DimitrisKTM Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 H FORTHnet εγκαινιάζει τη Φθινοπωρινή περίοδο προσφέροντας έκπτωση 40% σε όλες τις συνδρομές ISDN. Η προσφορά ισχύει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2003, αφορά όλες τις συνδρομές FORTHnet Internet ISDN 64/128Kbps με Dynamic και Static IP και ισχύει τόσο για νέες συνδρομές όσο και για ανανεώσεις ή αναβαθμίσεις. Η FORTHnet προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη πελατών (πριν και μετά την πώληση) 365 μέρες το χρόνο από εξειδικευμένο έμπειρο και φιλικό προσωπικό, ενώ δεν σταματά να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και υποδομές προκειμένου να βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Για να επωφεληθείτε και εσείς από την προσφορά της FORTHnet στις συνδέσεις Internet ISDN, αρκεί να τηλεφωνήσετε στο 800 11 38888 (χωρίς χρέωση), ή να απευθυνθείτε στους τοπικούς αντιπροσώπους της Εταιρίας σε όλη την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Nai mou steilane kai mena email.....poli kali fasi!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Nai mou steilane kai mena email.....poli kali fasi!!! Μου στείλανε και εμένα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευτέα δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Χτές ήταν down όλη μέρα και μέχρι σήμερα το πρωί δεν μπορούσαν καν να κάνω σύνδεση στο net. Τα κατάφερα σήμερα το απόγευμα και για αρχή σέρνοταν. Τώρα καλούτσικα πάει... Αλλά αν κάνει τέτοια με βάζει σε σκέψεις για την ποιότητά της και δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει. :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Se poia perioxi eisai file Wert? Egw xthes ekana 3mini ISDN kai eimai polu euxaristimenos. Den sinantisa tetoia problimata pou anafereis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Και σε μένα παρουσιάζονται ορισμένα προβλήματα τις τελευταίες μέρες, σαν του Wert. δηλαδή συνδέεται αλλά σεεεεεερνεται είχα κάνει και σχετικό θρεντ νομίζοντας ότι είναι κανένα σκουλίκι υπεύθυνο αλλά τελικά ειμαι καθαρός! Μένω στην Καβάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaganos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Skeftomai ki ego na kano mia 6mini paidia.. Exo B-online ( http://www.b-online.gr ) pou einai tis telestet-forthnet kai me xreonei 23 euro peripou to mina (apo tin karta tou kinitou) opote tha mou erthei pio oikonomika.. Ti allo dinei mazi? Prosvasi se newsgroups? pop3? kamia eidopoiisi se kinito gia mail ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reginald Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Και εμένα με βλέπω προς τα εκεί τώρα που θα κοπεί το GPRS,ευτηχώς ρίξανε της τιμές γιατι με έβλεπα με PSTΝ και θα μου έσπαζαν τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.