Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αλλάξω ρουτερ θα κάνει δουλεία? Και πως το συνδέω μετά? Στείλτε μου και κανα ρουτερ αν ειναι.

Ναι βεβαίως. Μια διεύθυνση μόνο να μας πεις που θα έρθει το δέμα.
Λολ ρε συ, ο φίλος προφανώς θέλει να του στείλουμε Λίνκ για να αγοράσει ρουτερ. Φιλικά πάντα :-)Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Ναι βεβαίως. Μια διεύθυνση μόνο να μας πεις που θα έρθει το δέμα.

Χαχαχα link εννοούσα ρε μεγάλε,το troll αυτην την στιγμή δεν βοηθάει και ιδιαίτερα.

Λοιπόν,τελικά αποφασίσαμε να αλλάξουμε την σύνδεση μας από ADSL σε VDSL 30mbs. Λετε να δουμε διαφορα?

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει το ρουτερ,και το download speed. Γιατί δεν είναι σταθερό. Όταν κλείνω την πόρτα πέφτει πάρα πολύ,αλλά όταν την έχω ανοιχτεί είμαι κομπλέ(το ping τα ίδια σκατά) Σήμερα ήρθε η σύνδεση VDSL μου στείλανε μήνυμα & αύριο(Τετάρτη) περιμένω το Router! Άντε να δούμε διαφορά ADSL vs VDSL(εντωμεταξύ οι κολώνες του ΟΤΕ για το Internet είναι γύρω στα 100 μέτρα απόσταση,οπότε μας είπαν ότι θα πιάνουμε καλά) ! 

Δημοσ.

Βάλε το ρουτερ για αρχή με καλώδιο ethernet να δεις πόσο ping έχεις. Αν πέσει πολύ τότε είσαι για ρουτερ ή κάρτα δικτύου. Αν έχεις το ίδιο τότε είναι αλλού το πρόβλημα σου. Ξεκίνα από κάπου για να μην χαλάς άδικα χρήματα. Μετά πες μας και το βλέπουμε ξανά

Δημοσ.

http://www.speedtest.net/my-result/3368138546 Ήρθε το VDSL!!! Καλές ταχύτητες? Επίσεις η κάρτα δικτύου μου είναι Tenda, την ειχα παρει 10€ λετε να την αλλαξω? θα δω καλυτερες ταχυτητες? ( Ο πατερας μου διπλα στο ρουτερ με laptop φτανει 25mbps

Δημοσ.

Δεν είναι καλες? Εμας η συνδεση ειναι 30αρα. Το να πιανω με wifi και αρκετα μακρια απο το ρουτερ 22 δεν ειναι καλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...