pigos23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιαΒασικα ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα ποτε ακουστικα οποτε ψηθηκα να παρω για το home cinema μου γιατι πολλες φορες που κοιμουνται οι γονεις μου στην ουσια το εχω πολυ χαμηλαΘελω να βλεπω τις ταινειες μου δλδ ασυρματα με surround ηχο.Το setup μου περιλαμβανει πολυκαναλο ενισχυτη,την tv κ τις ταινειες mkv τις βλεπω μεσω ενος western digital media playerΥπαρχει καποια προταση με maximum τα 150€ που να εχτε υποψη σας;
pigos23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Για την ιστορια πηρα τα pulse της sony που κανουν τοσο για το ps4/psvita μου αλλα μπορουν να μεταφερουν κ ασυρματα οποιοδηποτε ηχο απο πηγη που εχει phone out μεσω της aux υποδοχης του usb dongle Αρα θα με καλυπτει μια χαρα κ για ταινιες!!!!!
vrwmiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Για την ιστορια πηρα τα pulse της sony που κανουν τοσο για το ps4/psvita μου αλλα μπορουν να μεταφερουν κ ασυρματα οποιοδηποτε ηχο απο πηγη που εχει phone out μεσω της aux υποδοχης του usb dongle Αρα θα με καλυπτει μια χαρα κ για ταινιες!!!!! Δώσελινκ
pigos23 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα http://www.ebw.gr/el/product/89544/Sony-PULSE-Wireless-Stereo-Headset-0711719258735-PS719258735 Εκτος των αλλων οπως ειπα παραπανω κορυφαιο ατου τους κ ο κυριοτερος λογος που τα πηρα ειναι οτι θα εχω ασύρματο ήχο από οποιαδήποτε 3.5mm πηγή Σημερα μου εστειλε μηνυμα το ebw οτι ειναι σε σταδιο αποστολης οποτε περιμενω με αγωνια κ μετα θα πω εντυπωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα