vlidatakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σε αυτό που μου είπες παραπάνω.. μπόρεσα και άλλαξα την ανάλυση σε 720p στην tv συνδέοντας το λαπτοπ με την tv με rgb καλώδιο.. το επόμενο βήμα;
Ziant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σε αυτό που μου είπες παραπάνω.. μπόρεσα και άλλαξα την ανάλυση σε 720p στην tv συνδέοντας το λαπτοπ με την tv με rgb καλώδιο.. το επόμενο βήμα; Αν δεν έχεις εικόνα δες απο το menu της tv τι επiλoγές έχει για να αλλάξεις είσοδο (από hdmi σε d-sub)
vlidatakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με RGB έχω εικόνα, όταν το γυρνάω σε hdmi δεν έχει σήμα...Είμαι σίγουρος ότι έχει φάει κάποιο σκάλωμα η θύρα hdmi της τηλεόρασης.... έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι reset, τι καλώδια άλλαξα... και το θέμα είναι ότι το laptop και το ps3 σε άλλες τηλεοράσεις δουλεύουν κανονικά!
Ziant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Για δες το ακριβες μοντέλο της tv γιατί δεν βρίσκω manual
vlidatakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Model no: M2450DM Πάντως ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου, αν και δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη....
Ziant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γιατί δεν δοκιμάζεις από το pc με hdmi ? Για να δεις αν αναγνωρίζει την tv Η διαφορά του nova από ένα pc/laptop, είναι το nova “δεν χρειάζεται να αναγνωρίσει την tv”, ενώ το laptop/pc πρέπει να την αναγνωρίσει έστω ως άγνωστο μόνιτορ για να παίξει...
guardianx71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το πιο απλό και ηλίθιο. Δοκίμασες με αναμμένη την τηλεόραση και σβηστό το λάπτοπ να συνδέσεις το hdmi και να το ανάψεις ? Για το ps3 από σβηστό κράτα πατημένο το κουμπί μέχρι να ακουστούν 2 σύντομα μπιπ , ώστε να κάνει reset τις ρυθμίσεις εικόνας
vlidatakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ziant, on 06 Mar 2014 - 02:28 AM, said: Γιατί δεν δοκιμάζεις από το pc με hdmi ? Για να δεις αν αναγνωρίζει την tv Η διαφορά του nova από ένα pc/laptop, είναι το nova “δεν χρειάζεται να αναγνωρίσει την tv”, ενώ το laptop/pc πρέπει να την αναγνωρίσει έστω ως άγνωστο μόνιτορ για να παίξει... Μα το θεμα είναι ότι δεν την αναγνωριζει πλεον μετα που εβαλα το nova το λεω και στην αρχη αυτό.... αν την αναγνωριζε δεν θα ειχα θεμα... Το πιο απλό και ηλίθιο. Δοκίμασες με αναμμένη την τηλεόραση και σβηστό το λάπτοπ να συνδέσεις το hdmi και να το ανάψεις ? Για το ps3 από σβηστό κράτα πατημένο το κουμπί μέχρι να ακουστούν 2 σύντομα μπιπ , ώστε να κάνει reset τις ρυθμίσεις εικόνας Τα εχω κανει όλα αυτά πριν ποσταρω στο forum...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα