Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Είναι λίγο χαζό αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να είμαι 100 % σίγουρος . Έχω έναν δίσκο εσωτερικό που τον έχω αποσυνδέσει και είναι μέσα στο συρτάρι του γραφείου μου . Πάνω σε αυτόν έχω τοποθετήσει 2 εξωτερικούς που έχω USB . Υπάρχει περίπτωση να πάθουν κάτι κάποιος από αυτούς λόγω του ότι είναι τοποθετημένοι ο ένας πάνω στον άλλον ; ή να μην ανυσηχώ ;

Δημοσ.

μόνο εάν καταλαθος χτυπήσουν μεταξύ τους τι φοβάσαι μην ο ενός μαγνητίσει τον άλλον όχι άλλα εάν δεν τούς χρειάζεσαι πούλησε τους  έχω μια ντουλάπα δίσκους ο ένας πάνω στον άλλο ουδέποτε είχα το παραμικρό 

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν τους κοπανάς τον έναν πάνω στον άλλον δεν έχεις πρόβλημα,εγώ πάντως έχω έτσι αρκετούς δίσκους εδώ και χρόνια και όποτε βάζω κάποιον δουλεύουν κανονικά.

Μόνο προσοχή πως τον πιάνεις τον εσωτερικό  δεν κάνει να ακουμπάς την πλακέτα που έχει αφού αν πάρει στατικό ηλεκτρισμό χαλάει. 

Δημοσ.

ο εσωτερικος εχει 40.000 φωτογραφιες της κορης μου .... αυτος με ΚΑΙΕΙ βασικα . Ο ενας εξωτερικος εχει Backup του εσωτερικου και ο άλλος είναι ασχετος . Οποτε τους χρειαζομαι :) Μπορω να κοιμαμε υσηχος λοιπον :)

Δημοσ.

ήσυχος από καταστροφή αλλά από  καταστροφή  από πτώση όχι γιαυτό θα πρότεινα τον εσωτερικό να τον βάλεις μέσα σε   φυσαλίδες θα είσαι οκ 100% Link.png Site: φυσαλίδες η και κάτι τέτοιο θα ήταν κάλο Link.png Site: δες

Δημοσ.

ήσυχος από καταστροφή αλλά από  καταστροφή  από πτώση όχι γιαυτό θα πρότεινα τον εσωτερικό να τον βάλεις μέσα σε   φυσαλίδες θα είσαι οκ 100% Link.png Site: φυσαλίδες η και κάτι τέτοιο θα ήταν κάλο Link.png Site: δες

Φυσαλίδες;;;;

Αυτές είναι φυσαλίδες!!!!

φυσαλίδες

:-D

• Like 1
Δημοσ.

ο εσωτερικος εχει 40.000 φωτογραφιες της κορης μου .... αυτος με ΚΑΙΕΙ βασικα . Ο ενας εξωτερικος εχει Backup του εσωτερικου και ο άλλος είναι ασχετος . Οποτε τους χρειαζομαι :) Μπορω να κοιμαμε υσηχος λοιπον :)

Παρε για τον εσωτερικο μια τετοια θηκη αν θες για περισσοτερη ασφαλεια.

Δημοσ.

εχω παρομοια θηκη . Τον εσωτερικο ειδικα τον συνδεω περνω το backup από τις φωτογραφιες του κάθε μηνα και τον αποσυνδεω ξανα μεχρι τον επομενο μηνα .... Οποτε θεωρητικα είναι ασφαλεστερος .

Δημοσ.

...από τη στιγμή που έχει κάνει αντίγραφα του σκληρού στον USB, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Κίνδυνος υπάρχει μόνο σε περίπτωση φωτιάς ή σεισμού - αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, απλώς κοίτα να βγάλεις έγκαιρα την κόρη σου έξω, και άσε τους δίσκους...

Δημοσ.

Και θεωρητικά όταν κρατάς backup από ένα δίσκο, δε το κρατάς στο ίδιο σημείο με τον αρχικό δίσκο :P (για προστασία από φυσικές καταστροφές όπως αναφέρθηκε πιο πάνω). Βέβαια εσένα λογικά σε νοιάζει μη χαλάσει κάποιος δίσκος, οπότε είσαι καλυμμένος κι έτσι τώρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...