Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια
Βασικα ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα ποτε ακουστικα οποτε ψηθηκα να παρω για το home cinema μου γιατι πολλες φορες που κοιμουνται οι γονεις μου στην ουσια το εχω πολυ χαμηλα
Θελω να βλεπω τις ταινειες μου δλδ ασυρματα με surround ηχο.
Το setup μου περιλαμβανει πολυκαναλο ενισχυτη,την tv κ τις ταινειες mkv τις βλεπω μεσω ενος western digital media player
Υπαρχει καποια προταση με maximum τα 150€ που να εχτε υποψη σας;

Δημοσ.

Για την ιστορια πηρα τα pulse της sony που κανουν τοσο για το ps4/psvita μου αλλα μπορουν να μεταφερουν κ ασυρματα οποιοδηποτε ηχο απο πηγη που εχει phone out μεσω της aux υποδοχης του usb dongle

Αρα θα με καλυπτει μια χαρα κ για ταινιες!!!!!

Δημοσ.

Για την ιστορια πηρα τα pulse της sony που κανουν τοσο για το ps4/psvita μου αλλα μπορουν να μεταφερουν κ ασυρματα οποιοδηποτε ηχο απο πηγη που εχει phone out μεσω της aux υποδοχης του usb dongle

Αρα θα με καλυπτει μια χαρα κ για ταινιες!!!!!

Δώσελινκ

Δημοσ.

Η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα

http://www.ebw.gr/el/product/89544/Sony-PULSE-Wireless-Stereo-Headset-0711719258735-PS719258735

Εκτος των αλλων οπως ειπα παραπανω κορυφαιο ατου τους κ ο κυριοτερος λογος που τα πηρα ειναι οτι θα εχω ασύρματο ήχο από οποιαδήποτε 3.5mm πηγή

Σημερα μου εστειλε μηνυμα το ebw οτι ειναι σε σταδιο αποστολης οποτε περιμενω με αγωνια κ μετα θα πω εντυπωσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...