xalkias99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Πριν απο λιγο καιρο κατέβασα το Thief στο υπολογιστη μου και το εκανα εγκατασταση. Οταν το ανοιγω τον Launcher του παιχνιδιου μου βγαζει επιλογες για να το τρεξω στα 64 bit η στα 32 bit οπως και επισης σε γραφικα , αναλυση κτλ που θελω να το τρεξω . Επελεξα εγω το 64 εφοσον εχω 64 bit συστοιμα και αρχικα επελεξα στα Medium γραφικα για να τρεξω το παιχνιδι. Ομως κολουσε υπερβολικα και ετσι τσεκαρα τα fps αλλα δεν υπηρχε προβλημα... ηταν περιπου στα 25-45 fps και το παιχνιδι συνεχιζε να κολαει. Ομως οταν το ετρεξα στο 32 bit το παιχνιδι σταματισε να κολαει οπως και τα fps σχεδον ιδια με πριν κανενα προβλημα με αυτα . Καμιά ιδεα τι να κανω ή τι μπορει να φταιει. Windows 7 Intel Pentium G860 GTX 650 1 GB 8 GB ram 1333 1366 x 768
vagelis81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Nα σου βρω λυση στο προβλημα σου δε μπορω αλλα πληροφοριακα θελω να σου πω (θα δεις οτι ετσι θα σου πουνε και τα υπολοιπα παιδια) οτι πρωτον δε ποσταρουμε θεματα στο φορουμ που εχουν να κανουν με παιχνιδια που κατεβασαμε,και δευτερον οτι ακομα και αν το θεμα ηταν οκ θα επρεπε να μπει στην ηδη υπαρχουσα ενοτητα που εχει ξεκινησει για το thief και οχι να ξεκινησεις νεο θεμα.
sistah Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν εχει σχεση απο που το κατεβασε, εφ'οσον δεν εδωσε links απο πειρατικα sites ειναι μια χαρα.Μην λετε οτι θελετε.
xalkias99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 καλα καμια λύση στο προβλημα μου υπαρχει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα