InTheEnd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εχω OTE και δεν εχω κανενα θεμα... ολα κομπλε,αλλα οταν παιζω League Of Legends μερικες φορες μου ανεβαινει απο το 90 ping στο 1,000/5,000 ενω στη συνδεση πιανω 14mbps εκανα και ταυτοχρονα speedtest και το ειδα... Να τους παρω τηλεφωνο λετε? Επίσεις ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ,ουτε κατι που να καταναλωνει Internet(μtorrent,skype κτλπ)
chaosmaster Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το ping επηρεάζεται από πολλά πράγματα. Ο server που παίζεις είναι Ελληνικός ή εξωτερικού;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 στη Γερμανία είναι οι ευρωπαϊκοί servers του LoL... το wifi locked?
InTheEnd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τι εννοεις locked? Αν εχω κωδικο? ΝΑΙ. Αυτο που παθαινω ειναι μαλλον απο την αποσταση,ειναι γυρω στα 10 μετρα αλλα εχει εναν τυχο και το χολ,για να φτασει στο δωματιο μου. Οταν κλεινω τις πορτες το σημα πεφτει πολυ. Καμια ιδεα τι να κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με ethernet έχεις δοκιμάσει;Και ελπίζω να μην έχεις το ΖΤΕ.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 παράτα το wifi και ρίξε καλώδιο...
InTheEnd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναί το ZTE έχω... ZTE 300 κάτι τέτοιο. Παιδία επειδή το σπίτι είναι δυόροφο το έχουμε στο σαλόνι για να πιάνουμε όλοι Internet. Καμιά λύση? Καλώδιο δεν φτάνει μέχρι το δωμάτιο μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 η κατάσταση με τα lag spikes είναι συχνή και κάθε μέρα? στο 1ο post έγραψες ότι δεν έχεις καμία άλλη συσκευή συνδεδεμένη (στο router υποθέτω), αλλά τώρα αναφέρεις ότι έχεις το router στο σαλόνι για να πιάνετε όλοι internet... μπας και surfάρει/κατεβάζει άλλος εκείνη την στιγμή κάτι και βλέπεις lag spike?
InTheEnd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όχι,ο μόνος συνδεδεμένος υπολογιστής είναι ο δικός μου. Ο πατέρας μου μπαίνει που και που από το iPad και η αδερφή μου που ακούει Justin Bieber στο Youtube . Όποτε παίζω κάποιο Online Game.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 οπότε γιατί να μην βάλεις το router πιο κοντά στον σταθερό? οι υπόλοιποι πάλι με wifi θα παίζουν...
InTheEnd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Κολλήματα του πατέρα μου ας το πούμε έτσι,μιας και αυτός πληρώνει τον λογαριασμό. Πρέπει να βρω μια λύση να μας έχει ικανοποιημενους και τους 2 .
AiWaaa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πάρε ενα καλο wifi usb να κάνεις την δουλεία σου η απλά άξξαζε ρουτερακι
soteras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 μήπως κάποια καλά powerline να βοηθούσανε αλλά η λύση καλώδιο ειναι πιο καλή π.χ αν η μπαλκονόπορτα σου είναι κάτω από το μόντεμ και έχει στο μόντεμ κανά παράθυρο πετάς άνετε ένα καλώδιο και κάνες τις απαραίτητες μόντες για να φαίνετε ελάχιστα
InTheEnd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν αλλάξω ρουτερ θα κάνει δουλεία? Και πως το συνδέω μετά? Στείλτε μου και κανα ρουτερ αν ειναι.
chaosmaster Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν αλλάξω ρουτερ θα κάνει δουλεία? Και πως το συνδέω μετά? Στείλτε μου και κανα ρουτερ αν ειναι. Ναι βεβαίως. Μια διεύθυνση μόνο να μας πεις που θα έρθει το δέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα