Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα πρόβλημα με το xperia x10 mini...δεν ανοιγει μετα απο εγκατασταση custom rom..τι να κανω;; :/

Δημοσ.

Ποια ρόμ του πέρασες; Link?

Δεν πιστεύω να έκανες τίποτα με το κέρνελ ε;

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί για ξεμπρικάρισμα (1 2), δοκίμασες κανέναν;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αχρηστα ποστ σβηστηκαν. Την επομενη φορα που θα θελησετε να γραψετε κατι που σκοπο εχει να αρχισει flame ή να τρολαρετε, απλα μην το κανετε. Για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξατε στους Ορους Χρησης. 

Δημοσ.

<p>Αχρηστα ποστ σβηστηκαν. Την επομενη φορα που θα θελησετε να γραψετε κατι που σκοπο εχει να αρχισει flame ή να τρολαρετε, απλα μην το κανετε. Για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξατε στους Ορους Χρησης. </p>

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τα ποστ μου, δεν είχα καμία πρόθεση να τρολλαρω.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Που κόλλησε δηλαδή; Όταν το έβαλες μπρος εκείνη την φορά τι του έκανες; Κέρνελ; Ξεκλείδωμα bootloader? Τι;

Τους παραπάνω τρόπους τους δοκίμασες μπας και το δει κανένα πρόγραμμα; (power  + back νομίζω).

Δημοσ.

κολλησε οταν εκανα reboot την συσκευη...απο κει και περα δεν ξανανοιξε..δοκιμασα power+start,power+home button..δεν κανει τιποτα..δειχνει νεκρο τελειως..δεν ξερω τι αλλο να κανω.. :/

Δημοσ.

Την μπαταρία την ξεσύνδεσες και την επανασύνδεσες;

Το power + back το πάτησες;

Με πατημένο το back έβαλες το USB?

Όταν βάζεις το κινητό στην USB κάνει τον ήχο ο υπολογιστής οτι συνδέθηκε συσκευή;

• Like 1
Δημοσ.

το εκανα αυτο με την μπαταρια...και αυτο με το power+back αλλα τζιφος..οταν το συνδεω δεν κανει ουτε ηχο ουτε τιποτα..πιστευω πως κατι θα επαθε η μητρικη του...

Δημοσ.

ανοιξε το pc companion, πατωντας απο το κινητο το κουμπι <- (το βελακι ) συνδεσε το στο pc, πιστευω να το αναγνωρισει και αφου συνδεθει κανε επαναφορα, μη φοβασαι το mini δε γινεται τουβλο

Δημοσ.

Απο όσο ξέρω με flashtool και SEUS φλάσερναν σε αυτά τα κινητά. Άρα, κατέβασέ τα και τα 2 και αρχίνα τις δοκιμές.... Ελπίζω μόνο μην είχες βάλει κέρνελ απο άλλο κινητό πριν το κλείσεις......

Δημοσ.

οταν παταω:power+back δεν κανει τιποτα η οταν συνδεω το usb και παταω το back πατημενο δεν αναβει ουτε το πρασινο led που αναβει κανονικα....

Δημοσ.

Δύσκολα τα πράγματα αμα νεκρωσε η θύρα....

Βγαλε την sim και την sd και ξαναδοκιμασε με ολα τα προγράμματα που το φλασαρουν. Ενδιάμεσα βγαζε και βαζε την μπαταρια.

Δοκιμασε και σε άλλον υπολογιστή, με xp αμα γίνεται.

Δημοσ.

κατι εκανες λαθος,δεν εχει μπρικαρει απλα πρεπει να τα περασεις σωστα..ξαναδιαβασε οδηγους για το συγκεκριμενο κινητο,δες κανενα βιντεο στο ytube και ξανακαντο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...