AKISHELLAS1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια εδω κ πολυ καιρο εχω διαβασει κ εχω ψαχτει για τηλεορασεις κ σε καταστηματα να τις δω. Οφειλω να ομολογησω πως sony k samsung με εντυπωσιασαν πιο πολυ κ το μπατζετ μου ειναι 1100ε περιπου. Εχω μια 42lg6000 την scarlet με αριστο τηλεοπτικο σημα κατι που με προβληματιζει ομως με τις νεες τηλεορασεις που πηγα να τις συγκρινω σε αυτο απο κοντα.. Το θεμα μου ειναι το εξης η αποσταση μου ειναι 3 με 4 μετρα οποτε πλεον μου ειναι μικρη για το χωρο μου οποτε η ερωτηση μου ειναι εξης σε ποιο μοντελο θα πηγαινατε με αυτα τα λεφτα κ με αυτα που ζηταω πιο πανω? Δυστυχως βγαζουμε την samsung εξω λογο active 3d . Χρηση τα παντα...ποδοσφαιρο,pro ,ghost,ταινιες ,τηλεοπτικο σημα . Pip εχει μονο η σονυ κ ποιο μοντελο π.χ. η 55w807 εχει αυτα που ζηταω ? Η panasonic εχει μονο στη σειρα vt pip ? Η πανασονικ σειρα 50et60 την εχει παρει κανεις? Παιδια αυτα ειναι μοντελα του 13 σε λιγο θα ερθουν του 14 αξιζει τωρα αλλαγη η να περικενω τελικα να πεσουν κ οι τιμες ειδικα στις 4k κανα 1500ε ωστε να βαλω κ εγω κατι παραπανω ? Η4k σε 55 ιντσων αν εχουν φτασει κανα 1500ρι θα αξιζουν για αγορα? Σορρυ εχω μπερδευτει δεν ξερω τι να κανω αν παρω τωρα τηλεοραση η να περιμενω ...
Age4Greeks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Φετος λογικα μεχρι το Μουντιαλ οι τιμες δεν θα πεσουν οσο πεφτουν συνηθως. Επισης 4Κ επωνυμης/αξιοπιστης μαρκας για κατω απο 1500 ευρω -αποψη μου- μετα τον Ιουλιο. Αν σε τρωει το 2160p στο gaming θα σου ελεγα να κανεις υπομονη, αν παλι οχι χτυπα μια 55 απο τις παραπανω, εγω θα διαλεγα την Sony. 1
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ενώ η Sony W807 είναι καλή πρόταση, δεν ξέρω αν έχει PiP. Πάντως είναι νωρίς ακόμα για τις 4K. 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Πηγα παιδια κ ειδα μια samsung 4k κ εδειχνε ποδοσφαιρο κ ηταν τελεια αλλα 2κανε 2400ε απαγορευτικη τιμη ... εχει δει κανεις την lg 4k στα 2000ε μαζι με τα δωρα που δινει ? Ειχα παει σε ενα κωτσο να την δω αλλα δεν την ειχαν ανοιχτει κ μου ειπε ο πωλητης οτι δεν πιανει την samsung στα 2400ε που ειναι στην εικονα. Αυτη λογικα δεν θα πεσει ? Βρηκα επισης κ αυτη την Philips 55PFL4908H εχει καλα χαρακτηριστηκα κ λογικα εχει το panel της lg , λεει τιποτα διοτι δεν βρισκω πολλα για αυτη.Ειναι 100hz αυτη κ να εχει δορυφορικο δεκτη ?
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αν θες την γνώμη μου, μην πας σε Philips. Όσο δε για τις 4K, τι να τις κάνεις αφού δεν υπάρχει και το ανάλογο υλικό;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Απλα επειδη προχωραει γρηγορα η τεχνολογια ελεγα αλλα μαλλον εχ2ις δικιο θα περιμενω.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εκει που λεω να λην παω σε πλασμα κ 3d βρηκα την 50st60 στα 1000ε με 5ετη εγγυηση αλλα το 3d ειναι ενεργο , pip λογικα δεν εχει αλλα εχει φοβερη εικονα . Με το. active 3d τι γινεται ρε παιδια στα μοντελα του 2013 ριναι οντως τοσο κουραστηκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα