Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ψάχνω εδώ και αρκετή ώρα κάποιο Wordpress Plugin με Social Media Buttons (FB,Twitter etc), ωστόσο θέλω να μου δίνει την δυνατότητα να εμφανίζω τα share buttons στα latest άρθρα που εμφανίζονται στο Home Page. Ότι βρήκα στο google δεν είχε την δυνατότητα να εμφανίζει κουμπιά στα άρθρα της αρχικής σελίδας, παρά μόνο στα Post Page.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το Simple Share Buttons Adder. Δεν είναι και τέλειο, αλλά κάνει αυτό που θέλεις.

Ε όχι... ήταν ένα από τα τελευταία και όταν το είδα το απέρηψα... lol ty

Θα τα τσεκάρω και αυτά να δω πιο είναι καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Ε όχι... ήταν ένα από τα τελευταία και όταν το είδα το απέρηψα... lol ty

Επειδή δεν κάνει το συγκεκριμένο που ζήτησες στο συγκεκριμένο topic, ή για άλλους λόγους; Είναι τόσο χάλια δηλαδή;

Δημοσ.

Επειδή δεν κάνει το συγκεκριμένο που ζήτησες στο συγκεκριμένο topic, ή για άλλους λόγους; Είναι τόσο χάλια δηλαδή;

Το απέρρηψα γιατί βαρέθηκα :S Είχα κατεβάσει τόσα που φαντάστηκα ότι κάνω λάθος και μπήκα εδώ για να πάρω λίγο φως.

Δημοσ.

Αν θέλεις δοκίμασε το πρόσθετο από το Share this ή αν εγκαταστήσεις το Jetpack πάλι έχεις τις δυνατότητες που ψάχνεις

Δημοσ.

Τελικά δεν έφταιγαν τα plugins... Πολλά είναι που κάνουν αυτή τη δουλειά απλά το Theme που χρησιμοποιώ δεν είναι πολύ φιλικό. Μόνο χειροκίνητα κατάφερα να βάλω buttons (έστω php shortcodes, αλλά και πάλι χειροκίνητα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...