Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα. ρε παιδια δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει καποιος. μετα την τελευταια αναβαθμιση που μου ηρθε ειδοποίηση και την εκανα στο νοτε 3, αντιμετωπιζω γενικα παρα πολλα προβληματα με καταναλωση, και παρατηρησα οτι πλεον δεν μπορω να ηχογραφησω τις κλησεις, κανει ενα θορυβο μονο και δεν ακουγεται τιποτα, ενω πριν δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. εχω φρικαρει.! καποιοι με προετρεψαν να κανω φουλ ρεσετ το οποιο και εκανα αλλα τα προβληματα δεν λυθηκαν.!

εχω εκδοση android 4.4.2
εκδοση βασικου φασματος N9005XXUENB1
εκδοση kernel 3.4.0-636608 dpi@SWDD5510#1 WED FEB 12 17:18:43 KST 2014

Τι μπορω να κανω για να βαλω την προηγουμενη εκδοση η τελος παντων κατι?? ευχαριστω!

Δημοσ.

δεν νομιζω γιατι εχω διαβασει οτι κατι εχουν κανει στην αναβαθμιση οτι δεν μπορεις να καταγραψεις κλησεις και λοιπα. το θεμα ειναι αν μπορω να περασω αλλη ρομ με odin.

Δημοσ.

μπωρεις να περασεις rom με odin αλλα θα γραψει ο knox και bye bye εγγυηση

προσωπικα στα δικα μου γραφει γιατι εχω παντα custom rom

• Moderators
  • Λύση
Δημοσ.

Ειναι θεμα της Κιτ Κατ το οποιο λυνεται οπως εχω διαβασει μοναχα με root. Κατα τ'αλλα ισχυουν αυτα που λεει ο kouklakis.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω εχω note 3 και δε με ψηνει να κανω αναβαθμιση. Δε βλεπω κατι αξιοζηλευτο στο 4.4, σορρεη. Δεν ξερω γιατι λυσσαξαν ολοι να το βαλουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγω εχω note 3 και δε με ψηνει να κανω αναβαθμιση. Δε βλεπω κατι αξιοζηλευτο στο 4.4, σορρεη. Δεν ξερω γιατι λυσσαξαν ολοι να το βαλουν.

Γιατί πολύ απλά η συσκευή με την kit kat είναι αισθητά πιο γρήγορη, σταθερή, με περισσότερη free ram διαθέσιμη και με καλύτερη αυτονομία σε σχέση με την 4.3.

Προβλήματα με αρκετά apps είναι λογικό να υπάρχουν μιας και οι developers δεν τα έχουν προσαρμόσει ακόμη στην kit kat. Και είναι και τόσο λίγο το ποσοστό της νέας έκδοσης κάθε φορά στο android, που οι developers ...δεν καίγονται να προσαρμοστούν άμεσα.

:)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας ευχαριστω. τα προβληματα τελικα λυθηκαν αφου περασα custom την αγαπημενη μου ωμεγα, αλλα φυσικα παντα και με root, γιατι αλλιως υπηρχαν θεματα. ας πουμε δεν δουλευει με την κιτ-κατ πλεον καμια εφαρμογη call recorder και την ηθελα πολυ για την δουλεια μου. χωρις ρουτ δεν δουλευει καμια. αλλα ακομα και με ρουτ μονο μια για την ωρα.

οσο για το αν εγραψε ο knox στα @@ μου. πολυ θεμα το εχουν κανει για το τιποτα. αυτα ειναι μονο για τους ψειρες που τα κανουν ολα πολυ τυπικα και τρεμουν μπας και τους χαλασει η συσκευουλα. οπως και να εχει ακομα και να εχει γραψει ο knox για οσους δεν ξερουν, η samsung κανει τα στραβα ματια και τα περναει στην εγγυηση. τουλαχιστον ελλαδα. και μπραβο της!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκτός εάν στην επόμενη έκδοση αντροιντ σβήσει η σαμυ το κνοχ και το δώσει στην γουγλι όπως έχει διαρρεύσει για να κλείσει αυτά τα κενά ασφαλείας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...