WalkerSW Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Θελω να μου πει κάποιος τα αρνητικά του κινητού αλλά να είναι κάτοχος αυτου. Τα reviews και τα βίντεο τα είδα. Αυτό που με φοβίζει είναι αν το πάρω απο σκρουτζομαγαζο τι γίνεται με την εγγύηση; Είναι γενικά καλη κατασκευή; Έχει bsplayer και bitorrent; Σαν κατασκευή είναι από της καλύτερες στην κατηγορία του.... Τα μείον του είναι η έλλειψη φλας και τα 512 μνήμης.. που ναι μεν δεν θα περιορίσουν το smoothness του λειτουργικού αλλα μπορει να σε ζορισουν σε καποιες βαριές εφαρμογές.... Bs player δεν υπαρχει αλλα ο εγγενής player της ms μια χαρά ειναι... torrent clients υπάρχουν....
tasos1995 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Από εγγύηση μη φοβάσε και εγώ από εκεί πήρα το Nokia lumia 920 και έχω κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης....οπότε μπορείς να προχωρήσεις στη αγορά του.
nokiamaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Με διαφωτισατε αρκετά και ευχαριστώ πολύ. Ενα μόνο δε κατάλαβα σχετικά με τις εφαρμογές. Μπορεί κάποιος να μου πει 5-10 πολύ δυνατές εφαρμογές που έχει αυτό το λειτουργικό δηλαδή τα windows mobile. 8; Στο insomnia απο ότι κατάλαβα σχεδόν όλοι έχουν android και προτρέπουν σε αγορά galaxy s ,lg nexus 5-g2,galaxy note 2-3 και παει λέγοντας εγώ όμως θέλω το lumia για αυτο ρωτάω.
WalkerSW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι τι εφαρμογές θέλεις εσύ.. Απο εκεί και πέρα όλες οι γνωστες εφαρμογές υπάρχουν κανονικά. Skype, adobe reader , viber, instageam κτλ κτλ. Αλλες εφαρμογές που ξεχωρίζουν ειναι κάποιες της νοκια. Όπως το καταπληκτικό της GPS navigator το here drive+
nokiamaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Με πείσετε θα το αγοράσω απλά ψάχνω να το βρω μεταχειρισμένο...
nokiamaniac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Για δώρο το θέλω απλά το είδα απο κοντά και δε τρελάθηκα θα προτιμούσα καλύτερα κάποιο android
john st Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φιλε το εχω τρομερο χωρις κολληματα χωρις τιποτα συνεχως αναπτυσσετε Μονο αρνητικο η αυτονομια βεβαια το κινητο δεν το χεις για να βγαζεις τα ματια σου οποτε ειναι μια χαρα value for money Sent from my Nokia lumia 520
nokiamaniac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φιλε το εχω τρομερο χωρις κολληματα χωρις τιποτα συνεχως αναπτυσσετε Μονο αρνητικο η αυτονομια βεβαια το κινητο δεν το χεις για να βγαζεις τα ματια σου οποτε ειναι μια χαρα value for money Sent from my Nokia lumia 520 τα 139 ευρω πάντως που το δίνει το mediamarkt και το είδα σήμερα μου φάνηκαν πολλα
panos9553 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 τα 139 ευρω πάντως που το δίνει το mediamarkt και το είδα σήμερα μου φάνηκαν πολλα Και γιατι να δωσεις 139???? https://www.skroutz.gr/s/3080036/Nokia-Lumia-520.html?keyphrase=520+lumia
zorans Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Φίλε για τα λεφτά του, στα 100 κατι που το βρισκεις σημερα δεν παιζει κατι καλυτερο. Στα 140 που λες απο Μedia βρισκεις και καλύτερα: π.χ. το 620
nokiamaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Φίλε για τα λεφτά του, στα 100 κατι που το βρισκεις σημερα δεν παιζει κατι καλυτερο. Στα 140 που λες απο Μedia βρισκεις και καλύτερα: π.χ. το 620 με τα μεταφορικα παει 150 ευρω ,ξεφευγουμε μετα απο αποψη χρηματων για δωρο το θελω
WalkerSW Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 με τα μεταφορικα παει 150 ευρω ,ξεφευγουμε μετα απο αποψη χρηματων για δωρο το θελω Που ακριβώς τα ειδες τα 150 με τα μεταφορικά?? Στα 110 θα πας με τα μεταφορικά...
nokiamaniac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Που ακριβώς τα ειδες τα 150 με τα μεταφορικά?? Στα 110 θα πας με τα μεταφορικά...για το 620 που πρότεινε ο φίλος εννοουσα Σε σχέση με το galAxy ace 3 ,το 520 είναι καλυτερο;
gtctsiamp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Το Ace 3 επειδή το έχω είναι πολύ καλό στα χρήματα του και πολύ καλύτερο από το S3 mini που το έχω συγκρίνει και δίπλα-δίπλα με μόνο την οθόνη του mini να υπερτερεί λόγω AMOLED. Αλλά φίλε είναι και άλλος κόσμος, android vs wp. Βασικά το άτομο για το οποίο προορίζεται το κινητό έχει και διάθεση καθόλου να ασχοληθεί με το κινητό ή μόνο τα βασικά? Αν έχει τότε πήγαινε και σε android, αν όχι τότε πήγαινε σε wp που είναι πιο λιτό και το 520 συγκεκριμένα είναι value for money. Πάντως να ξέρεις πως δεν γίνεται να συγκρίνεις άμεσα ένα android phone με ένα windows phone γιατί προσφέρουν άλλα πράγματα και φυσικά έχουν άλλες απαιτήσεις σε hardware.
nokiamaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Απο φωτογραφίες τι λέει το 520;ξέρω ότι δεν εχει φλας.... Απο multitasking;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα