Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό το qBitorrent και με έχει βολέψει αφάνταστα...
Έχει ότι ζητώ, απλό και χρηστικό UI, lightweight και κυρίως RSS downloader.
Τώρα τελευταία κάθε φορά που ανοίγω το pc έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις και πρέπει πάλι να το ρυθμίζω...
Και είναι αγγαρία μεγάλη, εν το μεταξύ έχει save settings αλλά όταν χρησιμοποιώ το backup για να επαναφέρω τις ρυθμίσεις δεν αλλάζει κάτι...
Στο στο forum του site κανείς δεν έδινε μόνιμη λύση πέρα από το να παίρνω backup κάτι αρχεία από το %appData%... 
Με αυτή την λογική είπα μήπως δοκιμάσω κάτι νέο.

Οπότε είπα να δοκιμάσω το Tixati το οποίο είχα προσπαθήσει και παλαιότερα αλλά δεν θυμόμουν γιατί το είχα απορρίψει... ε σήμερα το ξαναπέρασα και θυμήθηκα γιατί... 
Δεν ξεκινάνε αυτόματα τα download από τον RSS Feeder, και άντε να μην ξεκινάνε αυτόματα... να μην τα περνάει καν στη λίστα έστω σαν stalled ή paused?!
Έφαγα πόση ώρα να ψάχνω να βρω καμιά απάντηση αλλά δεν... τζίφος.
Στο support section από το site πολλοί είχαν αυτή την απορία αλλά κανείς δεν την είχε λύση.
Βασικά σε κάποιους δούλευε ενώ σε κάποιους άλλους όχι! Με τα ίδια settings εννοείται. :/

Αν ξέρει κανείς κάτι για τα παραπάνω ας με βοηθήσει παρακαλώ, αλλιώς ακούω προτάσεις για νέο client.
Απλά θέλω σίγουρα να έχει RSS Downloader, να είναι ελαφρύς & χωρίς διαφημιστικά και άλλα τέτοια...

Αυτά και αναμένω...! :) 
Thanks!

Δημοσ.

utorrent. Εγώ έχω την 3.1.3, πριν προσθέσει η εταιρεία τα διαφημιστικά (την κατέβασα από το filehippo). Απλά πρόσεχε λίγο στην εγκατάσταση για να ξετσεκάρεις τα offers (και καλά!!!).

Πάντως μπορείς πολύ εύκολα να αφαιρέσεις τα ads και από τις τελευταίες εκδόσεις όπως λέει εδώ (http://news.softpedia.com/news/How-to-Disable-Ads-in-uTorrent-Guide-306059.shtml)

Δημοσ.

micos. γιατί έχεις μείνει με την 3.1.3;

Μέχρι πέρυσι ήμουν με την 2.2.1 και δεν την άλλαζα με τίποτα. Κάποια στιγμή έκανα φορμάτ και έβαλα την 3.1.3 (εννοείτε ότι έβγαλα όλα τα offers) και έμεινα με αυτήν. Γενικά δεν αναβαθμίζω τον client σε όλες τις εκδόσεις, θα το κάνω ή μετά από φορμάτ ή αν προστεθεί κάτι καλό, πράγμα που έχει να γίνει από την προσθήκη του rss download.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να ξαναβάλω την 2.2.1 (http://filehippo.com/download_utorrent/9859/). :unsure:

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είμαι τώρα με την 3.3.2, σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις, δεν έχω δει κάποια (αρνητική) διαφορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...