Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω στην HTML να κάνω ένα popup το οποίο το παράθυρο που θα ανοίγει o browser θα δείχνει αυτό που θέλω εγώ. Δηλαδή δεν θελω το popup να ανοίγει στην κορυφή της σελίδας αλλά λίγο ποιο κάτω. 

Πως γίνετε αυτό? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?  Για να μην μπερδευτείτε δεν εννοώ το top,left position του

παραθύρου στην οθόνη αλλά τα coordinates μέσα στο καινούριο παράθυρο. 

Επεξ/σία από Mr.Etherium
  • Moderators
Δημοσ.

Όπως δείχνει και το παράδειγμα του defacer, ο πιο εύκολος τρόπος είναι με anchors/bookmarks.

Πχ δες εδώ στο section HTML Links - The id Attribute, πώς δημιουργείς το anchor, και πως το καλείς sσε link από άλλη σελίδα (ή από την ίδια)

http://www.w3schools.com/html/html_links.asp

Δημοσ.

Όχι καμία σχέση. To popup που θα ανοίγει θα ρυθμίζετε αυτόματα εκεί που το θέλω απο το προηγούμενο page.

Μέσα απο το popup δεν υπάρχει δυνατότητα για ρύθμιση. Αυτό θα πρέπει να γίνετε απο πριν.

To παράθυρο που θα ανοίγει δεν θα είναι δικιά μου σελίδα για να ρυθμίσω το anchor. 

Ξέρω ότι μπαίνω σε νερά jquary, javascript. όμως δοκίμασα ScrollTo(), Scrollby() και δεν τα κατάφερα ακόμα. 

Δημοσ.

Ε αμα δεν έχεις έλεγχο της HTML του popup (δεν το ανέφερες αυτό) τότε προφανώς θα πρέπει να καταφύγεις σε scroll με javascript. Πάντως αν υπάρχει anchor ήδη εκεί που θες απλά βάζεις το id του στο #fragment της URL όπως είπαμε παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...