Προς το περιεχόμενο

extreme overclocking

johnadam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υγρο αζωτο μπερδευτικα σορυ

παιδια 8ελω να ξερω τι 8α χρειαστει να παρο για να κανο overclock με αζωτο εχω την οικονομικη ανεση δοσω με 700 ευρο το υδρογονο και την μητρικη με ολα τα σχετικα τιν εχω δεν μπορω να βρω pot για να βαλο το υδρογονο μια βοη8εια :cry:

αζωτο ενουσα

φιλε σορρυ

μπορει να βρει κανεισ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ λεω να του βάλεις υδρογονάθρακες να νοικιάζεις το οικόπεδο για γεωτρήσεις. Επισης μπορείς να του βάλεις υδροκυάνιο γιατί με αυτά που θα διαβάζει το λεξικό του υπολογιστή σου, θα θέλει να αυτοκτονήσει.

what?

ηλεκτρολογος μηχανικος πολιτεχνιο

Με τίποτα. Για να μπεις στο Πολυτεχνείο, θες καλούς βαθμούς, αλλά ακόμα κι αν μπεις είναι αδύνατο να βγεις χωρίς καλά ελληνικά.

Στο πρόβλημα σου (ibtl): Πες στον αδερφό σου το χημικό να σου κάνει μερικά μαθήματα γιατί το υδρογόνο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί (πρακτικά) για ψύξη. Εσύ χρειάζεσαι υγρό άζωτο ή αλλο ψυκτικό ή νερό. Δες και τα παρακατω links

http://www.youtube.com/watch?v=QmSBaizEqkk
http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_cooling#Liquid_nitrogen

Επειδή το άζωτο/υδρογόνο δεν συμφέρει μπορείς να χρησιμοποιήσειςμια Corona Discharge CPU Cooler.

Το μόνο που θέλει είναι ρεύμα και είναι καλύτερη απο water cooling.

φιλε  εγώ εκανα λαθος στην ονομασια του  μην τα περνεις ηρεμησε

το ξέρεις ότι αν δεν παράγει συγκεκριμένη θερμότητα η cpu σου παίζει να την καταστρέψεις με το άζωτο, έτσι;

φιλαράκο μου, με τέτοια ορθογραφία και συντακτικό η μόνη σχολή που δεν παίζει να έχεις τελειώσει είναι το πολυτεχνείο... σόρρυ κιόλας δηλαδή!

και για να μη με κατηγορήσεις ότι μόνο κράζω και δε βοηθάω, τσέκαρε τα παρακάτω λινκ για ψύξη με άζωτο

Link.png Site:

Link.png Site:

pot εχει κανεισ πεδια να βαλο το αζωτο

τωρα δεν ειμαι σπιτι κατα τισ μια 8α βγαλο μια

2 ωρίτσες ακόμα... Μετά θα κοιμηθούμε ήρεμοι.

Φίλε μην ανησυχείς ξέρω τις επιπτώσεις του να κάνεις τέτοιου είδους overclock σε ένα σύστημα π.χ το οτι  επεξεργαστής αποτελείτε από πυρίτιο που είναι ημιαγωγός και χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία για να λειτουργήσει και μπορεί να σπάσει η πλάκα του πυριτίου λόγο της εναλλαγής θερμοκρασίας.Όλα αυτα τα ξέρω.Έγω το μόνο που ζήτησα ήταν το αν γνωρίζει κανείς που μπορω να βρω pot για να βάλω μέσα το άζωτο και να πειραματιστώ :-D.Μην καταλήξω με βίδες από παξιμάδια και να βάζω μέσα το σπρει αέρα.

I was here too

Δεν ξέρω τι κάνεις αν μας δουλεύεις ή όχι αλλά αν το κάνεις και βγάλεις video πες μου μετά σε ποιόν ράφτη ράβεις τα παντελόνια σου και χωράει τα αρχ@δια σου γιατί θα είναι πολύ μεγάλα για να χωραίσουν σε απλό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...