tzeslol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γειά σε όλους αγόρασα μια μητρική AsRock 970 Extreme4 την εγκατέστησα κανονικά κατέβασα τα drivers απο την σελίδα της AsRock εγκατέστησα και τα windows 7 εκεί που είμαι συνδεμένος στο ίντερνετ με καλώδιο μου δίχνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση σαν να βγάζω το καλώδιο και μετά απο λίγο επαναφέρετε κανονικά λέτε να έχει πρόβλημα η μητρική ???? ή υπάρχει κάποια λύση ?????(Δοκίμασα και τα windows 8 και δεν είχα κανένα θέμα με την σύνδεση απλά μου φαινόταν ότι αργούσε)
mixos2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα . Μου είχε τύχει και σε εμενα και μου είπαν ότι δν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Μέχρι πριν από δύο χρόνια την είχα!!!!!!
tzeslol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα . Μου είχε τύχει και σε εμενα και μου είπαν ότι δν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Μέχρι πριν από δύο χρόνια την είχα!!!!!! Ναι αλλά μου σταματάει η σύνδεση τι να κάνω για να μην το κάνει αυτό υπάρχει καμία λύση???
tzeslol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε και πάλι τους drivers για το ethernet. Το δικίμασα και αυτό πάλι τα ίδια.... Δοκίμασα και απο άλλα windows τα drivers και πάλι τίποτα λογικά θα πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση απο τα eshop
PETROS13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Το δικίμασα και αυτό πάλι τα ίδια.... Δοκίμασα και απο άλλα windows τα drivers και πάλι τίποτα λογικά θα πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση απο τα eshop αν έχεις άλλο καλώδιο ethernet κάνε άλλη μια δοκιμή. επίσης κάνε έλεγχο και στο ρούτερ
tzeslol Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 αν έχεις άλλο καλώδιο ethernet κάνε άλλη μια δοκιμή. επίσης κάνε έλεγχο και στο ρούτερ Το δοκίμασα και αυτό φίλε μου και δοκίμασα και δεύτερο σταθερό που έχω με τα ίδια καλώδια και στο ίδιο ρούτερ φυσικά πάλι το ίδιο μάλλον δεν ήμουνα τυχερός και έπεσα σε προβληματικό κομμάτι μητρικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα