Skr1ll3x Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τι εννοεις απο multitasking πως παει? Μη περιμενεις πολλα απο συσκευη android ~100 ευρω.. Ουτε και απο WP επισης.. Απλα σε αυτα τα λεφτα το πιο value for money κινητο ειναι το 520, και λογω λειτουργικου που ειναι πιο ελαφρυ σε απαιτησεις, αλλα και στα χαρακτηριστικα του 520 που ειναι αρκετα καλα για τα λεφτα του.. Δεν ειναι τυχαιο οτι εκανε αρκετα καλες πωλησεις στην κατηγορια entry-level smartphone.. Αν επισης το ατομο για το οποιο θες να το παρεις θα κανει απλη χρηση στην συσκευη θα τον βολεψει περισσοτερο το UI των WP.. Εγω παντως για δωρο που ειχα παρει ενα προσφατα προτιμησα το 620 στα 130 περιπου, για να χει και flash και μπροστινη καμερα σε περιπτωση που χρειαστει..
nokiamaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τι εννοεις απο multitasking πως παει? Μη περιμενεις πολλα απο συσκευη android ~100 ευρω.. Ουτε και απο WP επισης.. Απλα σε αυτα τα λεφτα το πιο value for money κινητο ειναι το 520, και λογω λειτουργικου που ειναι πιο ελαφρυ σε απαιτησεις, αλλα και στα χαρακτηριστικα του 520 που ειναι αρκετα καλα για τα λεφτα του.. Δεν ειναι τυχαιο οτι εκανε αρκετα καλες πωλησεις στην κατηγορια entry-level smartphone.. Αν επισης το ατομο για το οποιο θες να το παρεις θα κανει απλη χρηση στην συσκευη θα τον βολεψει περισσοτερο το UI των WP.. Εγω παντως για δωρο που ειχα παρει ενα προσφατα προτιμησα το 620 στα 130 περιπου, για να χει και flash και μπροστινη καμερα σε περιπτωση που χρειαστει.. το 620 νομίζω βγαίνει στα 148 ευρω με τα μεταφορικά ,πολλά ειναι για δώρο για το σκοπό που το θέλω.το άτομο που τα το πάρει θα τραβάει φωτό τη μέρα χωρις φλας,θα τραβάει κανά βιντεοκλίπ,viber,here maps κανά παιχνιδάκι sudoku ,κλήσεις και μηνύματα και τίποτε αλλο
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εμενα 130κατι μου χε βγει απο skroutz μαζι με μεταφορικα.. Παρε το 520 τοτε αν εισαι οk με αυτο.. 1
nokiamaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εμενα 130κατι μου χε βγει απο skroutz μαζι με μεταφορικα.. Παρε το 520 τοτε αν εισαι οk με αυτο.. το birdphone αφαίρεσε το 520 και εχει το 620 με 140 ευρω χωρις τα μεταφορικά. Το galaxy store εχει το 520 103,50 € αλλα δεν εχω ψωνίσει ποτέ απο εκει. Εχω δει τα reviews του κινητού και είμαι πολυ ικανοποιημενος
tony81 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 από multitasking με τη καινούρια αναβάθμιση έχεις διαχείρηση των εφαρμογών και κλείνεις όποια θες άμεσα και όχι να μπεις σε αυτή και πίσω-πίσω μέχρι να κλείσει...
AMD Expert Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το έχει φίλος και μπορώ να πω :-Χαμηλό PPI (Pixels ανά ίντσα) πιξελιάζει η οθόνη,σε σχέση πχ μ'ένα Xperia U-Το ηχείο είναι πανάθλιο,δεν έχει καθόλου μπάσα και πρίμαΤα here maps είναι ωραία (για δωρεάν & νόμιμα) αλλά υπάρχει μια γενική έλλειψη εφαρμογών.Με τα 1000 να πάρεις το Xperia M (το'χουν 2 φίλοι μου)έχει μεγαλύτερη μπαταρία,flash,καλύτερη κάμερα,nfc,καλύτερο ηχείο,1gb κι όχι 0.5gb ram. Για χάρτες μπορείς να κάνεις κάτι παράνομο,δλδ να κατεβάσεις το tomtom από τορρεντάδικο. τους έχω στο nexus 7 κι είναι άψογοι
nokiamaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) το έχει φίλος και μπορώ να πω : -Χαμηλό PPI (Pixels ανά ίντσα) πιξελιάζει η οθόνη,σε σχέση πχ μ'ένα Xperia U -Το ηχείο είναι πανάθλιο,δεν έχει καθόλου μπάσα και πρίμα Τα here maps είναι ωραία (για δωρεάν & νόμιμα) αλλά υπάρχει μια γενική έλλειψη εφαρμογών. Με τα 1000 να πάρεις το Xperia M (το'χουν 2 φίλοι μου) έχει μεγαλύτερη μπαταρία,flash,καλύτερη κάμερα,nfc,καλύτερο ηχείο,1gb κι όχι 0.5gb ram. Για χάρτες μπορείς να κάνεις κάτι παράνομο,δλδ να κατεβάσεις το tomtom από τορρεντάδικο. τους έχω στο nexus 7 κι είναι άψογοι το έχει φίλος και μπορώ να πω : -Χαμηλό PPI (Pixels ανά ίντσα) πιξελιάζει η οθόνη,σε σχέση πχ μ'ένα Xperia U -Το ηχείο είναι πανάθλιο,δεν έχει καθόλου μπάσα και πρίμα Τα here maps είναι ωραία (για δωρεάν & νόμιμα) αλλά υπάρχει μια γενική έλλειψη εφαρμογών. Με τα 1000 να πάρεις το Xperia M (το'χουν 2 φίλοι μου) έχει μεγαλύτερη μπαταρία,flash,καλύτερη κάμερα,nfc,καλύτερο ηχείο,1gb κι όχι 0.5gb ram. Για χάρτες μπορείς να κάνεις κάτι παράνομο,δλδ να κατεβάσεις το tomtom από τορρεντάδικο. τους έχω στο nexus 7 κι είναι άψογοι θα συμφωνησω στα specs αλλά πιστεύω το 520 είναι καλυτερο συνολικα... