kak0s1931 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μεταφροά αρχείων μέσω δικτύου. Έχω τον υπολογιστή μου με ethernet και έκανα share ένα φάκελο με ταινείες! Όταν ενώθηκα με τον φορητό μου υπολογιστή δεν έπρεπε να κάμνει copy τα αρχεία με 54mbps? Κάνει copy μόνο με 1-2.5Μbps. Modem-Router έχω το speedtouch της Cytas. Λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα; Έχω ψάξει πολύ στο google και έκανα πολλές αλλαγές αλλά τίποτα.. Site: δοκίμασα αυτό αλλά τίποτα Καμιά ιδέα;;;
jkoukos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Η ταχύτητα που διακινείς δεδομένα μέσω του WiFi είναι φυσιολογική και δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα της ενσύρματης μεταφοράς. Το Link δίνει οδηγίες για ενσύρματη μεταφορά και δεν ισχύει για την ασύρματη. Πρόσφατα τα έχουμε πάλι αναφέρει στο νήμα εδώ. Διάβασέ το όλο και θα καταλάβεις τι ισχύει με τις πραγματικές ταχύτητες στο WiFi. Σαν ρεζουμέ, να έχεις υπόψη στο WiFi η μέγιστη πραγματική ταχύτητα κυμαίνεται στο 1/3 της ονομαστικής (54Mbps). Δηλαδή ~20Mbps (ή ~2.5MBps). 1
leonidas_fs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν μεταφέρεις τα αρχεία ασύρματα, τότε ισχύεια αυτό που είπε ο απο πάνω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα