Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να μαθω οταν ψαχνουμε να αγορασουμε μια καλη καρτα γραφικων τι ακριβως κοιταμε να εχει στα χαρακτηριστικα της; Δηλαδη, κοιταμε χωρητικοτητα μνημης; τυπος μνημης (DDR3/DDR5); ταχυτητα επεξεργαστη; ταχυτητα μνημης; memory bus (bit);

Δευτερο ερωτημα, καπου διαβασα οτι αν συνδιασεις επεξεργαστη και καρτα γραφικων της AMD θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα στα γραφικα μεχρι και 75% απ' οτι καποιοι αλλοι συνδιασμοι, ισχυει κατι τετοιο;

Τριτο ερωτημα, οι επεξεργαστες που εχουν ενσωματωμενη την καρτα γραφικων αξιζει η αγορα τους ετσι ωστε να γλυτωσεις καποια χρηματα;

Και τελος, παιζει και ρολο η μητρικη σου σε αναλογια με την καρτα γραφικων;

Δημοσ.

Το για το τι κοιτάς είναι κάπως υποκειμενικό άμα θες να κάνεις farm bitcoin θα πας σίγουρα σε AMD πες τι θέλεις να  κάνεις να σου προταθεί και η κατάλληλη κάρτα

Δεν έχει καμία αν έχεις ίδια κάρτα γραφικών με cpu το ίδιο αποδίδουν 

Πάλι είναι υποκειμενικό εξαρτάτε από τι χρήση θες να κάνεις

Δεν κατάλαβα τι ρωτάς στο τέλος σε όλες τις μητρικές με pci θύρα το ίδιο αποδίδουν οι κάρτες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τον θελω για Gaming πιο πολυ να πω την αληθεια αλλα και για πιο απλα πραγματα οπως ιντερνετ, ταινιες κτλπ , Εχω μια ταση και γερνω προς AMD. Για παραδειγμα τωρα κοιταω αυτον http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559670 που εχει ενσωματωμενη την καρτα γραφικων. Αλλα δεν καταλαβαινω και πολυ απο την περιγραφη που δινουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το υπόλοιπο στήσιμο θα το κάνω εγώ, απλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα όσο αναφορά τις κάρτες γραφικών. Η προηγούμενη που είχα ήταν η sapphire HD 7850 2GB GDDR5 με συνδυασμό επεξεργαστή τον Intel core i5.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποια θεωρείται καλύτερη κάρτα γραφικών από τις παρακάτω;

RADEON HD 7560D GRAPHICS

RADEON HD 7660D GRAPHICS

RADEON HD 8550D GRAPHICS

RADEON HD 8570D GRAPHICS

RADEON HD 8650D GRAPHICS

RADEON HD 8670D GRAPHICS

Δημοσ.

Το υπόλοιπο στήσιμο θα το κάνω εγώ, απλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα όσο αναφορά τις κάρτες γραφικών. Η προηγούμενη που είχα ήταν η sapphire HD 7850 2GB GDDR5 με συνδυασμό επεξεργαστή τον Intel core i5.

Αυτα που ειχες δεν εχουν καμια σχεση με αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559670

καταρχην αν θες GAMING μην παρεις τον http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559670 ειναι για πολυ Light πραγματα.

Πες μας ποσα διαθετεις και τι παιχνιδια θες να παιζεις...αλλιως δεν κανουμε δουλεια!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπον καταρχας, υπαρχει οθονη οπως επισης και DVD, Keyboard/mouse και HDD. Οποτε χρειαζομαι μονο το κουτι χωρις σκληρο δισκο μεσα και οπτικο μεσο.

Σιγουρα δεν σκεφτομαι να φτιαξω κατι τετοιο μιας και τα λεφτα ειναι πιο λιγα που διαθετω. Μιλαμε για 300-350 ευρω. Αν βγει και πιο φθηνα ακομα καλυτερα. Για αυτο και σκεφτηκα ο επεξεργαστης να εχει ενσωματωμενη την καρτα γραφικων ετσι ωστε να μην βαλω χρηματα για καποια εξτρα καρτα γραφικων

τι παιχνιδια θες να παιζεις...

Τα παιχνιδια που παιζω ειναι Tomb Raider, Resident Evil, Need for Speed, και γενικα παιχνιδια ιδιας κατηγοριας. Μου αρεσουν τα παιχνιδια 3ου προσωπου κυριως.

Επισης αν θα βαλω καρτα γραφικων εξτρα σκεφτομαι για αυτην http://www.e-shop.gr/product?id=PER.516470

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά δεν έχεις και πολλές επιλογές πιστεύω το πιο ιδανικό θα ήταν ένας Α10 λογικά θα μπορείς να τα παίζεις στα low/mid δεν σου λέω σίγουρα όμως 

Σε αυτά τα λεφτά δεν έχεις και πολλές επιλογές πιστεύω το πιο ιδανικό θα ήταν ένας Α10 λογικά θα μπορείς να τα παίζεις στα low/mid δεν σου λέω σίγουρα όμως 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το pc με την 7850 το έχεις ? Φτιάχνεις pc για άλλον ? Τι θέλεις να κάνεις ?

Όχι δεν το έχω αυτό το pc δυστυχώς, το έχω δώσει, και όχι δεν θέλω να φτιάξω pc για άλλον, για μένα θα το κάνω.

Καταρχάς, η κάρτα γραφικών ενσωματωμένη στον επεξεργαστή ή ξεχωριστά; Τι λέτε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν παίζεις ελαφριά παιχνίδια κυρίως ειδικά στο budget σου μπορείς να στραφείς σε apu.Τροφοδοτικό,οθόνη ποιά έχεις;

Apu τι εννοείς; Τροφοδοτικό δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο σκληρός δίσκος και οπτικό μέσο. Από οθονη έχω μια monitor tv 37" full hd.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όσο πιο πολλά memory bus (bit) τόσο καλύτερες δεν είναι οι κάρτες; Δηλαδή να προτιμήσω μια που έχει 192bit ή 256bit αντί τα 128bit;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...