Kitharodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλησπερα ειμαι κατοικος Νορβηγιας και εχω mobile broadband προσωρινα και θελω να κανω port forward. Ο παροχεας μου ειπε πως αυτο ειναι αδυνατον τουλαχιστον με το hardware που παρεχουν. Ξερετε εσεις καποιο αλλο κολπο να κανω? Ασ πουμε καποιο προγραμμα?
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 να σου πω τι ισχυει για εδω. οι παροχοι κινητης δινουν δυο υπηρεσιες για το ιντερνετ. στην απλη υπηρεσια βγαινεις διαμεσω proxy οποτε πολλα ατομα κατα καποιο τροπο εχουν την ιδια Ip οποτε δεν παιζει Port forward. αν θες Port forward εκει πρεπει να πεις του παροχου κινητης οτι θες να βγαινεις με δικια σΟυ Ip>εκει ναι μπορεις να κανεις μετα κανονικα Port forward. στο λεω γιατι αυτο εκανα για ενα γνωστο σε φωτοβολταικο παρκο.ηθελε Port forward για να μπαινει στις καμερες οποτε ηθελε πραγματικη Ip.η vodafone το ονομαζε vpn(ασχετο που δεν ειναι vpn) και ειχε διαφορετικο apn απο αυτο που μπαινουν οι υπολοιποι.αλλος τροπος δεν υπαρχει.δεεν ξερω αν υπαρχει διαφορα στην τιμη.λογικα κατι θα υπαρχει.
Kitharodos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η πληροφορια σου ειναι ακρως βοηθητικη! Ατομα σαν εσενα πρεπει να χρυσοπληρωνονται! Χιλια ευχαριστώ 1
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η πληροφορια σου ειναι ακρως βοηθητικη! Ατομα σαν εσενα πρεπει να χρυσοπληρωνονται! Χιλια ευχαριστώ και εγω μεχρι να καταλαβω γιατι δεν παιζει το Port forward εφαγα ενα σκαλωμα.στο παλιο ρουτερ δεν μπορουσα να μπω μεσα για να δω τι ειχαν βαλει οποτε ειχα σεταρει το νεο ρουτερ με το default apn Που εβγαινε στην ουσια διαμεσω Proxy.το port forward δεν επαιζε .και μετα εμαθα οτι α.πρεπει να ενεργοποιηθει απο τον παροχο πχ vodafone η υπηρεσια αυτη και μετα πρεπει να βαλεις αλλο apn.και μετα εισαι οκ.απλα δεν ξερω ποσο χρεωση παραπανω εχει.επισης θελει καποιο χρονικο διαστημα για να ενεργοποιηθει.οχι μεγαλο αλλα δεν ειναι του στυλ 2-3 ωρες οσο ξερω.πρεπει να ειναι μια δυο μερες.και η καθε εταιρεια το ονομαζει διαφορετικα.στην vodafone νομιζω το ελεγαν vpn οπως ειπα ασχετα που δεν εχει σχεση με vpn.για να τους δωσεις να καταλαβουν τι θες του λες το απλο οτι θες να βλεπεις καμερες απο μακρυα οποτε πρεπει να κανεις Port forward.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.
Kitharodos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 κοίτα εδώ δεν έχει Vodafone εχει Telenor. Και δεν έχω ρούτερ αλλά στικάκι..... Θα τους ξαναπάρω να τους τα διευκρινίσω και είδωμεν
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 κοίτα εδώ δεν έχει Vodafone εχει Telenor. Και δεν έχω ρούτερ αλλά στικάκι..... Θα τους ξαναπάρω να τους τα διευκρινίσω και είδωμεν κατι παρομοιο θα ισχυει και για την Telenor.αν εχεις stickaki τοτε στην ουσια δεν υπαρχει Port forward.ο λογος ειναι οτι οσο ξερω κανεις απο το pc σου κληση για να μπεις ιντερνετ οποτε στην ουσια την Ip την wan την παιρνεις εσυ οποτε ειναι σαν να εχεις ηδη κανει port forward ολα τα ports.εννοειται βεβαια οτι και σε αυτην την περιπτωση παλι πρεπει να εχεις παρει την σωστη υπηρεσια απο τον provider αλλιως παλι θα βγαινεις διαμεσω proxy.για αυτο και θα δεις οτι στα sticks δεν υπαρχει Port forward οπως και δεν υπαρχει και Port forward στα modems.επειδη ακριβως την Ip δεν την παιρνει ουτε το stick ουτε το Modem αλλα στην περναει εσενα.αλλα μιλα με την telenor και πεστους τι θες.τωρα δεν ξερω πως θα αλλαξεις το apn στο stickaki η θα αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις ρουτερ.ή αν απλα βλεπουν απο που ερχεται η κληση(απο το δικο σου usb stick με την ταδε καρτα οποτε και χωρις να αλλαξεις apn σου δινουν πραγματικη Ip.).παντως εδω σου δινουν και αλλο apn οταν τους πεις οτι θες να βγαινεις με πραγματικη Ip.εσυ τι θες να κανεις port forward/? τι θες να βλεπεις ?το ιδιο το λαπτοπ απο μακρυα?διοτι με το usb stick μονο το λαπτοπ μπορεις να δεις αφου το ιντερνετ παει μονο στο λαπτοπ.(αφου δεν εχεις ρουτερ)
Kitharodos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Θέλω να κάνω ένα game που για να παιξει θελει απαραιτητα port forward. Αυτό εδώ λες? https://nettbutikk.telenor.no/MobiltBredb%C3%A5nd/telenortr%C3%A5dl%C3%B8sbredb%C3%A5ndsruter4g
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 αν εισαι με Usb stick και μπαινεις απο το προγραμμα του Pc τοτε οκ δεν θες Port forward αλλα ναιπρεπει να παρεις πραγματικη Ip και να μην βγαινεις απο Proxy.αν βαλεις ρουτερ τοτε ναι θες και την υπηρεσια αλλα κai port forward.adsl δεν υπαρχει εκει? το site to ανοιξα.περα οτι σου δινουν ρουτερ οποτε οκ θες Port forward δεν καταλαβαινω αν βγαινεις με πραγματικη Ip.εκτος αν το Private ειναι αυτο που το ονομαζουν εδω vpn(Νομιζω η vodafone Το λεει ετσι).ουτε vpn ειναι στην ουσια αλλα για καποιο λογο το ονομασαν ετσι.ισως οτι για να κανεις vpn θες πραγματικη Ip οποτε το ονομασαν και ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα