samniotis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Την πήρα και γώ απο την γνωστή προσφορά του πλαίσιου... έχω θέμα με την αναμονή...όταν βάζω σε αναμονή το pc κάποιοες φορές αντί να μπεί και η οθόνη, βγάζει μνμ να επιλέξω άλλη πηγή! άλλες όταν ξυπνάω το pc η οθόνη παραμένει κλειστή και πρέπει να την ανοίξω απο το remote! Εννοείται ότι όταν είχε κλείσει ήταν στο κανάλι του pc είναι κάποια ρύθμιση?
Zergoulini Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ετσι συμπεριφερονται ολες οι Monitor TV. Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση. Οποτε καθε φορα που θες να κλεισεις\αναμονη το PC, να κλεινεις απο το Remote την οθονη. Δεν ειναι καποιο προβλημα αυτο, ετσι λειτουργουνε. Επισεις πες μου λιγο επειδη ενδιαφερεται ενας ξαδερφος μου για να την παρει. Πως ειναι απο χρωματα? Απο Bleeding πως παει? Γενικα εισαι ευχαριστιμενος?
skoulas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ετσι συμπεριφερονται ολες οι Monitor TV. Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση. Οποτε καθε φορα που θες να κλεισεις\αναμονη το PC, να κλεινεις απο το Remote την οθονη. Δεν ειναι καποιο προβλημα αυτο, ετσι λειτουργουνε. Νομιζω οτι κανεις λαθος...Εχω την LG M2352D και οταν το pc μπαινει σε αναμονη ακολουθει και η οθονη (το φωτακι αντι για κοκκινο -οταν ειναι κλειστη η οθονη- γινεται πορτοκαλι που σημαινει οτι ειναι στην αναμονη...) Για 2-3 δευτερολεπτα εμφανιζεται μηνυμα "ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ" και στην συνεχεια μπαινει σε αναμονη και "ξυπναει" ξανα μαζι με το pc...Ετσι συμπεριφεροταν απο την πρωτη ημερα οποτε δεν μπορω να ξερω αν ηταν καποια ρυθμιση...
Zergoulini Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι κανεις λαθος...Εχω την LG M2352D και οταν το pc μπαινει σε αναμονη ακολουθει και η οθονη (το φωτακι αντι για κοκκινο -οταν ειναι κλειστη η οθονη- γινεται πορτοκαλι που σημαινει οτι ειναι στην αναμονη...) Για 2-3 δευτερολεπτα εμφανιζεται μηνυμα "ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ" και στην συνεχεια μπαινει σε αναμονη και "ξυπναει" ξανα μαζι με το pc...Ετσι συμπεριφεροταν απο την πρωτη ημερα οποτε δεν μπορω να ξερω αν ηταν καποια ρυθμιση... Ειχα 3 Monitor-TV και τα 3 δεν κλεινανε οταν εκλεινα το PC. Κοιτα αν υπαρχει τοτε ρυθμιση μεσα απο την οθονη. Ψαξε για χρονος αναμονης χωρις σημα ή κατι τετοιο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2014 από Zergoulini
samniotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αυτό που λέει ο φίλος skoulas το κάνει, απλά όποτε της αρέσει - μάλλον εξαρτάται απο τα κέφια της! χωρίς να έχω πειράξει τίποτα, ή θα μπεί σε αναμονή και η οθόνη μαζί με το pc ή απλά θα ψάχνει για σήμα! Δέν ξέρω αν φταίει το ότι είναι συνδεδεμένη με hdmi, μήπως συμπεριφέρεται καλύτερα με hdmi->dvi καλώδιο...
skoulas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Με HDMI την εχω συνδεσει και εγω...Εμενα μπαινει ΠΑΝΤΑ στην αναμονη ειτε το pc μπει στην αναμονη ειτε κλεισει... Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οταν την χρησιμοποιω σαν Monitor και εχω και το PIP (picture in picture) ωστε να βλεπω τηλεοραση,οταν κανω τερματισμο στο pc συνεχιζει να δειχνει για 2-3 δευτερολεπτα το καναλι που παρακολουθουσα και μετα μπαινει στην αναμονη...Οταν ανοιξω ξανα το pc η οθονη ξυπναει αλλα χωρις PIP...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα