Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα τα φωτα σας!!! εβαλα 20 ευρω στη καρτα να παρω κατι απο ebay, κ επειδη μαλλον δεν εφτανε το ποσο μου εβγαλε πως δεν μπορει να προχωρησει στην αγορα και το δοκιμασα λιγες φορες ακομα με αποτελεσμα για την καθε φορα που το επιχειρουσα να μου δεσμευει το paypal με 1 ευρω καθε φορα! και τωρα απο 20 που ειχα μ εχει παει στα 16! να επικοινωνισω με paypal? σε περιπτωση που πεταχτω σε ΑΤΜ και βαλω αλλα 10 ευρω, θα μου φαει τα 4 ευρω που εχουν δεσμευτει για καθε φορα που προσπαθουσα να αγορασω το προιον?ή θα μου επιστραφουν κανονικα? ευχαριστω!

Δημοσ.

Για να αγοράσεις πρεπει πρωτα να κανεις verification (να επιβεβαιώσεις) την καττα σου στο παυπαλ, πραγμα που προφανώς δεν εχεις κανει.

Δημοσ.

Εχω κανει verification κανονικα εδω κ χρονια! Κ ψωνιζω μερικες φορες, απλα αυτη τη φορα νομιζα πως ειχε κολλησει κ προσπαθησα 4 φορες και τελικα δεν ηταν επαρκη τα λεφτα και για καθε φορα που προσπαθουσα να αγορασω το προιον μου το δεσμευε το paypal με 1 ευρω!και απο 20 που ειχα στη καρτα μ λεει οτι εχει 16 και τα υπολοιπα 4 σε δεσμευση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...