kellybel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατι ενω εχω ενα usb 8gb που ειχα μεσα κανονικα αρχεια τοσης χωρητικοτητας ξαφνικα ενω τα εχω σβησει ολα μου δειχνει συνεχως πως το usb εχει ελευθερα μονο 3,7 gb ενω ουσιαστικα είναι αδειο?Του εκανα εκκαθαριση αλλα δεν αλλαξε κατι...
flik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δε ξέρω αν με το εκκαθαριση εννοείς διαμόρφωση, αλλά αν δεν έκανες διαμόρφωση με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο της usb κάνε. Βάλε εκεί όλες τις επιλογές σε προεπιλογή.
veteranos123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν το stick είναι σε μορφή fat 32 πρέπει το κάθε αρχείο που μεταφέρεις να είναι μέχρι 4gb. Κάντου διαμόρφωση και εκεί που λέει fat 32 επέλεξε ntfs και το πρόβλημα θα λυθεί. Να ξέρεις όμως ότι μπορεί να μην παίζει σε κάποιες τηλεοράσεις. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από veteranos123
arc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Γιατι ενω εχω ενα usb 8gb που ειχα μεσα κανονικα αρχεια τοσης χωρητικοτητας ξαφνικα ενω τα εχω σβησει ολα μου δειχνει συνεχως πως το usb εχει ελευθερα μονο 3,7 gb ενω ουσιαστικα είναι αδειο?Του εκανα εκκαθαριση αλλα δεν αλλαξε κατι... Τι εννοείς εκκαθάριση. Σε τι λειτουργικά το χρησιμοποίησες; Πάρε τα αρχεία που σου είναι χρήσιμα και κάνε πλήρη διαμόρφωση (ελληνιστί format) και μετά δες αν εχεις σωστή χωρητικότητα και πες μας. Από τις απαντήσεις θα φανουν διάφορα που θα εξηγήσουν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν το stick είναι σε μορφή fat 32 πρέπει το κάθε αρχείο που μεταφέρεις να είναι μέχρι 3gb Μέχρι 4GB. Και ο συνολικός ελεύθερος χώρος που όπως μας λέει, αναφέρει το λειτουργικό ότι είναι διαθέσιμος, δεν έχει καμμία σχέση με το όριο στο μέγεθος αρχείων που μπορεί να δεχτεί ένα μέσο που είναι φορμαρισμένο σε FAT32... Γιατι ενω εχω ενα usb 8gb που ειχα μεσα κανονικα αρχεια τοσης χωρητικοτητας ξαφνικα ενω τα εχω σβησει ολα μου δειχνει συνεχως πως το usb εχει ελευθερα μονο 3,7 gb ενω ουσιαστικα είναι αδειο?Του εκανα εκκαθαριση αλλα δεν αλλαξε κατι... ...υπάρχει περίπτωση να είναι χωρισμένο σε 2 "διαμερίσματα" το φλασάκι;
veteranos123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέχρι 4GB. Και ο συνολικός ελεύθερος χώρος που όπως μας λέει, αναφέρει το λειτουργικό ότι είναι διαθέσιμος, δεν έχει καμμία σχέση με το όριο στο μέγεθος αρχείων που μπορεί να δεχτεί ένα μέσο που είναι φορμαρισμένο σε FAT32... Ops sorry λάθος μου. Νόμιζα ότι προσπαθούσε να μεταφέρει κάποιο μεγάλο αρχείο και του έλεγε ότι δεν έχει χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα