Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να φτιάξω ένα pc κυρίως για παιχνίδια και ήθελα να ρωτήσω ποιοί επεξεργαστές είναι καλύτεροι οι amd socket AM3+ h oi FM2+? Εγώ προσωπικά έλεγα να πάρω αυτόν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559642... Υπάρχει κάτι καλύτερο σε Amd? εαν ναι στείλτε μου ένα λινκ Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από estel92
Δημοσ.

ποσα λεφτα σκευτεσαι να διαθεσεις?

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/cpu-epeksergastes/AMD-FX-FX-9590-AM3-4-7-GHz-16-Mb-FD9590FHHKWOF.htm

αν σκεφτεσαι για κατι πολυ δυνατο παρα αυτον εδω που δεν κολαει σε τιποτα

Δεν αξιζει.Πολυ ενεργοβορος επεξεργαστης,και αν ο φιλος δεν εχει γνωσεις πολλες,θα εχει προβληματα.

Ο 8350 που ειναι μια χαρα,εχει 120w.

Ο 9590 εχει 220w!Εχεις ιδεα τι cooler θελεις για μια τετοια cpu; B)

Μια χαρα ειναι ο 8350.

Φιλε TS,να αλλαξεις και τον τιτλο σου,σε κατι πιο κατατοπιστικο,σε σχεση με το ερωτημα σου.

Το καλησπερα,καταλαβαινεις ειναι χαιρετισμος.

Δημοσ.

Δεν αξιζει.Πολυ ενεργοβορος επεξεργαστης,και αν ο φιλος δεν εχει γνωσεις πολλες,θα εχει προβληματα.

Μια χαρα ειναι ο 8350.

Φιλε TS,να αλλαξεις και τον τιτλο σου,σε κατι πιο κατατοπιστικο,σε σχεση με το ερωτημα σου.

συμφωνω μαζι σου αλλα ελεγα ετσι οπως τα αναφερει μηπως το ηθελε για κατι πιο βαρυ απο ενα απλο gaming γιατι και αυτος που θελει ειναι πολυς για απλα games

Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου αλλα ελεγα ετσι οπως τα αναφερει μηπως το ηθελε για κατι πιο βαρυ απο ενα απλο gaming γιατι και αυτος που θελει ειναι πολυς για απλα games

Μια χαρα ειναι ο 8350.Δεν ειναι ουτε πολυς,ουτε και βαρυς.

Θα στησει μια χαρα game πσ με αυτον.

Το ζητημα ειναι,ΔΕΝ λενε ποτε budget,τι games θελουν να παιζουν,χρηση πσ,τι εχουν και δεν εχουν,για ποσο το θελουν εις βαθος χρονου,κλπ...

Τρεχα μετα εσυ με το τσιγγελι να ρωτας,και να μυριζεις τα δακτυλα σου,τι σκεφτεται ο καθενας. :P

Δημοσ.

Το ζητημα ειναι,ΔΕΝ λενε ποτε budget,τι games θελουν να παιζουν,χρηση πσ,τι εχουν και δεν εχουν,για ποσο το θελουν εις βαθος χρονου,κλπ...

Τρεχα μετα εσυ με το τσιγγελι να ρωτας,και να μυριζεις τα δακτυλα σου,τι σκεφτεται ο καθενας. :P

εγω απλα του προτεινα αυτον για να μην κολλαει σε τιποτα ολα στο full και να ναι smooth sto gaming

Δημοσ.

εγω απλα του προτεινα αυτον για να μην κολλαει σε τιποτα ολα στο full και να ναι smooth sto gaming

το 90% στα παιχνιδια ειναι η καρτα γραφικων.λιγα παιχνιδια χρειαζονται τρομερα δυνατο επεξεργαστη.

Γι αυτο αλλωστε και ενας i5 ειναι προτιμωτερος απο εναν i7 μονο σε gaming.Για τον ιδιο λογο βαζουμε και τον 8350,ο οποιος ανετα παει στα 4.7.

Δημοσ.

Budget ειμαι γυρο στα 600-700 κουτί έχω το corsair 200r καθώς και σκληρό δίσκο αλλά θέλω και έναν ssd

Μια χαρα ειναι ο 8350.

Μια χαρα ειναι ο 8350.

ναι http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html. Τι λες;

Δημοσ.

Budget ειμαι γυρο στα 600-700 κουτί έχω το corsair 200r καθώς και σκληρό δίσκο αλλά θέλω και έναν ssd

Aρα,θελεις,

μνημες,

cpu,

psu,

μητρικη,

cpu cooler,

καρτα γραφικων,

Οθονη,ποντικι κλπ,εχεις;

Δημοσ.

Aρα,θελεις,

μνημες,

cpu,

psu,

μητρικη,

cpu cooler,

καρτα γραφικων,

Οθονη,ποντικι κλπ,εχεις;

Οθόνη,ποντίκι κλπ τα έχω ναι.

Δημοσ.

Eδω εισαι

post-239414-0-86108600-1393854437_thumb.png

697 ευρω!

Οσο για cpu cooler δεν αξιζει να κοψεις απο τα υπολοιπα...αν ειναι παρε με 212 evo μολις εχεις τα λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό υπάρχει αυτό φίλε μου http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Στη πρόταση του Hyphen μπορεί να μπει ένας FX 8320 με μια ψύκτρα αν δεν υπάρχει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό υπάρχει αυτό φίλε μου http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Στη πρόταση του Hyphen μπορεί να μπει ένας FX 8320 με μια ψύκτρα αν δεν υπάρχει ήδη.

Το ξερω ρε συ απλα ο TS εχει κολλησει με τον 8350 απο οτι καταλαβα και λεω δεν αξιζει να του την χαλασω για 30 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...