Προς το περιεχόμενο

Προσφορα ISDN απο την FORTHnet

DimitrisKTM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H FORTHnet εγκαινιάζει τη Φθινοπωρινή περίοδο προσφέροντας έκπτωση 40% σε όλες τις συνδρομές ISDN.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2003, αφορά όλες τις συνδρομές FORTHnet Internet ISDN 64/128Kbps με Dynamic και Static IP και ισχύει τόσο για νέες συνδρομές όσο και για ανανεώσεις ή αναβαθμίσεις.

Η FORTHnet προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη πελατών (πριν και μετά την πώληση) 365 μέρες το χρόνο από εξειδικευμένο έμπειρο και φιλικό προσωπικό, ενώ δεν σταματά να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και υποδομές προκειμένου να βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Για να επωφεληθείτε και εσείς από την προσφορά της FORTHnet στις συνδέσεις Internet ISDN, αρκεί να τηλεφωνήσετε στο 800 11 38888 (χωρίς χρέωση), ή να απευθυνθείτε στους τοπικούς αντιπροσώπους της Εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nai mou steilane kai mena email.....poli kali fasi!!!

Μου στείλανε και εμένα.

Αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευτέα δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Χτές ήταν down όλη μέρα και μέχρι σήμερα το πρωί δεν μπορούσαν καν να κάνω σύνδεση στο net. Τα κατάφερα σήμερα το απόγευμα και για αρχή σέρνοταν. Τώρα καλούτσικα πάει... Αλλά αν κάνει τέτοια με βάζει σε σκέψεις για την ποιότητά της και δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει. :evil:

Και σε μένα παρουσιάζονται ορισμένα προβλήματα τις τελευταίες μέρες, σαν του Wert.

δηλαδή συνδέεται αλλά σεεεεεερνεται :) είχα κάνει και σχετικό θρεντ νομίζοντας ότι είναι κανένα σκουλίκι υπεύθυνο αλλά τελικά ειμαι καθαρός!

Μένω στην Καβάλα :)

Skeftomai ki ego na kano mia 6mini paidia.. Exo B-online ( http://www.b-online.gr ) pou einai tis telestet-forthnet kai me xreonei 23 euro peripou to mina (apo tin karta tou kinitou) opote tha mou erthei pio oikonomika.. Ti allo dinei mazi? Prosvasi se newsgroups? pop3? kamia eidopoiisi se kinito gia mail ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...