johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 υγρο αζωτο μπερδευτικα σορυ παιδια 8ελω να ξερω τι 8α χρειαστει να παρο για να κανο overclock με αζωτο εχω την οικονομικη ανεση δοσω με 700 ευρο το υδρογονο και την μητρικη με ολα τα σχετικα τιν εχω δεν μπορω να βρω pot για να βαλο το υδρογονο μια βοη8εια αζωτο ενουσα φιλε σορρυ μπορει να βρει κανεισ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 φωτογραφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 pot εχει κανεισ πεδια να βαλο το αζωτο τωρα δεν ειμαι σπιτι κατα τισ μια 8α βγαλο μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Έλα καλησπέρα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εγώ λεω να του βάλεις υδρογονάθρακες να νοικιάζεις το οικόπεδο για γεωτρήσεις. Επισης μπορείς να του βάλεις υδροκυάνιο γιατί με αυτά που θα διαβάζει το λεξικό του υπολογιστή σου, θα θέλει να αυτοκτονήσει. what? ηλεκτρολογος μηχανικος πολιτεχνιο Με τίποτα. Για να μπεις στο Πολυτεχνείο, θες καλούς βαθμούς, αλλά ακόμα κι αν μπεις είναι αδύνατο να βγεις χωρίς καλά ελληνικά. Στο πρόβλημα σου (ibtl): Πες στον αδερφό σου το χημικό να σου κάνει μερικά μαθήματα γιατί το υδρογόνο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί (πρακτικά) για ψύξη. Εσύ χρειάζεσαι υγρό άζωτο ή αλλο ψυκτικό ή νερό. Δες και τα παρακατω links http://www.youtube.com/watch?v=QmSBaizEqkk http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_cooling#Liquid_nitrogen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εγώ έχω έναν Pol Pot αν σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Επειδή το άζωτο/υδρογόνο δεν συμφέρει μπορείς να χρησιμοποιήσειςμια Corona Discharge CPU Cooler. Το μόνο που θέλει είναι ρεύμα και είναι καλύτερη απο water cooling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 φιλε εγο εκανα λα8οσ στιν ονομασια του μην τα περνεις ηρεμησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 φιλε εγώ εκανα λαθος στην ονομασια του μην τα περνεις ηρεμησε το ξέρεις ότι αν δεν παράγει συγκεκριμένη θερμότητα η cpu σου παίζει να την καταστρέψεις με το άζωτο, έτσι; φιλαράκο μου, με τέτοια ορθογραφία και συντακτικό η μόνη σχολή που δεν παίζει να έχεις τελειώσει είναι το πολυτεχνείο... σόρρυ κιόλας δηλαδή! και για να μη με κατηγορήσεις ότι μόνο κράζω και δε βοηθάω, τσέκαρε τα παρακάτω λινκ για ψύξη με άζωτο Site: Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 pot εχει κανεισ πεδια να βαλο το αζωτο τωρα δεν ειμαι σπιτι κατα τισ μια 8α βγαλο μια 2 ωρίτσες ακόμα... Μετά θα κοιμηθούμε ήρεμοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Φίλε μην ανησυχείς ξέρω τις επιπτώσεις του να κάνεις τέτοιου είδους overclock σε ένα σύστημα π.χ το οτι επεξεργαστής αποτελείτε από πυρίτιο που είναι ημιαγωγός και χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία για να λειτουργήσει και μπορεί να σπάσει η πλάκα του πυριτίου λόγο της εναλλαγής θερμοκρασίας.Όλα αυτα τα ξέρω.Έγω το μόνο που ζήτησα ήταν το αν γνωρίζει κανείς που μπορω να βρω pot για να βάλω μέσα το άζωτο και να πειραματιστώ .Μην καταλήξω με βίδες από παξιμάδια και να βάζω μέσα το σπρει αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Άντε ορίστε: http://www.kingpincooling.com/ Τώρα για το κόστος δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 I was here too Δεν ξέρω τι κάνεις αν μας δουλεύεις ή όχι αλλά αν το κάνεις και βγάλεις video πες μου μετά σε ποιόν ράφτη ράβεις τα παντελόνια σου και χωράει τα αρχ@δια σου γιατί θα είναι πολύ μεγάλα για να χωραίσουν σε απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 in before the lock and the invasion of CIA too... καλή τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις