Black_Man Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Παιδια θελω ενα tablet για γενικη χρηση,σερφαρισμα,παιχνιδια,ταινιες και γενικα πολυ ασχολια μαζι του. Ειμαι αναμεσα σε Ipad Air σε Galaxy note 2014 edition,σε Galaxy Tab pro 10.1 (που βγηκε τωρα αλλα απο το καταστημα που θα το παρω Γερμανιας το εχουν κανονικα για αγορα αμεσα.) Εκτος αν εχετε να προτεινετε κανενα αλλο εκτος αυτων με ιδια ή πιο δυνατα χαρακτηριστικα απο το idealo.de Και επισης,θα ηθελα να μου πειτε,το Galaxy note 2014 edition με το τωρινο Galaxy tab pro 10.1 εχουν καποιες ουσιωδης διαφορες ως προς το καλυτερο μεταξυ τους ή περισσοτερο ειναι θεμα Marketing τα διαφορετικα τους ονοματα και πανω κατω ειναι τα ιδια στην ουσια?
ektor7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια θελω ενα tablet για γενικη χρηση,σερφαρισμα,παιχνιδια,ταινιες και γενικα πολυ ασχολια μαζι του. 1.Ειμαι αναμεσα σε Ipad Air σε Galaxy note 2014 edition,σε Galaxy Tab pro 10.1 (που βγηκε τωρα αλλα απο το καταστημα που θα το παρω Γερμανιας το εχουν κανονικα για αγορα αμεσα.) Εκτος αν εχετε να προτεινετε κανενα αλλο εκτος αυτων με ιδια ή πιο δυνατα χαρακτηριστικα απο το idealo.de Και επισης,θα ηθελα να μου πειτε,το 2.Galaxy note 2014 edition με το τωρινο Galaxy tab pro 10.1 εχουν καποιες ουσιωδης διαφορες ως προς το καλυτερο μεταξυ τους ή περισσοτερο ειναι θεμα Marketing τα διαφορετικα τους ονοματα και πανω κατω ειναι τα ιδια στην ουσια? 1.Kαι σ'αυτα να μεινεις! 2.S-pen,με οτι συνεπαγεται.Απο την αλλη το pro εχει office πολυ πιο εξελιγμενο απο ολα τα υπολοιπα android tablets! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από ektor7
Delinspiron Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Επειδη και εγω ψαχνομαι για ταμπλετ και ειμαι αναμεσα σε αυτα και σε καποια με windows αλλα και στο νεο το 12.2 galaxy (μου φαινεται λιγο μεγαλο και ακριβο για ταμπλετ) και για να μην ανοιγω νεο θεμα,το tab που αναφερθηκε απο τον TS,η διαφορα με τα αλλα ειναι το office και τιποτα αλλο? Το ipad δεν αξιζει λετε? Απλα ειδα και μια συγκριση αναμεσα στο 2014 edition και το ipad air και βλεπω οτι ειναι καλυτερο το ipad στα γραφικα και στα παιχνιδια αλλα και διπλασιες αποδοσεις στα benchs απο το galaxy.. Και επισης,αν πηγαινα σε Windows tablets αξιζει κατι τετοιο? Θα μπορουσα να παιξω και FM 2014 οπως και στο λαπτοπ μου σε μια τετοια περιπτωση ή δεν παιζει να το "σηκωνει"?
ektor7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδη και εγω ψαχνομαι για ταμπλετ και ειμαι αναμεσα σε αυτα και σε καποια με windows αλλα και στο νεο το 12.2 galaxy (μου φαινεται λιγο μεγαλο και ακριβο για ταμπλετ) και για να μην ανοιγω νεο θεμα,το tab που αναφερθηκε απο τον TS,η διαφορα με τα αλλα ειναι το office και τιποτα αλλο? Το ipad δεν αξιζει λετε? Απλα ειδα και μια συγκριση αναμεσα στο 2014 edition και το ipad air και βλεπω οτι ειναι καλυτερο το ipad στα γραφικα και στα παιχνιδια αλλα και διπλασιες αποδοσεις στα benchs απο το galaxy.. Και επισης,αν πηγαινα σε Windows tablets αξιζει κατι τετοιο? Θα μπορουσα να παιξω και FM 2014 οπως και στο λαπτοπ μου σε μια τετοια περιπτωση ή δεν παιζει να το "σηκωνει"? H διαφορα μεταξυ note και tab pro,ειναι οτι το πρωτο εχει το s-stylus(wacom digitizer pen) και πολυ καλα software που κανου το stylus ενα εκπληκτικο εργαλειο,οχι μονο για σημειωσεις αλλα και για πολλα αλλα πραγματα,ενω το δευτερο(tab pro) δεν εχει stylus αλλα εχει το πιο εξελιγμενο office app που μπορεις να βρεις σε android! Για touch mobile gaming,μενεις προς το παρον σε android ή ios.Η επιλογη δικη σου. Μπορεις να παιξεις σε windows tablet(x86) το fm 2014,το θεμα ειναι αν υποστηριζει touchscreen χειρισμο το συγκεκριμενο παιχνιδι! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από ektor7
Delinspiron Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 H διαφορα μεταξυ note και tab pro,ειναι οτι το πρωτο εχει το s-stylus(wacom digitizer pen) και πολυ καλα software που κανου το stylus ενα εκπληκτικο εργαλειο,οχι μονο για σημειωσεις αλλα και για πολλα αλλα πραγματα,ενω το δευτερο(tab pro) δεν εχει stylus αλλα εχει το πιο εξελιγμενο office app που μπορεις να βρεις σε android! Για touch mobile gaming,μενεις προς το παρον σε android ή ios.Η επιλογη δικη σου. Μπορεις να παιξεις σε windows tablet(x86) το fm 2014,το θεμα ειναι αν υποστηριζει touchscreen χειρισμο το συγκεκριμενο παιχνιδι! Σε windows tablets ομως μπορεις να χρησιμοποιησεις και ποντικι ομως..Αρα δεν θα υπαρξει προβλημα.. Επισης,τι προτεινεις και τι ειναι πιο καλο να παω? Note ή air?
ektor7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Σε windows tablets ομως μπορεις να χρησιμοποιησεις και ποντικι ομως..Αρα δεν θα υπαρξει προβλημα.. Επισης,τι προτεινεις και τι ειναι πιο καλο να παω? Note ή air? Για ποια χρηση το θελεις? Τα windows tablet,ειναι για υβρηδικη χρηση!Καποια πραγματα τα κανει καλα με touch και καποια αλλα γινονται απλα και καλυτερα με το αποσπομενο keyboard&touchpad! Θες καθαρα για tablet χρηση,εγω θα σου προτινα το note(η δικη μου συμπαθεια).Αν θες κατι παραπανω απο απλο tablet,τοτε πας σε windows tablet(x86) και φροντησε να εχεις και το αποσπομενο πλητρολογιο,για να εχεις ολοκληρομενο πακετο και εμπειρια χρησης! Στη θεση του note,μπορει καποιος να προτιμησει το ipad ή καποιο αλλο android tablet. Εγω για καθαρη tablet χρηση, προτιμω το note,λογο της s-pen και τις δυνατοτητες που σου προσφερει! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2014 από ektor7
Delinspiron Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καποιος αλλος εχει καποια γνωμη να μου απαντησει πανω σε αυτα? Εκτορα,το θελω για γενικη χρηση..Και οταν λεω γενικη εννοω τα παντα.Απο σερφινγκ μεχρι παιχνιδια,office κτλ..Αναμεσα σε air και note ποιο ειναι πιο δυνατο και πιο καλο στο θεμα hardware?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα