SakafliaC Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει ποιαν απ αυτές Site: εδώ θα διαλέγατε και γιατί? Στο χώρο που θα την έχω δε με παίρνει για πάνω από 39 ίντσες και την τσέπη που έχω δεν την παίρνει για πάνω από 400ε Θα χω συνδεδεμένη σ αυτήν το PS και το OTE TV, οπότε καταλαβαίνετε για τι χρήση τι θέλω.\ Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μια προταση : SAMSUNG UE39F5000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αυτήν ακριβώς είχα δει κι εγώ, μιας και θα με βόλευε και η αγορά από Media Markt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Χτύπα την τότε. Είναι μια χαρά επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κώστα και λοιποί γνώστες πήραμε το δώρο Πάσχα, οπότε επαναφέρω το θέμα για την τελική επιλογή Μπορώ ν ανέβω οριακά μέχρι τις 42 ίντσες και να ξεπεράσω για λίγο τα 400ε μόνο αν αξίζει πραγματικά.Δε μ ενδιαφέρει καθόλου το 3d, θα ταν ευπρόσδεκτο όμως αν βρίσκαμε κάποια smart σ αυτά τα λεφτά. Τι προτείνετε? Βοηθείστε γιατί Παρασκευή πρωί πάω να πάρω όποια βρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Νομιζω οτι πας για: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157396 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Νομιζω οτι πας για: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157396 συμφωνο με 1000!! μια χαρα tv ειναι και την εχει φιλος.εχει τελεια εικονα και αξιολογο μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σίγουρα είναι καλύτερη απ' την προηγούμενη πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τελικά δεν κρατήθηκα και ξέφυγα το σχεδόν καθιερωμένο 50αρικο απ το budget.. Πήρα την Site: SonyKDL-42W650 . Να πω ότι δεν έχω μείνει κάγκελο θα πω ψέματα. Την είδα δίπλα από LG και Samsung και δεν υπήρχε καμία επαφή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλή επιλογή και η συγκεκριμένη sony. Ο σκοπός είναι εσένα να σου αρέσει και σε καλύπτει η ποιότητα της εικόνας της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα