vou_ntou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παίδες.Εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με τα ηχεία μου.Έχω 5.1 και ακούγονται μονο τα 2 μπροστά.Επίσης όταν πάω στον πινακα ελεγχου στον ήχο δεν τα βλέπει καν μονο ta 2 μπροστά.Έχω κατεβάσει και το realtek High Definition Audio Codecs αλλα όταν το πάω στα 5.1 στο test μονο τα 2 μπροστά ακούγονται.Η μητρική είναι msi 760gm-p23 (fx) τα ηχεία creative inspire t5900 σε windows 7 ultimate.Ευχαριστώ εκ των προτερων
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Συνήθως η realtek εχει καποιο δικό της control panel που κανεις το setup των ηχείων , δοκίμασε αν εχει την επιλογή να τα βάλεις σαν surround η stereo να δεις αν παίζουν και τα αλλα
vou_ntou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ φιλε μου για την γρηγορη ανταπόκριση σου.Το έχω κάνει check αλλα τίποτα
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τα ηχεία να υποθέσω που δουλεύουν ολα ετσι ενοω τα εχεις δοκιμάσει πριν ? Αν τα βάλεις surround , stereo ή 4 μόνο αλλα οχι 5.1 ?
vou_ntou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τα ιχεια δουλευουν kanonika.Ta εχω δοκιμασει και 4 και 5.1 και 7.1.Επισεις ακομι ενας φιλος εχεις το ιδιο προβλιμα και αναροτιεμαι μιπ ειναι τιποτα απο τα windows update
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Τα ιχεια δουλευουν kanonika.Ta εχω δοκιμασει και 4 και 5.1 και 7.1.Επισεις ακομι ενας φιλος εχεις το ιδιο προβλιμα και αναροτιεμαι μιπ ειναι τιποτα απο τα windows update εγκληματίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα