Gtr34 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ούτε και κανείς άλλος. Εάν εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις μία αντίθετη άποψη ή κάτι που δεν σε συμφέρει/αρέσει παραμόνο θεωρείς πως αυτός που το γράφει "βγάζει χολή", είναι δικό σου θέμα.. θα σε συμβούλευα να το κοιτάξεις. Οι προσβολές και η έλλειψη σεβασμού στις διαφορετικές προτιμήσεις του άλλου δεν είναι απόψεις. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις την διαφορά . 3
funbreaker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εγω δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβανε αυτοι που δεν τους αρεσουν οι αποκριες (με ολα τα παρελκομενα) , με αυτους που τους αρεσουν . Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή. Δεν πρόκειται για το τράβηγμα κάποιου ζοριού ή έκκρισης χολής όπως είπες. Είναι κάτι που δεν αρέσει σε κάποιους αισθητικά και απλά το λέμε μεταξύ μας. Πως π.χ. δεν μας αρέσουν οι διαφημίσεις των jumbo ή δεν μας άρεσει εκείνο το αηδιαστικό σύνολο trailer του αντ1 πριν κανα χρόνο και το σχολιάζαμε. Δεν βλέπω τι σε παραξένεψε. Οι προσβολές και η έλλειψη σεβασμού στις διαφορετικές προτιμήσεις του άλλου δεν είναι απόψεις. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις την διαφορά . Ε δυστυχώς ή ευτυχώς οτιδήποτε δεν αρέσει σε μας, θα αρέσει σε κάποιους άλλους, οπότε αν επισημάνουμε την μη αρέσκειά μας για κάτι είναι αυτομάτως προσβολή?
bluesattack Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν μιλάω για την διασκέδαση μιλάω για την εμμονή με αυτή τη μέρα. Οποτεδήποτε μπορεί κανείς να διασκεδάσει. Eτσι ομως ?
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή. Δεν πρόκειται για το τράβηγμα κάποιου ζοριού ή έκκρισης χολής όπως είπες. Είναι κάτι που δεν αρέσει σε κάποιους αισθητικά και απλά το λέμε μεταξύ μας. Πως π.χ. δεν μας αρέσουν οι διαφημίσεις των jumbo ή δεν μας άρεσει εκείνο το αηδιαστικό σύνολο trailer του αντ1 πριν κανα χρόνο και το σχολιάζαμε. Δεν βλέπω τι σε παραξένεψε. Ε δυστυχώς ή ευτυχώς οτιδήποτε δεν αρέσει σε μας, θα αρέσει σε κάποιους άλλους, οπότε αν επισημάνουμε την μη αρέσκειά μας για κάτι είναι αυτομάτως προσβολή? Μπορούμε να εκφράσουμε αυτό που μας αρέσει και αυτό που δεν μας αρέσει με πολλούς τρόπους, ούτε εμένα μου αρέσει να ντύνομαι τις απόκριες αλλά δεν θα βγω να πω ότι οποίος το κάνει μοιάζει με καραγκιόζη. 1
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Eτσι ομως ? Χαχαχα μιας και το έθιξες να πω και κάτι άλλο. Θεωρώ όλα αυτά που γίνονται κακή αντιγραφή του κλίματος του Ρίου. Με το ζόρι να υιοθετήσουμε τις παραδόσεις τις Βραζιλίας.
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Γιατί έπρεπε ο χριστιανισμός να επιβληθεί κάπως στους ανθρώπους που κατοικούσαν στον χώρο που σήμερα ονομάζουμε Ελλάδα. Βασικά δε νομίζω οτι έχει σχέση ο Χριστιανισμός με τις απόκριες. Μπορει να υπάρχει συνδεση λογω του τριωδίου, αλλά οι απόκριες προέρχονται απο αρχαιες Διονυσιακές εορτές. 1
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Βασικά δε νομίζω οτι έχει σχέση ο Χριστιανισμός με τις απόκριες. Μπορει να υπάρχει συνδεση λογω του τριωδίου, αλλά οι απόκριες προέρχονται απο αρχαιες Διονυσιακές εορτές. Στις Διονυσιακές γιορτές χτυπάγανε και τούζες. Ούτε αυτό σωστά!! 2
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Στις Διονυσιακές γιορτές χτυπάγανε και τούζες. Ούτε αυτό σωστά!! Και όλοι κυκλοφορούσαν με φαλλούς (σύμβολο γονιμότητας εκείνη την εποχή..)
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Και όλοι κυκλοφορούσαν με φαλλούς (σύμβολο γονιμότητας εκείνη την εποχή..) Α γεια σου. Δεν ντυνόσαντο καουμπόυδες.. 1
bluesattack Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Βγαλτο εξω Q..αμα δυσανασχετεις με την Αγρια δυση Τι ντυθηκες ? Φαλλοκρατης Αν και συμφωνω , οι καουμπουδες ειναι φλωρακια.Ο σωστος ο ανδρας ντυνεται απατσι
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Βγαλτο εξω Q..αμα δυσανασχετεις με την Αγρια δυση Τι ντυθηκες ? Φαλλοκρατης Αν και συμφωνω , οι καουμπουδες ειναι φλωρακια.Ο σωστος ο ανδρας ντυνεται απατσι Ο σωστός ο άντρας ντύνεται γυναίκα γιατί δεν έχει κόμπλεξ.
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ξεπερασμένο ρε... Σίγουρα, απλώς λέω ότι άμα είσαι σίγουρος για το ποιος είσαι ( ) δεν μασάς
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Στις γιορτινές ημέρες η κοινωνία εμφανίζει ένα πιο "κανονικό" πρόσωπο που έχουμε κρυμμένο τον υπόλοιπο χρόνο, λες και πατάμε κάποιο διακόπτη. Στη διάρκεια του καρναβαλιού είμαστε φιλικοί και πειραχτικοί με τους περαστικούς, έτσι θα έπρεπε να είμασταν κάθε μέρα. Το Μεγάλο Σάββατο είμαστε πνευματικοί, έτσι θα έπρεπε να είμασταν κάθε μέρα. Την πρωτοχρονιά αισιόδοξοι, έτσι θα έπρεπε να είμασταν κάθε μέρα. Δεν είναι το καρναβάλι παράξενο αλλά όλες οι υπόλοιπες ημέρες. Υπαρχει ομως και το αντιθετο οταν καποιος περναει χαλια γενικα εκεινες τις ημερες περναει ακομα πιο χαλια οπως πχ την πρωτοχρονια αμα δεν εχεις που να πας νιωθεις 1000 φορες χειροτερα. Βασικά δε νομίζω οτι έχει σχέση ο Χριστιανισμός με τις απόκριες. Μπορει να υπάρχει συνδεση λογω του τριωδίου, αλλά οι απόκριες προέρχονται απο αρχαιες Διονυσιακές εορτές. Εσεις οι ρωμαιοι ειχατε κατι ωραια καρναβαλια ολο παρτουζες χαχαχα Το ιδιο γεινοταν και μεχρι καποτε και στην Βενετια εχω ακουσει για τρελα οργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα