Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται από την τσέπη και τις ανάγκες του καθενός καθώς και το σύστημα στο οποίο θα το χρησιμοποιήσει.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένας άνθρωπος που θα δώσει 140€ για τροφοδοτικό 750-850W για να κάνει crossfire ανήκει στους enthusiasts. Πολύ δύσκολα θα το κρατήσει πάνω από 5 χρόνια (το βλέπω καθημερινά στις αγγελίες :-D).

Δημοσ.

προσωπικα θα το κρατησω μεχρι να πεθανει το τροφοδοτικο εκτος μεχρι τοτε γινουνε τα 1500 watt πιο casual!!!
ευχαριστω για την βοηθεια σας τις επομενες μερες που πληρωνομαι θα ζυγισω τα παντα κ θα σας πω τι τσιμπησα!

Δημοσ.

Εγώ μετα απο παράθεση των παιδιών πήρα το cooler master v700 , θα το στησω σε καμια βδομάδα, κ ελπίζω να είμαι ικανοποιημένος :)

• Like 5
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα κ παλι τελικα κατεληξα σε κατι πολυ πιο δυνατο...κερδισα κατι λεφτα στο στοιχημα και οποτε επενδυσα
σε corsair ax860 απο το e-shop!!! 
ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!!

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι προσωπικες γνωμες λετε, τι ειναι κακο και τι καλο κλπ.. Εγω αν με ρωτουσε καποιος θα ελεγα οτι 135 ευρω για τροφοδοτικο ειναι πεταμενα λεφτα, οπως επισης και οι 2 280χ γιατι η δουλεια γινεται και με 1 εκτως και αν θελεις να εντυπωσιασεις τιποτα νερντουλες με καλα benchmarks τοτε ακομα χειροτερα πεταμενα λεφτα x5.

Οταν ο enthusiast αγοραζει πανακριβα εξαρτηματα που στην ουσια ειναι overkill αυτο ξες γιατι ειναι πεταμα χρηματων, γιατι σε 2-3 χρονια αυτα που πληρωσε αυτος 1800 ευρω θα ειναι trash.. και αντε να παει παλι απο την αρχη να πληρωσει λεφτα για μαλακιες. Εκτως και αν ο μπαμπακας πληρωνει, τοτε NP.

Been there, done that.. and then i grew up :-D :-D

Και τζαμπα μαλωνετε, η δουλεια γινεται και με το ενα και με το αλλο.

Δημοσ.

καλησπερα κ παλι τελικα κατεληξα σε κατι πολυ πιο δυνατο...κερδισα κατι λεφτα στο στοιχημα και οποτε επενδυσα

σε corsair ax860 απο το e-shop!!! 

ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!!

Που πήγαν τα χρήματα από το στοίχημα ε  :) Άριστο πάντως το τροφοδοτικό.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε Millenium επιασα κατι καλες τριαδες το σουκου κ λεω ας τα χωσω τωρα που τα χω... ακουσα κ πολυ καλα λογια κ με σκοπο στο μελλον να γινει ενα καλο crossfire ειπα να το παρω.σιγουρα ειναι ακριβουτσικο....αλλα λεω χτυπα το τωρα που μπορεις.
μια καλη gpu (χαλβαδιαζω την r9 280x toxic παει ταμαμ με την μητρικη ΛΟΛ) αλλα ειναι ακριβη καπως και ειμαι full comple (μεχρι τοτε θα πορευθω με την ONBOARD HELL YEAHHH)

φιλε trilobyter πεταμενα λεφτα στο τροφοδοτικο δεν ειναι για κανεναν λογο,πιστευω ειναι επενδυση για το μελλον,την εχω πατησει 2 φορες με τροφοδοτικο στο παρελθον απο κατι γρηγορες λυσεις,το τελευταιο coolermaster που πηρα ειναι καλο αλλα ειναι πολυ μικρο κ δε μπορει να σηκωσει το νεο pc που χτιζω κομματι-κομματι εδω κ μηνες.
πιστευω τροφοδοτικο-cpu-gpu-mobo αυτη η τετραδα ειναι τα σημαντικοτερα κ πρεπει παντα αναλογα τις αναγκες να επιλεξει κανεις οτι καλυτερο τον παιρνει οικονομικα.

Ολοι προσωπικες γνωμες λετε, τι ειναι κακο και τι καλο κλπ.. Εγω αν με ρωτουσε καποιος θα ελεγα οτι 135 ευρω για τροφοδοτικο ειναι πεταμενα λεφτα, οπως επισης και οι 2 280χ γιατι η δουλεια γινεται και με 1 εκτως και αν θελεις να εντυπωσιασεις τιποτα νερντουλες με καλα benchmarks τοτε ακομα χειροτερα πεταμενα λεφτα x5.

Οταν ο enthusiast αγοραζει πανακριβα εξαρτηματα που στην ουσια ειναι overkill αυτο ξες γιατι ειναι πεταμα χρηματων, γιατι σε 2-3 χρονια αυτα που πληρωσε αυτος 1800 ευρω θα ειναι trash.. και αντε να παει παλι απο την αρχη να πληρωσει λεφτα για μαλακιες. Εκτως και αν ο μπαμπακας πληρωνει, τοτε NP.

Been there, done that.. and then i grew up :-D :-D

Και τζαμπα μαλωνετε, η δουλεια γινεται και με το ενα και με το αλλο.

Που πήγαν τα χρήματα από το στοίχημα ε  :) Άριστο πάντως το τροφοδοτικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...