m765s μοντελο?

ειναι ide ή sata? και πως μπορω να το δω χωρις να ανοιξω το καπακι απο κατω? το λεω γτ εχω βρει εναν 160γιγα σατα για λαπτοπ αλλα δεν θυμαμαι τι σκληρο φοραει το λαπτοπ και δεν το εχω αυτην την στιγμη στα χερια μ γτ ειμαι στο εξοχικο μ...μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

εγω γιαυτο ρωτησα αν ξερει καποιος καποιον αλλο τροπο...αμα το ειχα το λαπτοπ στα χερια μ αυτην την στιγμη δε θα ανοιγα τοπικ...θα το ετρεχα το σπεκυ η θα εβγαζα το καπακι για να δω..σε ευχαριστω παντως.

κανεις αλλος ? καθε βοηθεια δεκτη

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα με τρελανετε?δν βλέπετε πως γράφω ότι το λαπτοπ βρίσκεται αλλού?αν το είχα στα χέρια μ θα ρωτούσα στο φόρουμ?θα το έβλεπα μόνος μ.

Coolerman ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι..επανερχομαι στο θεμα..μολις πηρα στα χερια μ ενα μεταχειρισμενο σκληρο 160 γιγα...και ειμαι ετοιμος να τον τοποθετησω...δεν ξερω αν εχει λειτουργικο επανω του αν ηταν δηλαδη βασικος σκληρος σε καποιο αλλο λαπτοπ η αν ηταν απλα για μπακ απ..αν τον τοποθετησω επανω στο λαπτοπ θα μπορεσω να κανω κατετυθειαν φορματ? η θα πρεπει να προηγηθει κατι αλλο πρωτα?

Δημοσ.

Βασικα μόλις συνδεσα επανω τον σκληρό και πατάω για να ανοίξω το λαπτοπ και μ βγάζει κάτι άσχετα.και κάτι για να ελεγξω ένα καλωδιο.. Και κάτι για bce/bvs...

Δημοσ.

Οπότε λογικά ο σκληρός έχει προεγκατεστημένο λειτουργικό από άλλο pc, γιαυτό και δεν λειτουργεί κανονικά. Σκέψου ότι το setup των windows έγινε όταν ο δίσκος ήταν πάνω σε άλλο hardware, οπότε τώρα έπαθε κοκομπλόκο.

Χτύπα του ένα format και ένα φρέσκο setup windows ή ότι άλλο λειτουργικό θες, και θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

πες στο bios να μπουταρει απο dvd, και βαλε μεσα το δισκακι με το λειτουργικο σου, και δες αν σε αφηνει αν κανεις formal πως ειπε ο φιλος πριν.

Δημοσ.

Παιδιά εχω ένα θέμα..πριν από κανα μήνα άρχισε να ανοίγει το πορτακι για το σίντι από μόνο του και καμία φορά ενώ είχε το σίντι μέσα δν το άκουγα να γυρίζει..μείνετε από λίγο το πέταγε πάλι έξω το πορτακι.το ίδιο εχω πάθει και τώρα και δν μπορώ να κάνω φορματ.υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Δημοσ.

Παιδιά εχω ένα θέμα..πριν από κανα μήνα άρχισε να ανοίγει το πορτακι για το σίντι από μόνο του και καμία φορά ενώ είχε το σίντι μέσα δν το άκουγα να γυρίζει..μείνετε από λίγο το πέταγε πάλι έξω το πορτακι.το ίδιο εχω πάθει και τώρα και δν μπορώ να κάνω φορματ.υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

ΝΑΙ, με στικάκι, περνας το iso στο στικακι και γυρνας απο το Bios σε επιλογή boot from usb και την κάνεις! παιχνίδι!

πάρε και πρόγραμμα για τα 7, τα 8-8.1 θέλουν λιγο διαφορετική αντιμετώπιση.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Δημοσ.

Ωραία...είμαι αθήνα...στο σπίτι της γυναίκας μ...μακριά από το δικό μου pc και από κανα παιχνιδάκι να περάσει η ώρα μέχρι το σάββατο βράδυ που θα φύγω και η μόνη λύση είναι το στικακι που θα πρέπει έτσι κι αλλιώς για να μπορέσω να το κάνω να είμαι στο δικό μ pc για να το ετοιμάσω και να κάνω φορματ στο λαπτοπ.ωραιαααα...παιδιά οποίος είναι κέντρο κερναω καφέ στο σπίτι να έρθει να το κάνει...χαχαχα

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάποιος από αθήνα κέντρο να μ ετοιμάσει ένα στικακι για να μπορέσω να κάνω το φορματ??να είναι έτοιμο δηλαδή με το αρχείο iso για να μην περιμένω?η με κάποιο εξωτερικό dvd Rom ?

Οπότε προσπαθώ να ανοίξω το λαπτοπ για φορματ βγάζει αυτό

Sis191 undi,pxe-2.1

Copyright © 2003-2006 sis corporation

Sis191 pxe bootROM v1.3 use BEV/BBS

Pxe-E61:media test failure,check cable

PXE-M0F:EXITING sis191 pxe bootROM

Sis191 UNDI, pxe-2.1

Copyright © 2003-2006 sis corporation.

Αυτα μ λέει.και εχω βάλει στο boot priority το cdrom πρώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...