Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω OTE και δεν εχω κανενα θεμα... ολα κομπλε,αλλα οταν παιζω League Of Legends μερικες φορες μου ανεβαινει απο το 90 ping στο 1,000/5,000 ενω στη συνδεση πιανω 14mbps εκανα και ταυτοχρονα speedtest και το ειδα... 

Να τους παρω τηλεφωνο λετε?

Επίσεις ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ,ουτε κατι που να καταναλωνει Internet(μtorrent,skype κτλπ)

Δημοσ.

Τι εννοεις locked? Αν εχω κωδικο? ΝΑΙ. Αυτο που παθαινω ειναι μαλλον απο την αποσταση,ειναι γυρω στα 10 μετρα αλλα εχει εναν τυχο και το χολ,για να φτασει στο δωματιο μου. Οταν κλεινω τις πορτες το σημα πεφτει πολυ. Καμια ιδεα τι να κανω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με ethernet έχεις δοκιμάσει;Και ελπίζω να μην έχεις το ΖΤΕ.....

Δημοσ.

Ναί το ZTE έχω... ZTE 300 κάτι τέτοιο. Παιδία επειδή το σπίτι είναι δυόροφο το έχουμε στο σαλόνι για να πιάνουμε όλοι Internet. Καμιά λύση? Καλώδιο δεν φτάνει μέχρι το δωμάτιο μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

η κατάσταση με τα lag spikes είναι συχνή και κάθε μέρα?

στο 1ο post έγραψες ότι δεν έχεις καμία άλλη συσκευή συνδεδεμένη (στο router υποθέτω), αλλά τώρα αναφέρεις ότι έχεις το router στο σαλόνι για να πιάνετε όλοι internet...

μπας και surfάρει/κατεβάζει άλλος εκείνη την στιγμή κάτι και βλέπεις lag spike?

Δημοσ.

Όχι,ο μόνος συνδεδεμένος υπολογιστής είναι ο δικός μου. Ο πατέρας μου μπαίνει που και που από το iPad και η αδερφή μου που ακούει Justin Bieber στο Youtube  :cry: .

Όποτε παίζω κάποιο Online Game.

• Super Moderators
Δημοσ.

οπότε γιατί να μην βάλεις το router πιο κοντά στον σταθερό? οι υπόλοιποι πάλι με wifi θα παίζουν...

Δημοσ.

Κολλήματα του πατέρα μου ας το πούμε έτσι,μιας και αυτός πληρώνει τον λογαριασμό. Πρέπει να βρω μια λύση να μας έχει ικανοποιημενους και τους 2 .

Δημοσ.

μήπως κάποια καλά powerline να βοηθούσανε αλλά η λύση καλώδιο ειναι πιο καλή π.χ αν η μπαλκονόπορτα σου είναι κάτω από το μόντεμ και έχει στο μόντεμ κανά παράθυρο πετάς άνετε ένα καλώδιο και κάνες τις απαραίτητες μόντες για να φαίνετε ελάχιστα

Δημοσ.

Αν αλλάξω ρουτερ θα κάνει δουλεία? Και πως το συνδέω μετά? Στείλτε μου και κανα ρουτερ αν ειναι.

Δημοσ.

Αν αλλάξω ρουτερ θα κάνει δουλεία? Και πως το συνδέω μετά? Στείλτε μου και κανα ρουτερ αν ειναι.

Ναι βεβαίως. Μια διεύθυνση μόνο να μας πεις που θα έρθει το δέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...