Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή αυτή την περίοδο κάθομαι :( σκέφτηκα να αρχίσω να μαθαίνω για database systems μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Έχει κανείς καμιά πρόταση από το που να ξεκινήσω π.χ. κανά καλό site που τον βοήθησε στην αρχή;

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με βάσεις δεδομένων αλλά ξέρω ότι ο thenewboston είναι μοναδικός στο είδος του (έχει tutorial για τα πάντα)

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε Linux και χρησιμοποίησε MySQL :)

Tutorial υπάρχουν πολλά στο Internet...

Γιατί; Γιατί να βάλει Linux για να ασχοληθεί με βάσεις δεδομένων; Γιατί να χρησιμοποιήσει Linux με MySQL εάν θέλει να ασχοληθεί με βάσεις δεδομένων; 

Δημοσ.

Παιδιά τί σχέση έχει το Linux με τις βάσεις δεδομένων??? Δηλαδή η MySQL δεν μπαίνει σε Windows?

Η MySQL είναι καλή βαση και χρησιμοποιείται εκτενώς σε πολλά sites για την τήρηση των πληροφοριών τους..

Αν έχεις PC με Windows μπορείς να κατεβάσεις και την SQL Server Express Edition 2012 (free edition), να την βάλεις στο PC για να μάθεις. Την κατεβάζεις από το http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29062  (διάλεξε το μεγαλύτερο σε μέγεθος setup με τα advanced services) 

Και η Oracle βγάζει μικρή έκδοση free, αλλά με τα παραπάνω νομίζω θα είσαι καλυμμένος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...