johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια 8ελω να ξερω τι 8α χρειαστει να παρο για να κανο overclock με αζωτο εχω την οικονομικη ανεση δοσω με 700 ευρο το υδρογονο και την μητρικη με ολα τα σχετικα τιν εχω δεν μπορω να βρω pot για να βαλο το υδρογονο μια βοη8εια Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από johnadam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 I was here... From Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Seriously? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 για.......... πες μας ρε "μαστορη" απο τι αποτελειται ο υπολογιστη σου και μεχρι που θελεις να πας τον επεξεργαστη; I was here...From Insomnia App περιμενε. σε λιγο θα μαζευτουμε πολλοι εδω μεσα!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 παιδια 8ελω να ξερω τι 8α χρειαστει να παρο για να κανο overclock με υδρογονο εχω την οικονομικη ανεση δοσω με 700 ευρο το υδρογονο και την μητρικη με ολα τα σχετικα τιν εχω δεν μπορω να βρω pot για να βαλο το υδρογονο μια βοη8εια Επίσης τα ελληνικά έχουν και Θ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν τα καταφέρεις με υδρογόνο πάντως θα είσαι ο πρώτος που το έχει κάνει στον κόσμο, οπότε εγώ μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 MSI 990FXA-GD80 kai cpu amd 8120fx kai trofodotiko cooller master 720 watt 80plus efficiency το μονο που δεν ξερω που θα βρω ειναι το pot και τα κατι σπρει που θελει η μητρικη ολα τα αλλα τα εχω βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grwarlock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Το βλεπω το εργο. Ο "Εισαγγελατος" θα ασχοληθει καμμια δεκαρια ημερες με την εκρηξη που προκληθηκε απο διαρροη υδρογονου κατα την διαρκεια προσπαθειας υπερχρονισμου επεξεργαστη ο οποιος προοριζοταν για την νεα αποστολη καμηλοπαρδαλης στην Αφροδιτη.Δυστηχως η τοποθεσια της εκρηξης παραμενει οκτασφραγγιστο μυστικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 με υδροψυξη που εχω αυτη τη στιγμη τον εχω στα 4,8 χαχαχαχα ειναι χειμικος ο αδερφος μου και μπορει να με προμηθευσει με αρκετο ακομα και για εκριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 με υδροψυξη που εχω αυτη τη στιγμη τον εχω στα 4,8 χαχαχαχα ειναι χειμικος ο αδερφος μου και μπορει να με προμηθευσει με αρκετο ακομα και για εκριξη Ο αδερφός χημικός εσυ ούτε δημοτικό ε;; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 what? ηλεκτρολογος μηχανικος πολιτεχνιο λεμε τοσα ασχετα ας πει καποιος κατι σχετικο με τα θεμα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Άντε ας πούμε κάτι σχετικό. ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ψάχνεις. Οπότε ασε το extreme oc, μιας και δεν φαίνεται να γνωρίζεις τα βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 ^μην τα χαλας τα ονειρα μωρε.....συνηθως στο μπλα μπλα τα βλεπουμε αυτα,ας τα δουμε και εδω λιγο. Μπορεις να πας βαλεις μια φωτογραφια απο το pc σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 οκ θα βγαλω μια και θα τιν στειλο φιλε nt1g δεσ ποιο πανω την συζητηση το αζωτο το εχω εγω το pot ψαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 cool story bro. Άζωτο ή υδρογόνο έχεις; Ούτε εσύ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις