Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με μια Led  tv. Το μοντέλο είναι LG m2450dm.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά που έβαλα στο σπίτι NOVA. Η TV έχει μια είσοδο HDMI/DVI και σύνδεσα το nova εκεί. Μετά από κάποιες μέρες θέλησα να βάλω το pc στην θύρα hdmi για να δω ταινία από την TV. Η σύνδεση δεν έγινε ποτέ και μου βγάζει το «δεν βρέθηκε σήμα» συνδέω το ps3 πάνω και πάλι τίποτα…. Βάζω το Nova και ξανά και παίζει μια χαρά. Έκανα restart σε εργοστασιακές ρυθμίσεις την τηλεόραση αλλά πάλι τίποτα πλέον η hdmi δουλεύει μoνo με nova και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να παίχτηκε…

Πήρα τηλ στην LG αλλά δεν βρήκα λύση, άλλαξα 2 Καλώδια hdmi αλλά και πάλι τίποτα. Το ps3 δουλεύει πλέον μόνο με AV και το Pc με σειριακή θύρα.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Έχεις κάποια άλλη οθόνη/tv με hdmi είσοδο ή απο κάποιο φίλο/γείτονα να δοκιμάσεις?

Δες απο το menu της tv αν έχεις κάποια επιλογή για pc/ανάλυση.

Πρέπει να μπει ως δευτερη οθονη στο Pc, και απο το menu του driver της καρτας γραφικών να δοκιμάσεις σε χαμηλώτερη ανάλυση...

Δημοσ.

Τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά κανένα αποτέλεσμα... στο παρελθόν δούλευα το pc και το ps3 κανονικά με την tv αυτή και μετά το nova άρχισε το πρόβλημα (κόλλημα)
Σκέφτομαι ότι έχει πρόβλημα η tv.
Επίσης λέω από αύριο να πάω σε κανένα τεχνικό αλλά φοβάμαι το κόστος....

Δημοσ.

Τώρα που μπήκα στο nova μου έγραφε στις ρυθμίσεις έλεγε original και το γύρισα σε 1080p που υποστηρίζει η tv! θα δοκιμάσω τώρα να δω!

Στο pc έχω οθόνη. Είναι laptop.

Βασικά ξανά προσπάθησα αλλά δεν είχα αποτέλεσμα... 

Δημοσ.

Αφού παίζει στα 720p, βγάλε το nova (μην πειραξεις τιποτα στην tv), σύνδεσε το laptop, και απο τις ρυθμίσεις του driver, άλλαξε την ανάλυση της tv στα 720p (οχι της οθόνης του laptop).

Σου είπα να αλλάξεις στην ανάλυση του nova για να δω αν έχει να κάνει με ρύθμιση της tv...

Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να κάνω κάτι γιατί δεν μου βρίσκει καν την τηλεόραση, δεν κάνει καν τον χαρακτηριστικό ήχο της σύνδεσης του hdmi για να σου δώσω να καταλάβεις όπως έκανε πριν... Το μόνο που μου δείχνει ότι μπορώ να κάνω είναι να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης του λαπτοπ, αλλά δεν βοηθάει κάπου αυτό..

Δημοσ.

Αν δεν βλέπεις την tv μέσα από τις ρυθμίσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Δοκίμασε να δώσεις από το pc με hdmi στην tv

Κάνε πάλι ένα reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις στην TV...

Δημοσ.

Πάντως από τι παρατήρησα το "δεν υπάρχει σήμα" όταν βγάζω το καλώδιο hdmi από το pc αλλάζει το σήμα και λέει "ελέγξτε καλώδιο σήματος" και όταν το ξανατοποθετώ μου εμφανίζει μάυρη οθόνη για 1-2 δέυτερα και μετά πάλι το "δεν υπάρχει σήμα"

Δημοσ.

Δες και από τα windows, δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, ανάλυση οθόνης, και δες αν από εκεί βλέπεις την tv. Αλλά πρέπει να δοκιμάσεις και από το Pc...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...