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από nokiamaniac
haHa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 το 620 νομίζω βγαίνει στα 148 ευρω με τα μεταφορικά ,πολλά ειναι για δώρο για το σκοπό που το θέλω.το άτομο που τα το πάρει θα τραβάει φωτό τη μέρα χωρις φλας,θα τραβάει κανά βιντεοκλίπ,viber,here maps κανά παιχνιδάκι sudoku ,κλήσεις και μηνύματα και τίποτε αλλο Viber και windows phone 8 δεν θα επρεπε να μπαινουν στην ιδια προταση λογω των προβληματικων notifications(καθυστερησεις) που εχουν τα windows phone. Κοιτα το moto g στα 159€ απο amazon.co.uk τελικη τιμη με μεταφορικα. Πολυ πιο γρηγορο, μακραν καλυτερο multitasking και γενικοτερα πολυ πιο πληρες κινητο.
nokiamaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Viber και windows phone 8 δεν θα επρεπε να μπαινουν στην ιδια προταση λογω των προβληματικων notifications(καθυστερησεις) που εχουν τα windows phone. Κοιτα το moto g στα 159€ απο amazon.co.uk τελικη τιμη με μεταφορικα. Πολυ πιο γρηγορο, μακραν καλυτερο multitasking και γενικοτερα πολυ πιο πληρες κινητο. δεν έχω ουτε πιστωτική ουτε χρεωστική για να πάρω το μότο απο Αγγλία.απο eshop.gr δε συμφέρει;η wind το έφερε;
haHa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Και απο eshop.gr στα 189€ συμφερει , μιας και αξιζει σαν κινητο για παραπανω απο 189€ , αλλα οπως και να εχει ειναι 30€ παραπανω απο το amazon.co.uk . Λογικα απο το amazon.co.uk μπορεις να παραγγηλεις και με την καρτα αναληψεως που εχεις στην τραπεζα σου(mastercard λογικα) και θα χρησιμοποιηθει ουσιαστικα σαν χρεωστικη.
nokiamaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Και απο eshop.gr στα 189€ συμφερει , μιας και αξιζει σαν κινητο για παραπανω απο 189€ , αλλα οπως και να εχει ειναι 30€ παραπανω απο το amazon.co.uk . Λογικα απο το amazon.co.uk μπορεις να παραγγηλεις και με την καρτα αναληψεως που εχεις στην τραπεζα σου(mastercard λογικα) και θα χρησιμοποιηθει ουσιαστικα σαν χρεωστικη. τα αξίζει τα 189 ευρω το moto g αλλα ειναι πολλά τα λεφτά.δε μπορώ να δαπάνησω τόσα πολλά.σκεφτομαι το 520 η το Xperia m η το δικαρτο pop c3
nickmanak Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 xperia m στα 125€ παλληκαρι, αν και δεν θα βρεις καλα χρωματα σε αυτη την τιμη. Το 520 ειναι σαπισμενο πτωμα πια...
nokiamaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 xperia m στα 125€ παλληκαρι, αν και δεν θα βρεις καλα χρωματα σε αυτη την τιμη. Το 520 ειναι σαπισμενο πτωμα πια...αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.008800Λέει τίποτα η πατάτα;γιατι προσανατολίζομαι σε δικαρτο πλέον με λίγα λεφτά γιατι υπάρχει κρίση και δεν ειναι για ακριβά κινητά ...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 δεν είναι τόσο άσχημο το 520 (το έχω). αλλά δεν είναι και το καλύτερο. η μπαταρία ιδιαίτερα διαρκεί λίγο, καθε 2η μέρα πρέπει να το φορτίζω. πάντως από τιμή καλό είναι.
Grey Warden Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.008800 Λέει τίποτα η πατάτα;γιατι προσανατολίζομαι σε δικαρτο πλέον με λίγα λεφτά γιατι υπάρχει κρίση και δεν ειναι για ακριβά κινητά ... Μακριά από alcatel και απο 512 ραμ. Για μένα το Xperia M αξίζει στα 114 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα