Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει η μετάβαση από το mini 1 στο retina;είμαι ένας απλός χρήστης και δεν είμαι γραφίστας αλλά μου μπαίνει ώρες ώρες ο διαβολος και μου λέει να σκάσω την 400 άρα για να απολαύσω την ευκρίνεια της retina.τι να κάνω.να σημειώσω πως αγόρασα το μίνι 1 εδώ και ένα μήνα.ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το απλό μίνι ,δε με συμφέρει να το πούλησω,αλλά και ο πειρασμός του 2......τι με συμβουλεύετε;

Δημοσ.

θα ελεγα οτι θα πρεπε να αγορασεις το 2 εξαρχης ,ειμαι κατοχος του εδω και καιρο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και σε αυτονομια και ευκρινεια και ταχυτητα,το 1 ειναι αντιστοιχο του ipad 2 ,ωστοσο μια και αγορασες το 1 μην τρελαινεσαι την ιδια δουλεια κανουν και σε καμια δεν αξιζει να το σκοτωσεις για να παρεις το retina προσωπικα σου συστηνω να ευχαριστηθεις οτι πηρες μια και τις ιδιες εφαρμογες τρεχουν και δεν θα χαθει και ο κοσμος για 3-4 δευτερολεπτα καθυστερηση

Δημοσ.

Αξίζει η μετάβαση από το mini 1 στο retina;είμαι ένας απλός χρήστης και δεν είμαι γραφίστας αλλά μου μπαίνει ώρες ώρες ο διαβολος και μου λέει να σκάσω την 400 άρα για να απολαύσω την ευκρίνεια της retina.τι να κάνω.να σημειώσω πως αγόρασα το μίνι 1 εδώ και ένα μήνα.ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το απλό μίνι ,δε με συμφέρει να το πούλησω,αλλά και ο πειρασμός του 2......τι με συμβουλεύετε;

Απολαυσε το,φυλαξε τα λεφτα σου και σε κανενα,εναμιση χρονο που θα το αλλαξεις,θα βγει μακραν καλθτερο ipad απο το 2!
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αξίζει η μετάβαση από το mini 1 στο retina;

Δεν είναι πειρασμός,είναι μαύρο χάλι το νέο μίνι.Έχει άθλια οθονη με αρκετά προβλήματα.Αν το αλλάξεις προτίμησε το iPad air.Είναι πιο ελαφρύ από το 4.Η οθόνη του είναι άψογη ενώ το μίνι υστερεί στην οθόνη,σε σχέση με το air πάντα.Αν μπορείς συγκρινε τις οθόνες και των δύο.Αν έπαιρνα τώρα ένα θα διάλεγα το air από το νέο mini με κλειστά τα μάτια.Αφού θα πουλήσεις το παλιό καλύπτεται και μέρος της διαφοράς τιμής.Δοκίμασα αλλά δεν πήρα (δεν παίρνει το calibre,είναι γελοία η υποστήριξη στυλου για σημειώσεις σε σχέση με ένα wacom digitizer,κι αν παραβλεψεις την έλλειψη USB πρέπει κάθε φορά για ένα απλό αρχείο να υποφέρεις τον καρκίνο το itunes).

Το air πάρε αν αναβαθμίσεις.Το ότι είναι τόσο σκ..α η οθόνη του είναι επίτευγμα του ελέγχου προϊόντων της apple και της LG που με τα προβλήματα μεγάλου αριθμού igzo panels κατέστρεψε μεγάλο αριθμό προϊόντων,από ταμπλετ μέχρι φορητούς.Βγάζει ανομοιογένεια στα χρώματα κι αυτό το άθλιο ghosting που γίνεται πιο έντονο με τον καιρό.Ήμουν έτοιμος να παρω το Thinkpad yoga ( σχεδόν όλα έχουν το ίδιο πρόβλημα με την οθονη της LG) κι ευτυχώς το είδα τελευταία στιγμή.

Το air δεν έχει αυτό το πρόβλημα σε ίδια συχνότητα ( έγινε καλύτερος έλεγχος ενώ το mini retina το βγάλανε βιαστικά στην αγορά) ενώ αν ψάξεις από Google τα δοκιμαστικά της displaymate θα δεις ότι άξιζει το air από το μίνι.

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που όπως λες σε καλύπτει αυτό που έχεις ποιος ο λόγος να αλλάξεις; 

Ξεζούμισε αυτό που έχεις και όταν δεις οτι οι ανάγκες σου απαιτούν αναβάθμιση προχωράς στην αγορά νέας συσκευής.

Μια χαρά είναι η οθονούλα του mini, μην γίνεσαι θύμα του μάρκετινγκ.

Δημοσ.

Τελικά έδωσα το mini σε συγγενικό μου προσωπο και πήρα το nexus 7 2.η διάφορα στην απεικονιση είναι τεραστια υπέρ του nexus φυσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...